Боя за коса - Вlond 37 - Клуб на блондинките

• 86 584
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Последното ми боядисване с Вела Колестон 12/61 е пълно разочарование. Жълта и разноцветна ми е косата
Не ги харесвам аз виолетовите нюанси. Дават бежов резултат, който след две измивания е откровено жълт. Малко ми е странно, че Колестон ти се е отразил зле... Какъв окислител използва?

# 46
Мики, краищата са много хубав цвят.
Аз пък харесвам виолетовите отенъци и сега си поръчах БЕС 90.2. Някой правил ли се е с нея?  Thinking

# 47
Последното ми боядисване с Вела Колестон 12/61 е пълно разочарование. Жълта и разноцветна ми е косата
Не ги харесвам аз виолетовите нюанси. Дават бежов резултат, който след две измивания е откровено жълт. Малко ми е странно, че Колестон ти се е отразил зле... Какъв окислител използва?

Единственото ми успокоение е, че все пак на живо изглежда малко по-добре. На снимките маалко повече жълтее. Ами 12 % ползвах, аз се чудех дали да взема 9, но фризьорката, която ме боядисва каза- абсурд. А вие многократно сте казвали, че понякога жълтеенето е резултат на силния окислител. Имам останала половин боя, мислех да я пробвам с 9 %, но честно казано не ми се рискува. Значи трябва да избягвам виолетовите нюанси.
Та с какво да я боядисам сега? Краищата трудна работа да потъмнеят и там да се задържи боя, затова трябва да изсветля добре корените. И като се замисля, че дадох 20лв за Колестона, пък гарние 111 ми изсветлява по-добре.

Бес е щадяща боя. Както казах, имам опит само с 10.0 и жълтееше ,но в сравнение с колестона беше по-добре. Това 90.2 е много примамливо, но то и 12/61 на каталога беше убийствен цвят.
И пак да попитам някой ако има опит с това 0sp на Алфапарф да сподели?

# 48
Оксиданта ти добре е бил 12%, но каква марка?

# 49

Ами взех си боята с оригинален окислител-на Вела. Не, че нямам и други, ама викам хайде да не пестя 2-3 лв и да си е с нейния окислител боята.

# 50

Ами взех си боята с оригинален окислител-на Вела. Не, че нямам и други, ама викам хайде да не пестя 2-3 лв и да си е с нейния окислител боята.
Mики,защо не си вземеш изчистен цвят, примерно 10-ка ,или 9-ка, без  подтонове Simple Smile
Аз се боядисвам с Вела колестон от години вече с номер 8-ца, и съм страшно доволна, не я заменям, и като цвят се получава точно този, който искам, без неприятни оттенъци Simple Smile

# 51
Абсурд! С "изчистен цвят" хептен ще й лъснат естествените жълти и рижави подтонове.

# 52
Ами защото имам опит с Бес 10.0 и имам чувството, че изчистен цвят повече ще жълтее.
А 9.0 ми е тъмно, горния пласт е много светъл и ще има разлика.
С удоволствие бих се потъмнила до ниво 8-9 ,но трудна работа да се задържи нещо.
Имам още малко време да помисля какво да взимам. ooooh!

Докато пишех wdv e  писала. Значи и аз правилно прецених, че с изчистен няма да стане и ги избягвам.
Иначе нямам нищо против да ми е малко по-жълто русото, но да е еднаква цялата коса и да няма такава драстична разлика. Светла е ест. ми коса, но имам спомен, че имам едно леко червенеене.
Малката ми е одрала кожата, и тя се роди с една рижава коса. Явно си имам един пигмент, който ми пречи да се изсветля добре. Thinking

wdv, какви нюанси да търся- пепелни ли само?

# 53
Възможно  е в домашни услови да стане и това, но затова  е по добре според мен при добър фризьор да направи цвета,да го изравни,  иначе така само може да експериментира с цветове е все да не се получава  Embarassed

# 54
DELI22 Аз на фризьор ходя, тя даже ми е приятелка. Естествено първо питам тук, но и с нея се съветвам. Затова най-често прибягвам до алфапарф, просто защото тя работи с нея и като не съм измислила какво да правя...

# 55
Ами значи за следващия път си имаш още една половинка от 12/61...

# 56
Ох разбирам те, Simple Smileаз  от една фризьорка се отказах да ходя ,защото работи само с продукти Лакме, и като ми сложи от тях, все едно че не съм била на фризьор, изобщо не ми се сработва косата с тях Embarassed

# 57
Ами значи за следващия път си имаш още една половинка от 12/61...

Мислиш, че другия път резултата ще е по-добър? Grinning
Ако взема да сложа някакъв коректор? И дали ще е проблем коректора да не е на Вела?

На Лакме пробвах само Хрома, нали тя беше базамонячната им. Силнички са и тези бои доколкото знам и съм чела тук.

# 58
Колкото да не е гол запис  Blush - по колко масла слагате в боята  Thinking.Аз добавям около 1/2 до 3/4 супена лъжица и ми е добре, но имам желание да капна още малко.

# 59
Мислиш, че другия път резултата ще е по-добър? Grinning
Ако взема да сложа някакъв коректор? И дали ще е проблем коректора да не е на Вела?
Не мисля, че ще е по-добре! Laughing
Какъв коректор мислиш да сложиш?

Общи условия

Активация на акаунт