Боя за коса - Вlond 37 - Клуб на блондинките

• 87 921
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Вържи я, или пък начупи с пяна. Сякакш тогава не се личи толкова, колкото на изправена коса.
Може още сега да намажеш с зехтин или друго масло, да нагрееш и да измиеш с някой по-силен шампоан. Thinking

# 601
Бръм, да отдолу, най-долния пласт реално. Стои много интересно на опашка и плитка, но пусната не ми допада особено. Макар, че в тия жеги нямам намерение да пускам тоя губер на гърба си  Laughing

Все пак порчъчах си аз безамонячната пудра  Mr. Green като ще е гарга да е рошава. В края на този или най-вероятно началото на другия месец ще я пробвам и нея. Да мине малко време да ми укрепне косата. Мисля си ако харесам резултата (което се съмнявам да стане, но все пак надеждата умира последна), да намажа малка част към краищата, а отгоре да "дръпна" с тъмна боя по-надолу. Да остане по-малко омбре, може и на кичурчета да го направя, да има още по-малко щети. Ама да не си правя много планове, че накрая пак нищо няма да стане. Ама ако не стане вече край, че ми писна. А и на вас сигурно ви писна да ми четете дилемите, чак ми е неудобно вече  ooooh! Embarassed

# 602
Вържи я, или пък начупи с пяна. Сякакш тогава не се личи толкова, колкото на изправена коса.
Може още сега да намажеш с зехтин или друго масло, да нагрееш и да измиеш с някой по-силен шампоан. Thinking
   Няма ли да се пресуши много скалпът. Ако стоя със зехтина през нощта и я изкъпя сутринта вариант ли е? Горе долу след колко измивания изчезва сивото  newsm78

# 603
Desideschu, с кой номер на Лакме си се боядисала? Peace

# 604
Desideschu, с кой номер на Лакме си се боядисала? Peace
12/10

# 605
по-добре и цяла нощ, да. Аз сутрин нямам време (деца, спорт, куче  Mr. Green) и за това даже се го споменах като вариант.
може да пресуши малко, но ти решаваш кое да преглътнеш  Laughing
Фрея, с интерес следя развитието при теб  Flutter

# 606
JLo, само на мен не ми е интересно вече  Joy

# 607
Минали сме повечето през такива периоди. Аз вечно водя вътрешна борба относно цвета на косата си  Mr. Green
Резултатът е отново руса коса и ненужно тормозене с бои и деколори, последвани от дълъг период на укрепване на косата и заричане повече да не пипам...до след 3-4 месеца  Joy.  Толкова ми е писнало, че....

# 608
Минали сме повечето през такива периоди. Аз вечно водя вътрешна борба относно цвета на косата си  Mr. Green
Резултатът е отново руса коса и ненужно тормозене с бои и деколори, последвани от дълъг период на укрепване на косата и заричане повече да не пипам...до след 3-4 месеца  Joy.  Толкова ми е писнало, че....

Stop Точно! Аз винаги преминавам през този цикъл - Русо-Червено-Черно-Кафяво-Русо. Просто ми е трудно да задържа един цвят повече от 3 месеца, но винаги се връщам към любимото РУСО!

# 609
Сменям само нюанса на русото и нищо повече. Никога не съм се изкушавала да се правя тъмна, тъй като тогава ми е по трудна подръжката на корените.

# 610
Ами и на мен ми е интересно, Фрея, а като ви чета се успокоявам че моята ми “лудост“ не е само моя. Мен зимата ме обхващат едни желания за тъмна коса, сещам се колко се харесвам, сещам се как косата е по плътна и здрава, как е един цвят....накрая не издържам, боядисвам я тъмна и след две седмици максимум ме обхваща лудост и докато не се изсветля не мога да мисля за нищо друго.....и така до следващия път, когато пак съм се зарекла да не се потъмнявам.....и пак и пак, блондинска му работа.

# 611
  • В полите на Пирин планина
На мен тъмна коса не ми отива. Най-много да се направя, вместо с 9-ка с 8-ца. Обаче в крайна сметка резултатът е почти идентичен.  Mr. Green

Обаче имах два периода на къносване. Вторият беше миналата зима до към юни месец. Сега като се гледам на снимка, не знам как съм се търпяла ...

# 612
Как с 8 или 9 се правиш тъмна? Аз с тия номера се правя руса Wink.

# 613
  • В полите на Пирин планина
Как с 8 или 9 се правиш тъмна? Аз с тия номера се правя руса Wink.

Правя се само с 8 или 9, защото не искам да съм тъмна  Peace

# 614
При мен е обратното пък, душата ми е на брюнетка   Crazy Правя кичури, боядисвам светло тук там и после като си видя тъмната коса от преди... И айде пак тъмна. Grinning Всеки с манията си.

Общи условия

Активация на акаунт