Боя за коса - Вlond 37 - Клуб на блондинките

• 86 021
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Хахаха и снимка ви показах, обаче няма как да си признаете, че това което виждате е кафяво! Когато цветовете са тъмни, на косата стават още по тъмни!

# 661
 Joy Joy Joy Е не, няма такъв майтап! Добре кафяво било, ВСИчКИ българки сме черни  Joy Joy Joy Ти живееш в много ограничен свят, т.е. ти си го правиш такъв де. Вземи огледай се, че в не една тема ставаш смешна. Аман  Stop

# 662
Убий глупака с мълчание, ако не, му даваш храна, да има за какво да живее сиромаха/душевен/.  Peace Умишлено дразни. Mr. Green

# 663
Убий глупака с мълчание, ако не му даваш храна да има за какво да живее сиромаха.  Peace Умишлено дразни. Mr. Green
И аз съм го забелязала. Трябва да е много злобна и неудовлетоврена комплексарка да го прави обаче. Все ми се ще да не е ама...  Sad

# 664
Много добре сте се описали Simple Smile, продължавайте  Peace
Явно, че освен обиди, нямате никакви други доводи Simple Smile това обикновено говори за липса на мисъл и беден речник.

# 665
Не е обида,а констатация  Peace И не ми философствай ами се върни и прочети малко, образовай се по отношение на цветовете на косата. Недей да дрънкаш едно и също, абсолютно неосведомена, а и недовиждаща явно. Липсата на учене, разбиране и развитие говори за нисък интелект.

# 666
Констатциите и определенията, които правиш за другите, охрактеризират само и единствено теб.
Ако не можеш да водиш цивилизован спор, проблема не е мой . Показах ти снимка на каталог на мажирел, показах ти и двете шестици, но явно нямаш какво да кажеш, за да се впускаш в такива тиради Simple Smile обидите не са смислен отговор. Погледни каталога и ми кажи, кои цветове за теб са руси?

# 667
Момичета, моля ви се  ooooh!
това не е интересно за четящите и няма отношение към темата   Stop

# 668
Погледни каталога и ми кажи, кои цветове за теб са руси?
Да, за мен това е русо. Такъв е естественият цвят на най-добрата ми приятелка (тя е с много дълга коса и в краищата, напълно нормално, е изсветляла дори до 7) и на дневна светлина ясно се личи, че момичето е естествена блондинка.
Скрит текст:

# 669
 Joy За тази единствения отговор е нейния и точка.
За мен също показаните цветове са руси, то и си ги пише, че са такива.

# 670
  • София
Е сега ще ме изкарате, че цял живот съм била блондинка, ама не съм подозирала. Естественият ми цвят е тъмна 7ца. Като малка даже бях по-светла.

# 671
Като съм те виждала по снимки с тия тъмни вежди си много далече от 7ца Peace

# 672
  • София
Намерих си снимка с непипана коса - може би не е 7, а е 6.3.
Пак се води русо.

# 673
L'Agent, остави я ти косата, кажи за филма кой е Laughing Peace

# 674
  • София
L'Agent, остави я ти косата, кажи за филма кой е Laughing Peace

Един сериал - Менталистът.

Общи условия

Активация на акаунт