Боя за коса - Вlond 37 - Клуб на блондинките

• 86 018
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Кестенявото си е с червеникакви отенъци, естествено русите 6-ци, 7-ци, 8-ци, са сиви.От слънцето изсветляват. След 6 е 5, който е кестеняв. Разликата като за боя не е кой знае каква, на живо, естественo и други, и най-вече зависи от основата.

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 21:21 от adelinda

# 676
  • Gotham City
Цвета ми се получи тъмно рус утре ще снимам и ще покажа   bouquet

# 677
Днес си взех на ELEA Professional Colour & Care / № 9.2 ... Някой да има отзиви за нея ..

# 678
Не съм идвала скоро в темата GrinningИскам да споделя една красива коса ми  попадна,търсейки  вариант на кичури, понеже съм решила някой друг кичур сега за лятото да направя Laughing Simple Smileно определено на фризьор Simple Smile

# 679
Дам, красив балеаж. Обаче температурата на цялата снимка много гадно е пипната и реалните цветове остават неясни.

# 680
Така днес си боядисах корените с ELEA Professional Colour & Care / № 9.2 - води се пясъчно русо,но на мен ми станаха по-тъмни от останалата част на косата,как да го направя равномерно ? В момента косата ми е светло руса надолу,точно такова каквото искам,но корените ми станаха една идея малко по тъмни.Как да го поправя ? Преди боядисах цялата коса с Гарниер 111 пепелно русото,но тъй като ми сивееше на места и едва чак сега паднаха тези оттенъци не ми се иска да чакам 6-7 измивания за да паднат и за това реших за корените да пробвам с ЕLEA.

# 681
Дали няма да се получи ако взема № 12/0 Ултра светло рус пак на ЕLEA . Явно това -9.2 пясъчното не ми е добре за корените и аз незнам има също на ELEA и някакъв крем изсветлитетл.

# 682
Eхооооооооооооооо има ли някоййййй

# 683
Хах, има, предполагам не ти е достатъчно силна боята. Вземи си по-силна, примерно 12.0 и предполагам ще стане.

# 684
Хах, има, предполагам не ти е достатъчно силна боята. Вземи си по-силна, примерно 12.0 и предполагам ще стане.

Коя ми боя ми препоръчваш ?

# 685
Ами аз лично когато не съм ограничена финансово си взимам Вела Колестон. Ти си прецени възможностите.Алфапарф също е силна, както и Young, просто за мен са по агресивни и ми изтощават повече косата.

# 686
Здравейте. Извинявам се ако вече е обсъждано, но знаете ли в непрофесионалните бои на Лореал какъв % е окислителят? (по-специално Preference и Excellence Creme - 9ки и 8ци)

# 687
  • BG-DE
Мисля, че са с 9%  Peace

# 688
  • В полите на Пирин планина
Здравейте. Извинявам се ако вече е обсъждано, но знаете ли в непрофесионалните бои на Лореал какъв % е окислителят? (по-специално Preference и Excellence Creme - 9ки и 8ци)

Предполагам на 9-ките е 9%, защото ми изсветляват по-силно, отколкото друга 9-ка с 6%.

Аз вчера се правих с Nectra Color на Шварцкопф - 900 / 1 боя + 845 / 1/3 боя. Много съм доволна от резултата. Получи се натурален цвят, без сиво, рижаво и жълто. Боята е мека към скалпа и косата. Мисля да се задържа на нея, особено, ако във времето цветът не се променя много.

# 689
МНОГО МИ ХАРЕСВА ТОЗИ ЦВЯТ И  ТАЗИ ПРИЧЕСЧИЦА Grinning Grinningно най вероятно  е след фризьор и изправяне и подвиване с маша Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт