Боя за коса - Вlond 37 - Клуб на блондинките

• 87 944
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Боята е Garnier Color Naturals.

# 511
  • В полите на Пирин планина

Благодаря   bouquet

Аз се правих преди с 90 и 81 на Гарние Нутрис, но тази боя повече не се внасяла  newsm78

# 512
  • BG-DE
Freya,  JLo, страхотни и като цветове и като здравина коси  Heart Eyes

# 513
JLo, ти с Кюн ли се правеше?

# 514
Фрея, за мен това не е русо, а оранжево. На теб може и да ти отива, но аз бих се подстригала до дъно ако косата ми стане такъв цвят.

# 515
На последните две определено е оранжево, но реалния цвят е най-близък на втората плитка. "Русо" не означава само много светло русо, аз такова и не искам. Искам средно пясъчно златисто, но и това ме устройва засега. Колкото за подстригването, има и по-лесен начин с боядисване и коригиране н оттенъка  Laughing Никога не бих си одрязала косата заради цвят. На есен така или иначе ще я потъмня отново.

# 516
  • София
Ех, Фрея не можах да те видя!
И аз съм с жълтеникава кожа и се мъча с да убия жълтото в косата с пепеляво.
И аз съм се замислила за по-тъмно посред лято...

# 517
Жълтото лесно се убива с тониране, но оранжевото не мърда. Вчера пробвах на кичурче и където беше по-светла косата хвана, но оранжевите косми не.

# 518
JLo, ти с Кюн ли се правеше?
Да, с 11.20  Peace

# 519
Ех, Фрея не можах да те видя!
И аз съм с жълтеникава кожа и се мъча с да убия жълтото в косата с пепеляво.
И аз съм се замислила за по-тъмно посред лято...

Просто се насочи към друго русо, при мен номера става с бежово русо! И пак повтарям, че жълтото няма как да го премахнеш с пепелно, дори става още по зле. Пепелното русо е доста матово и ако не си с естествено пепелно русо, седи убито и косата не седи лъскава.

# 520
  • BG-DE
Искам да споделя, че съм приятно изненадана от Фадиам 12.81, боята не се оказа така агресивна както очаквах (дори сравнена например с Кюн ми се видя доста по-мека),  нямаше щипане, парене или друг дискомфорт  Grinning Като краен резултат се получи много приятно естествено светло русо без жълти, оранжеви или сиви оттенъци, засега съм доволна но не знам как ще е с трайността  Mr. Green

# 521
Кюн нямат такъв номер newsm78

# 522
kikamora, ще ме накараш пак снимки да си качвам, как има блясък, седи като естествена и е сиво русо.  Flutter

Сега ако някой е с вакла вежди и чорнъе очи и аз не препоръчвам, но то няма общо с цвета.

# 523
Качи де, иначе си говорим празни приказки.

# 524
Качи де, иначе си говорим празни приказки.

Естествен рус цвят който да не е сив, почти не съм виждала, освен на скандинавците, които са бели направо. Всичко друго е боя от самолет се вижда. Ако има хубава светлина и станат снимките сега, ще кача ако не утре.

Общи условия

Активация на акаунт