Боя за коса - Вlond 37 - Клуб на блондинките

• 87 920
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Преди години съм се боядисвала със 6-ца на Garnier, само че друга тяхна боя. Резултатът беше тъмно кестеняво, много далеч от русото. Simple Smile

# 631
  • Gotham City
Преди години съм се боядисвала със 6-ца на Garnier, само че друга тяхна боя. Резултатът беше тъмно кестеняво, много далеч от русото. Simple Smile

Уау  Shocked
Дано не се получи чак така, интересно ми стана и реших да питам, защото 6-цата, която ми излиза в Гугъл е различна, a на Color Natural Creme не ми излиза нищо Thinking

# 632
Гарниер точно в момента си сменят кутиите и затова. Peace Някъде има още от старите, някъде са от новите. Първата снимка (с двете кутии) е от новите, а втората (с момичето с късата коса) - от старите. Peace

# 633
Здравейте момичета, след размисли и страсти и аз при вас.
Моля за инфо дали някои знае от къде в Бг мога да купя боя за коса wella charm, серията е професионална и силно се надявам да я има някъде, за да не се налага да я поръчвам.
Комбинация от два цвята на тази боя прави страхотен меден цвят, сега съм също медена, но с тези цветове ще стане както го искам.
Иначе се обезцветих и боя медно русо на фризьор, макар,че в корена станах доста по светла, ама какво да се прави, примирила съм се.....

# 634
Wella Color Charm в България няма. Peace

# 635
  • Gotham City
Гарниер точно в момента си сменят кутиите и затова. Peace Някъде има още от старите, някъде са от новите. Първата снимка (с двете кутии) е от новите, а втората (с момичето с късата коса) - от старите. Peace

Ясно, благодаря за инфото, ех дано се получи хубав цвят. Цвета на кутията е красив, дано стане такъв и на живо, но едва ли..

# 636
Благодаря, явно ще я поръчвам-;(

# 637
Ясно, благодаря за инфото, ех дано се получи хубав цвят. Цвета на кутията е красив, дано стане такъв и на живо, но едва ли..
Гарниер имат нов, много хубав цвят на ниво 6, а именно 6.23 - тъмно русо с виолетово златист отенък. Аз му викам "шоколадово русо". Peace
Скрит текст:

# 638
Много красив изглежда цвета. Дали ще става такъв на предварително изсветлена коса?

# 639
  • Gotham City
Ау много красив цвят! Жалко, че вече си взех другия  Close На ММ, ако му кажа, дай да си купя нови бои ще ме изхвърли  Mr. Green

# 640
Гарниер имат нов, много хубав цвят на ниво 6, а именно 6.23 - тъмно русо с виолетово златист отенък. Аз му викам "шоколадово русо". Peace
Скрит текст:
Само дето това е за темата за кафеви коси Wink.

# 641
  • Gotham City
Е нали боята пак се води русо  Laughing от там ще ме пратят тук  Mr. Green

# 642
Не се води русо. Шестицата спада към кафявото.

# 643
Не се води русо. Шестицата спада към кафявото.
Глупости  Laughing В почти всеки каталог 6-ца е тъмно русо.

# 644
Глупости или не пише кафяво а не русо!

Общи условия

Активация на акаунт