Бутикови детски дрехи

• 6 420
  • 13
  •   1
Отговори
Всяка мама иска за нейното детенце поне една по специална дрешка за по специални поводи Heart Eyes
Нека в тази тема да споделим от кои дизайнерски марки пазарувате и вие. Аз за сега съм взимала на: Модна къща Junona kids, бутикови дрехи FH Junior и знам за Love made Love. За други интересни марки ще се радвам да чуя от вас. Забравих да кажа и много харесвам дрехите на Mayoral, те не са бутикови, но са много сладки и качествени.

# 1
Ако под бутикови се разбира красиви и качествени, Майорал са много по-хубави като качество и визия от Юнона кидс. На Юнона дрехите/особено детските/ от 10 метра хващат око, но от близо са изкуствени, последствени, не много добре ушити и с евтино излъчване. Не е нужно една детска, а и не само детска дреха да е бутикова и скъпа, за да е красива и подходяща за по-специален повод.
Зара имат симпатични по-официални дрешки,-специално роклички и сакенца,  Desigual - също, H&M не ги намирам за подходящи, много тюл и евтини дантели.
Преди време имаше един магазин ButterScotch на Солунска, имаха страхотни детски официални дрешки, но го затвориха.
Orcestra също имат хубави неща. Марки от типа Armani Junior и подобни изобщо не ги гледам, не са ми по джоба, а и да бяха  не бих дала такава сума за детска дрешка.

# 2
Не знам Майорал какви са,но със сигурност красиви и качествени,много ми е любила тази марка  Heart Eyes

За Юнона има нещо вярно, но моята дъщеря обожава техните рокли,като трябва да купуваме рокля първо тях гледа. А аз си харесвам FH Junior защото са по различни от цялата маса и определено качествени.
Зара - имат хубави неща, но нищо по различно пак от всички останали.От Зара купуваме обувки и съм много доволна. И от дрешките взимаме разбира се,но рядко.

Дано някое мамче сподели, някое откритие което не е масово ама хубаво и качествено  Hug
Най ще ми е интересно от български дизайнери. Диляна Попова и тя беше пускала детски серия, но за по мънички дечица по спортен тип дрешки.

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 10:10 от jukia

# 3
http://bg.nextdirect.com/en/- Не са бутикови, но на мен лично много ми харесват, материите са хубави, моделите не са претрупани или твърде шарени. Цените са приемливи.  Heart Eyes
Иначе и на мен Mayoral са ми фаворит  Peace , както и Zara Kids
Много харесвам и тези http://www.abubu.bg/ , от H&M купувам по- скоро basics- бельо, потничета, екипчета за вкъщи, чорапогащници. Като материи харесвам Okaidi и  Benetton, но те пък са твърде едноцветни.
На другия край са Carnival kids, Kinderland и LC Waikiki- много шарени и претрупани...  Naughty

# 4
  • Варна
Тези дрехи за момичета ми допадат, за момчетата не особено.
Колко са бутикови, не знам.

http://www.lovemadelove.com/bg/category/158/momicheta-prolet-lyato-2015.html

# 5
http://bg.nextdirect.com/en/- Не са бутикови, но на мен лично много ми харесват, материите са хубави, моделите не са претрупани или твърде шарени. Цените са приемливи.  Heart Eyes
Иначе и на мен Mayoral са ми фаворит  Peace , както и Zara Kids
Много харесвам и тези http://www.abubu.bg/ , от H&M купувам по- скоро basics- бельо, потничета, екипчета за вкъщи, чорапогащници. Като материи харесвам Okaidi и  Benetton, но те пък са твърде едноцветни.
На другия край са Carnival kids, Kinderland и LC Waikiki- много шарени и претрупани...  Naughty

Не съм съгласна. Съотношението качество цена никак не е добро. Но това не са и бутикови дрехи, а конфекция нисък клас Peace

# 6
Аз съм написала, че НЕ са бутикови  Peace , но на мен ми харесват.
Веднъж видях едно момиченце на 2 години и нещо с рокля от Mayoral (която после случайно видях в магазина на цена от 120 лв) да се рови в един пясъчник на площадката.  ooooh! Според мен бутиковите дрешки са за по- големи деца, които могат да ги опазят и, освен това, са за по- специални случаи- празници, рождени дни. Малката повръщаше много, случвало се е и пюрета да повръща. На 2 години и половина е и още текат лиги като из ведро. Повърнато пюре, постоянно носене на лигавник или кърпа, пясък от площадката, кал от някоя локва или водни боички нещо хич не ми се връзват с рокля Mayoral за 120 лв.   ooooh!
Харесвам Mayoral, но само за специални случаи, особено за малки деца.......другото е суета  Naughty 
Иначе дрехи имаме вкъщи от почти всички марки  Peace

# 7
  • София
На Carnival kids  всичките ли дрешки са им китайски

# 8
На Carnival kids  всичките ли дрешки са им китайски

Има и турси. Но са мнооого далеч от бутиковите дрехи  Grinning

# 9
  • Бургас
Ще следя и аз темата, любимите ми сте ги споменали, най-вече майорал, понякога в магазините за ишлемета съм попадала на страхотни дрехи...

# 10
Моят опит с дрешки от Carnaval kids e лош. При пране избеляват на 2-3 пране, материите не са много добри. Но пък имаме 2 летни рокли подарък от там - памук, що пране, гладене и носене видяха, а не мръднаха. Явно си е до качество на плата и на щампата.
Съгласна съм, че не си струва да се инвестира в скъпи дрехи, докато децата не се научат да ги пазят. Едното ми дете е на 6, руши всичко със страшна сила, дънки късаме по чифт на седмица, блузите да ги ядяхме, сигурно повече време щяха да се задържат у нас. Всичко е в дупки и петна. Другото е на малко повече от 2 и се пази прашинка да не падне върху него, всяко петънце е драма, мръстното пръстче става трагедия... Тя и бяла бутикова рокля да носи всеки ден, ще си я износи.
Не марката парви дрехата, важно е моделът да е комфортен, материята да е памучна и приятна и не на последно място - детето да си харесва дрешките.

# 11
  • Пловдив
Аз също не съм доволна от Carnival Kids. Набелязах си в сайта доста дрешки както за дъщеря ми, така и за подарък. Реших да поръчам само 3 за проба. Получих пратката и с изненада установих, че дрехите миришат страшно много на мухъл. Все едно са съхранявани в някакъв мръсен гараж. Обадих им се и ми върнаха парите, но все пак много се разочаровах. Освен миризмата се изумих и от произхода на рокличките - Китай. Дрехите им не са никак евтини и не очаквах да са произведени точно там.

# 12
От FH Junior и аз съм много доволна.От всичко което сте изредили само тази марка е бутикова наистина,защото не е от масовите и пускат по малко от колекия. Peace
Junona само изглеждат добре,но качеството им хич не е на ниво бутиково.
love made love са ми голяма шарения,аз харесвам изчистените дрехи.
Всичко друго което сте споменали е от масовата конфекция.

# 13
Ето един линк с част от дрехите които обсъждаме,аз съм поръчвала от тук https://www.facebook.com/pages/detski-marketcom/213198808715306

Но май с това се изчерпваме,май не са много българските модни къщи  Rolling Eyes
Има и още едни които забравих да спомена Caramella и те имат интересни неща.

Общи условия

Активация на акаунт