През февруари няма скука - АПРИЛчета ни радват тука! - ТЕМА 15

• 28 936
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Ама на вас за какво ви да ви пращат писма? Вие вашата работа сте си я свършили. Обикновено пращат писмата до работодателя

# 451
Synni_ че като не те гледа на ехограф доктора от ЖК , какво изобщо ти преглежда?  Да ти кажа..много яко сте го закъсали с тази свекърва! Я кажи на мъжа ти да се вземе в ръце...как изобщо може да каже, че ще ви се бърка във възпитанието?!?! Аз направоо бих я отрязала на мига..отлагането на тези разговори само ще влоши нещата...това си е мое мнение!

Чак списък за бебето не съм правила..по-скоро списъка за болницата си подготвям!  
Ани, твоят ми се видя не като за новородено..ами направо за цяло отглеждане! Това с ютията леко ме втрещи...по тая логика и сушилня да си купи всеки, който няма Simple Smile  То това са по-скоро не неща от първа необходимост, ами според на всеки вкуса и разбиранията Simple Smile

# 452
И аз точно това се опитвам да да му обясня, че отлагането на подобен разговор само ще влоши нещата, но той възприема това, което се опитвам да му обясня като глупави бременни разсъждения и като това, че така си говоря, защото просто съм против майка му.Не може реално да осъзнае какъв е проблема. А и както ме посъветва кукумявка аз може да взема нещата в свои ръце, но тогава той ще бъде този, който най-много ще съжалява, защото отношенията ни с майка му тотално ще се сринат. А ако той го направи няма да стане така, защото  все пак и е син.  #Cussing out Офффф защо не разбира.
Иначе това което гинеколога направи на последния преглед е да ми вземе влагалищен секрет, което впрочем и аз сама мога да го направя и съм го правила. Основно акушерката се занимава с мен- мери кръвно, тегло, обиколки на корема и тн, слуша пулс с акушерската слушалка.

# 453
Иначе това което гинеколога направи на последния преглед е да ми вземе влагалищен секрет, което впрочем и аз сама мога да го направя и съм го правила. Основно акушерката се занимава с мен- мери кръвно, тегло, обиколки на корема и тн, слуша пулс с акушерската слушалка.
Сиреч - нищо и половина. Много ни е тъпа здравната система, сериозно!Все едно живеем в 19 век. Ама те хората за какво са го измислили тоя ултразвук, доплер, 3Д, Тестове изследвания скрининг...само да си ги има ей тъй си. Тъкмо четох разкази на родилки и съм напушила, та и на твоя доктор се ядосах.

# 454
  • Перник
Привет, коремчета! Мен пак ме гони безсъние... ooooh!
Аз имам един болничен от 08.01 до 07.02, който още не ми е изплатен, но се надявам до петък да имам превод, винаги ми изплащат  болничните в рамките на 15-те работни дни.
Вчера купихме легло за бебо и го сглобихме! Много съм щастлива! Нещата започват да стават доста реални!  Blush
Вчера ходих и на ЖК - бебо се развива добре, в 32 г.с. е около 1900 гр., все още си е с главата на долу  Party  Доки ми пусна за малко и 3д-то да му видя личицето, беше много сладък и от цветовете изглеждаше все едно ни се усмихва  Blush baby_neutral

# 455
  • Под кленовите дървета
Сиреч - нищо и половина. Много ни е тъпа здравната система, сериозно!Все едно живеем в 19 век. Ама те хората за какво са го измислили тоя ултразвук, доплер, 3Д, Тестове изследвания скрининг...само да си ги има ей тъй си. Тъкмо четох разкази на родилки и съм напушила, та и на твоя доктор се ядосах.

Не се надъхвай допълнително, така ще отидеш с отрицателна нагласа за раждането.

# 456
  • Бургас
Леле Synni, взимаш си сама вагинален секрет? Ми на ти можеш и сама да се изродиш.
Не мисля,че е виновна тъпата система,ами си е виновна Сънито. Тука всички писахме какво ни мерят и какво ни гледат на консултациите,на нея не и ли направи впечатление,че нещо не е наред? И като не е наред има право да си смени доктора. А не сега да се оплаква.

# 457
  • София
Добро утро дами.
Пак се почнаха странните сънища при мен, сто пъти се будих и накрая вече реших да стана, макар и недоспала.

Ууспокоих се, не съм единствената кукувица наоколо, която обожава да подрежда и да чисти. Друго си е да намериш сродни души:)
Понякога си мисля дали няма да го разглезя моя мъж и стискам зъби и му "позволявам" да се развихри допълнително, даже доста често, но имам ли свободно време и физическа възможност направо не мога да се сдържа. Като побъркана съм!

sunny - щом ще сменяш така или иначе ок, ама този лекар е за бой направо... Ужас. Защо не си го сменила още в началото, нд знам.... Абсурдно.

Оф, момичета, и аз се изринах нещо:( мазах се с крем здраве, дано поотмине, че направо боли - точно се пада под ръба на бикините и откачам:( намазах се снощи с крем здраве и уж се пооправи, ама тази сутрин нова изненада - мъж ми се сецна:( Той си има проблеми свързани с нервите, прищипват се и сега сме голяма картинка - единия ходи като хипопотам, другия като робокоп и хвърляхме чоп кой да клекне да извади кутията с лекарства.

# 458
Добро утро, момичета  Hug
Реших да се запиша и в тази темичка, преди да сте я изписали  Embarassed
Много ви се кефя колко сте активни, нямам предвид във форума. Някои още ходят на работа, чистите, шофирате, някои даже по планините тичат  Simple Smile И браво на всички за добрите новини от прегледите и порасналите бебоци  Heart Eyes
А аз съм станала като кит и едва се придвижвам от хола до банята...  Sad
Чистя вкъщи ама много бавно, цял ден мога две стаи да чистя... голяма мъка. Да не говорим, че хич не ми се седи на компютъра, след 5 мин. започва да ме боли кръста и гърба  ooooh! Затова и не пиша. Но пък ви чета редовно от телефона. Все пак тая драма с писането от телефона предпочитам да си я спестя  Mr. Green
И аз да се оплача от НОИ - от ноември досега съм в болнични и имам само един превод. То веднъж че болничния ми беше забавен и представен по-късно в НОИ, после те го бавят допълнително. В момента имам два болнични, които стоят не знам от колко време със статус "обработва се"... ooooh! Ако до края на месеца не си получа превода ще се обадя и ще направя скандал  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Да ги питам служителите там как биха се чувствали, ако за три месеца получат само веднъж заплата  newsm78 Добре, че имам някакви спестени пари и се справяме, но въпросът е принципен. Не всеки има спестени пари, за да изкара три месеца.
И гледам, че пак се споменава този прословут 15-дневен срок от постъпване на болничния в НОИ. Ама поправете ме, ако греша - идеята на новата реформа и изпращането на болничните в НОИ директно от здравните заведения не беше ли да се ускори плащането им? Преди Нова година тръбяха по всички медии как вече щели да плащат в 5-дневен срок, а не в 15.... #Cussing out
Пак се намрънках...
Съни, тоя твоя лекар направо без коментар  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 459
  • Бургас
Това за по-бързото изплащане беше прах в очите. Ще стане ама едва от догодина,когато работодателите започнат да изпращат данните по електронен път. Сега си ходят на место с листчетата и си чакат на опашките.

# 460
  • Перник
Лелеее, РоЗи, добре сте се украсили. Дано по-бързо му минава на ТМ, че да може да ти помага. Това с чопа много ме разсмя  Joy  (знам, че не е смешно, но не можах да се сдържа).
Съни, направо не знам какво да ти кажа....Драмата при теб е голяма, добре че остава още малко до финала...

# 461
Добро утро и от мен. Ако ме видите само как съм се опънала на дивана, а мм чисти и му соча с пръст къде е пропуснал Embarassed.ще наваксвам по-нататък.

# 462
  • София
Ро3и и аз съм с лудите сънища. Една мацка ми каза че било от прогестерона. Wink

Съни вие двамата с мъжа ти сте просто картинка. Тя даже май и не живее във вашия град и пак ви контролира. Само ще ти кажа че на този етап не си трови нервите. Лека по лека завъртяй нещата в твоя полза. Като ти каже нещо неподходящо връщай и не мълчи, ама говори умно.

За болничните тормозете всички. Аз от 2 седмици не съм спряла псхически тормоз върху НОИ и Човешки ресурси. От работа всеки ден се занимават с моя болничен. До утре уж щяло да има развитие, ако няма бой! Отделно ми бавеха и Уника и на тях бой и те преведоха. Ама аз съм такава досадна, звъня, пиша мейли... Wink

# 463
Synni_
В разгара на лятото се правят най-много бебета и затова се раждат много криви овнета.
[/quote]

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Всичките ми познати с това ме подиграват ,ама на пук на тях ще изпреварим комай овнете ,ама още не е сигурно  Grinning Grinning,а дано пък да не са толкова криви  Grinning Grinning

# 464
  • София
Рози сори, ама и мен ме разсмя с чопа  Joy

Ани това ако го направя с моя мъж, директно ще зареже всичко. Ще го приеме като гавра  Laughing

Аз и прочетох на счедката какво пише в писмото, тя го е оправила и го е занесла на 15.02, заедно със следващия болничен.. Направо сме си в 19 век, всичко е толкова мудно и тромаво, никой няма желание да си свърши работата каткто трябва, няма да се оправим ние, просто сме си така възпитани  Crossing Arms

Аз пък сънувах змии  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт