През февруари няма скука - АПРИЛчета ни радват тука! - ТЕМА 15

• 28 911
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета,
чета че днес разнородни неща обсъждате и хубави и лоши. Но най-важното е, че бебчовците на всички са добре и съм сигурна че и така ще продължи. Важно е да мислим позитивно, защото така предизвикваме позитивна съдба Simple Smile
Та да ви разсея малко с нещо различно, може и да сте го обсъждали в някоя стара тема, за което се извинявам, ако е така. От известно време бебчо явно е наедрял доста и започна да ми тежи и като походя малко или постоя известно време права примерно 15-20 мин. и започва да ме дърпа ниско долу корема от дясно повече. И се чудя, дали ако започна да ползвам някакъв колан за бременни това ще ми удължи времето, през което мога да щъкам насам-натам. Че така се чувствам като инвалид, вкъщи едни чинии докато измия и почва да ме стяга.
Мярнах някъде, че някои от вас ползват такива колани и са горе-долу доволни. Но като ровнах из нета, видях три-четири вида колани. Мислех си дали можете да ме посъветвате кой от следните два ви се струва подходящ, че се притеснявам и да не би пък да взема да притискам главата на бебо с такъв колан.

http://apteka.framar.bg/30023009/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD- … D0%BC%D0%B5%D1%80

http://www.bebelandia.bg/productv/34214/carriwell-pridarzhasht-r … -za-bremenni.html

# 526
Дано и Михаела скоро се прибере у дома, че там е най-добре! Praynig
 Да се отчета аз от днес - човека се е обърнал главично Party, знаех си аз, че няма да ме подведе и че ужасната нощ преди няколко дни беше момента, в който той се завъртя, ама друго си е да го види човек с очите си! Heart Eyes Тежи 2293 гр, не ми казаха колко е висок.
Съвета за фраксито на доктора, който го изписа в началото, е да се спред 1 седмица преди секцио, или 3 дни преди предизвикано нормално раждане. Аз нали искам нормално и викам е как ще знам 3 дни преди да е почнало раждането, че ще се случи. Та, ако не се е родил до 01.04 - спирам го.
Доплер не ми прави, по негови думи имало смисъл 37г.с. Плацентата по описание е 0-1.

Сега другото от днес - нашата кола вече 2 седмици беше на ремонт и днес най-после си я взехме, всичко супер, тя милата много проблеми имаше, ама сега нов - като завиваме и свири клаксона... голям цирк. Не всеки път - 50:50, завъртиш волана на дясно - свирне ти клаксона, завъртиш на ляво - пак, при паркирането голяма веселба, що народ наскача от учудване докато се приберем....  Joy Joy Joy

Голям съм заплес - забравих да се похваля - купих си от възглавниците за кърмене на Кауфлан и една мини подложка с ограничители на която одавна се точа - бебешки позиционер.http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.novobebe.com/media … gvgD&tbm=isch

# 527
Тиквичке -  Hug Hug Hug бързо да наддават мъниците и да се прибират вкъщи  Praynig  А тези в тая болница не можеш ли малко да ги стегнеш , как така само един път те нямат ли деца ? Знаят ли какво е за една майка???  #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Аз писах на ЛС на Силки във ФБ групата и чакам дано да отговори  Praynig Радвам се, че растете , късно видях, че си писала тук  Hug

Pepit0 Ти ме хвърли в размисли..... аз какъв човек ще съм щом ще ме оперират за 3-ти път  Whistling  newsm78 Браво за бебоците  Hug

Karina81, Ани Иванова_429091  браво на бебоците и двете се кротнете малко и си лежете вкъщи Wink  

welinity  Hug отлично се справяте с теглото ! А с тази кола  Joy голямо шоу ще е !

Пожелавам на всички Ви приятна вечер и лека нощ  Heart Eyes Ние ще лягаме , че ММ днес е много изморен сутринта излезна в 8:00 и чак преди 30 мин . се прибра само хапнахме и ще лягаме  Crazy дано нямам проблеми с киселините тази нощ , както и на вас го пожелавам!  Hug Praynig

# 528
Много се извинявам, че нахлувам така в темичката ви. Чета ви с интерес от няколко месеца, но тъй като съм от телефон ми е много трудно да пиша и то на латиница.
Бременна съм с последен цикъл от 20.07 , следя се при няколко лекари ( тъй като съм проблемна) ,но всичките ми посочват различна дата на термин като разминаването е от един месец. Моля някоя мама с последен цикъл, приблизително близък до моя да ми каже коя г.с е и кога и е термина. По мои изчисления трябва да родя края на април, но доктора твърдо ме убеждава, че бебка расте ще се роди на 23.05, но пък върви с 2-3 седмици напред, което ме води отново на мисълта, че са ми объркали термина. Благодаря ви предварително. Пожелавам ви здрави и пухкави бебчета на финала. Малко остана :*

# 529
Много се извинявам, че нахлувам така в темичката ви. Чета ви с интерес от няколко месеца, но тъй като съм от телефон ми е много трудно да пиша и то на латиница.
Бременна съм с последен цикъл от 20.07 , следя се при няколко лекари ( тъй като съм проблемна) ,но всичките ми посочват различна дата на термин като разминаването е от един месец. Моля някоя мама с последен цикъл, приблизително близък до моя да ми каже коя г.с е и кога и е термина. По мои изчисления трябва да родя края на април, но доктора твърдо ме убеждава, че бебка расте ще се роди на 23.05, но пък върви с 2-3 седмици напред, което ме води отново на мисълта, че са ми объркали термина. Благодаря ви предварително. Пожелавам ви здрави и пухкави бебчета на финала. Малко остана :*
Аз съм с последна менструаци 18.07 и сега с термин 24.04, но това не може да ти е ориентира.Зависи колко дни ти е МЦ, овулации и т.н.

# 530
С последен цикъл на 20.07 се пада да си в 31 г.с. и термин 26 април 2015. Simple Smile /редовен/
 Тиквичка и Силки много се радвам, че бебешоците са добре и наддават. С вас съм. Кураж, момичета. Пожелавам по-скоро всички да си се гушкате вкъщи  Heart Eyes  Hug

# 531
Аз съм с последна менструаци 18.07 и сега с термин 24.04, но това не може да ти е ориентира.Зависи колко дни ти е МЦ, овулации и т.н.
Да да наясно съм с това, по принцип съм с нередовен цикъл, но проблемът ми е, че единия каЗва термин 27.05, другия 23.06, третия 10.06 и съм доста притеснена от тези ужасни разминавания. По принцип опити за бебче правихме началото на август 2-3-4-5 и затова имам чувство, че ще родя април. Благодаря много за отговора. Лека вечер Simple Smile

# 532
  • Перник
Аз съм с последен цикъл 18.07.2014 и термин 24.04 като Мария. На фетална морфология не си ли ходила? Там май най-точно трябва да ти определят термина. Един месец разминаване си е доста.

# 533
Аз съм с последен цикъл 18.07.2014 и термин 24.04 като Мария. На фетална морфология не си ли ходила? Там май най-точно трябва да ти определят термина. Един месец разминаване си е доста.

На фетална докторката ме пита кога ми е назначен термина аз казах 23.06 ( по документи) а тя каза, че до тогава бебето ще е над 4кг. В момента е 1400 гр, а ако трябва да чака до края на май нз колко голяма може да стане...

# 534
Bubsiinka, на мен тези дати ми звучат абсурдно! Термин се изчислява по дата на последен цикъл, а не по видеозон. Това са 2 месеца в повече, чак почвам да се съмнявам, че нещо ни пързаляш? Бремеността все още трае 9 месеца, и ти и да чакаш края на май, бебо няма да чака, ако е направен когато казваш.

# 535
Bubsiinka, на мен тези дати ми звучат абсурдно! Термин се изчислява по дата на последен цикъл, а не по видеозон. Това са 2 месеца в повече, чак почвам да се съмнявам, че нещо ни пързаляш? Бремеността все още трае 9 месеца, и ти и да чакаш края на май, бебо няма да чака, ако е направен когато казваш.
Осъзнавам, че ви звучи смешно, но повярвай имам си друа работа отколкото да пързалям хора в форумите, при това да се бъзикам с бременни жени. Съжелявам ако звуча смешно, но това е самата истина.

# 536
Странно, аз съм с последен цикъл 23.07 = 29.04 термин, няма как чак края на май, та и юни чак да стане...

# 537
Странно, аз съм с последен цикъл 23.07 = 29.04 термин, няма как чак края на май, та и юни чак да стане...

Благодаря ви много, че се отзовахте така бързо на въпроса ми . Не искам да ви развалям хубавата темичка. Желая ви всичко най-хубаво. Ще продължавам да ви следя.

# 538
  • София
Този който ти е определил термина за май/юни  да си скъса дипломата

# 539
здр, аз съм с последен цикъл от 19.07. и с термин 25.04. така че според мен, ако си от 20.07. значи някъде 26.04. би следвало да ти е термина.

Общи условия

Активация на акаунт