През февруари няма скука - АПРИЛчета ни радват тука! - ТЕМА 15

• 28 888
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • София
При нас са не повече от 2000лв, с количката и леглото. Те са най-скъпи. за дрешки до към 3-4м, чаршафи, одеалца и тн сме дали към 6-700лв. В останалото смятам помпата, разни неща като стерилизатор, ваничка, козметиката за бебето, дреболийки...

# 556
Добро утро! За прането, аз ще пера всичко, което може да се свали - вкл калъф на матрак, нищо, че в/у него ще има непромукаем и после чаршафче. Фирма за чистене не сме ползвали досега, но и аз все с мисля, че им са силни препаратите и не бих ги ползвала за бебешката количка. Сега пролетта ще викаме такава фирма за първи път да чисти дивана и се чудя кога да е - хем макс близо до раждането искам, хем ме е страх дали след тях няма да има някаква остатъчна миризма от препарата и ми се иска да има време да се отмирише.
За сметките - като накупум всичко ще тегля чертата, и аз преди бях писала с подобно питане.  При нас може би ще излезнат нещата малко над 2хил...вкл количка, легло, помпа и т.н. Без раждането.

# 557
Добро утро и от мен! Simple Smile
Времето навън е ужасно и въпреки,че съм недоспала съм в супер настроение..дори ударихме няколко танца с корема + малко гимнастика! До скоро бях на работа и сега пощурявам вкъщи Mr. Green

Аз матрака не смятам да пера..все пак ще има протектор и чаршафче отгоре. Мисля просто да го проветря за да не мирише нанищо. За количката съм си купила завивки - смятам тях да изпера..все пак бебчето в тях ще спи!  Количката ни не е била мостра да каже човек, че е пипана от мн ръце! Извадена чисто нова от кашона не мисля, че има какво за пера!

Аз за бебешкия прах мисля да пробвам първо със Sano Maxima

# 558
Добро утро! На някой ако му е интересно: Спа процедура за бебето

http://bnt.bg/part-of-show/uchilishte-za-roditeli-spa-protsedura-za-bebeto

# 559
Добро утро от мен
metlichina имаш ли препоръки за някоя фирма, че и аз много искам да ми изперат дивана. Знаеш ли дали след почистването е мокър или перат на сухо.
Да се оплача малко, аз от вчера съм с болки в гърлото и запушен нос. Мнооого е гадно и можете да си представите как съм спала като не мога да дишам- никак Confused

# 560
  • Пловдив
Пупи, за матрака с пароструйка ако се мине, за дезинфекция? Аз изпрях всичко, което може да се свали на количката. Останалото на място "пера".
Аз пък хубаво си приготвих батажа... ми чанта нямам в която да го сложа Joy Голяма съм шматка хаха. Сега седи в торби Shocked
Надявам се към обяд, времето пак да стане приятно и да си хвана парцалите и да не се прибирам дъъълго време Joy
От два дни съм като бездомник хахаха

# 561
  • София
За пране на дивани за Сф, мога да ви препоръчам респект - г. Ползвам им услугите поне 2-3 пъти годишно. Но са доста заети и трябва уговорка от рано. След изпирането на дивани (текстилни) има миризма, но е съвсем лека и свежа. Доплнително мисля слагат нещо като ароматизатор след изпирането, което може да се откаже.

# 562
Надявам се към обяд, времето пак да стане приятно и да си хвана парцалите и да не се прибирам дъъълго време Joy

Как успяваш Simple Smile не се ли изморяваш?
С тоя списък дето ми го даде и аз нз къде ще го събирам багажа Grinning

Puppi само да вметна...е тоя курс наистина е пълна боза..вече и моите надежди умряха  Joy

# 563
  • Пловдив
Хахахаха вървя си, сядам си, пак си вървя  Joy зор не си давам хахаха.

# 564
Досега не сме ползвали фирма за чистене, че диванът е нов. Ще извикаме най-вероятно Верди-М, те ни чистят входа и за там сме доволни. За Плд става дума, 9лв седящо място.  Но това за миризмите хич не ми хареса...ще ги питам изрично!
А това клипче - доста неща се припокриват, за моя радост, с двете лекции, които съм гледаа на живо. Ама забелязахте ли, че пропуснаха да изплакнат бебето. Grinning

# 565
Добро утро.... Simple Smile Е с това време навън ми е едно сънливо, а така ми се излизаше и на мен Шльоки......Ако спре да ръми  и аз се стягам за навън Praynig

Браво на нашите мами Силки и Тиквичка, айде по бързо да се прибират талисманчентата в къщи Hug
И аз се чудих за частите които се свалят от количката, ама ММ е от кашон е извадена, къде да се е изцапала ooooh! ама накрая каза да си правя квото искам, и сега още се чудя... Rolling Eyes

Ааааа Шльоки си е супер Ванила Joyне я мисли, ние дето сме се залежали повечко да се тюхкаме newsm78...Последният път като се засякохме двете, дръпнахме един мохабет на улицата, починахме си и двете и пак хукнахме по задачи... Joy

# 566
Вчера ни праха дивана, днес вече е сух. Усещах миризма докато беше влажен, но сега не. Държах отворен прозореца и изсъхна много бързо. И аз ползвах респект Simple Smile

Матрак и количка не мисля да пера, но нямам търпение да започна с дрешките Simple Smile

# 567

Puppi само да вметна...е тоя курс наистина е пълна боза..вече и моите надежди умряха  Joy

Жената беше много разочарована вчера, когато й казах, че се отказвам. Какви ли не опити направи да ме убеди  Joy

Маце, не е стар матракът, но беше опакован само с найлон отгоре, та не съм сигурна в хигиената му. За нашия ще викам фирма, но за този на бебка не бях сигурна, дали е добра идея.
Кошницата за кола има една възглавница, която не мога да сваля и е точно на главичката и покрай нея. Сега ще се разровя в книжката, но мисля, че няма да мога да я изпера  newsm78.
Май се престаравам  hahaha.
За сметките за покупките - отдавна надминах планираното ... А сега мисля и болницата да сменя с частна, та доста отгоре съм Blush
И аз се надявам това време да се оправи вече, че ми писна затворена вкъщи.
Някой желаещ от пловдивските мами за лекция в четвъртък на 05.03. от 9,30 в ресторант Уникато?

# 568
Puppii  я пак си разгледай кошницата..на нашата всичко и се сваля Simple Smile  ти не се ли разочарова от лекцията за масажите в Уникато? Всеки път тази акушерка ги водела, а пък на мен нз защо леко изкукала ми изглежда ( не искам да я обиждам жената ама такова впечатление ми създада)  Joy  В Селената е излезнала програмата за лекциите им март и април..аз определено на 31 март съм там за кърменето Simple Smile  ти в групата във фейса не влизаш ли?

Didolino аз уж не съм от тези, които се залежават ама нещо определено взех да се уморявам, а пък и тея хормони ще ме довършат с тия топли вълни Grinning

Пловдивските мами  и околията няма ли пак да направм една среща, че скоро ще започнете да раждате Stuck Out Tongue

# 569
Момичета благодаря за информацията, разгледах сайта на Респект и цените са им добри. Ще ги ползвам за дивана, че малкия направо му разказва играта, тамън и килимите да ми изперат

Общи условия

Активация на акаунт