През февруари няма скука - АПРИЛчета ни радват тука! - ТЕМА 15

• 28 761
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро   bouquet

Като ви чета много се успокоявам, всички ни е почнала паниката. Много добре се чувствах от известно време и хоп цяла седмица почти менструални болки, болки в кръста ( и двете екстри си ги имам цяла бременност) и лежане нон стоп и побъркване  #Crazy В болницата вече толкова пъти ходих, че направо... Моята матка просто си е чувствителна, надявам се това да последната криза до края. И води си мислех, че текат  #Crazy  Както някой беше писал, накрая сигурно ще преносим, тези дето най-бързо мислехме, че ще родим Hug

# 16
Здравейте и от мен.
Аз си спя нощем като пън и дори повечето пъти не ставам до тоалетна.Лягам си към 12 часа и сутрин си ставам за работа наспана към 7,30-8,00.Дано да се запази този сън.
Относно чантата.Маце в ОLX гледам от два или три месеца и няма и няма.Сега си харесах една две други (пак от там),но като не съм сигурна дали например са достатъчно големи,дали ще съберат всичко.Абемай ще пообиколя по магазините и ще разгледам,пък тогава ще поръчам от OLX,като знам какво търся.Благодаря и на останалите ,които се включихте по темата.
Giada какво стана ти ли щеше да ходиш до ТК?Някой ако има списък за необходимото,моля да го сподели.
Рози благодаря ,че си ми сменила датата.
А относно погачата,аз също съм против,но тук си има обичай и си го спазват.На мен ми е много тъпо например,че приятелки,които нямат с какво да дойдат,трябва мъжете им например да ги докарат и после да ходят някъде с моя мъж да се черпят отделно.Аз мисля да го направя 2 в 1.Ще си поканя няколко семейства и няма да сме само жени.Много важно,че традицията няма да е спазена на 100%.

# 17
  • Пловдив
Аз от два дни сънувам и мисля цяла нощ за изтекли води и раждания  Grinning Смешно ми е как се параноясвам сама... не знам, защо съм решила, че ще раждам скоро.. а никакви индикации за това  Grinning имам нужда от сериозни занимания и гости, и разходки  Joy
Имам едно одеалце, тип порт, но искам да го ползвам разгънато.. чудя се дали да го взема за в болницата, за завиване.. дали за ципа няма да ме смъмрят нещо  newsm78

# 18
  • София
Явно повечето вече сме малко или много във филма. Аз предната бременност си работих до края и бях значително по-спокойна, въпреки че на края пак изперках, но сегаааа  #Crazy
Това стоенето вкъщи определено не се отразява добре, особенно когато само трябва да лежиш Sad На мен нощите са ми най-тежки, с това безсъние и ставане по 1000 пъти и после не мога на заспя и се оказва, че по-цяла нощ мисля глупости, то не са притеснения, фобии и рев има Sad
Опитвам се обаче през деня да си набия в изкукалото канче да мисля позитивно, малко остана  Mr. Green

# 19
И аз си мислех колко по-спокойна съм била миналата бременност, но беше лятото и определено имаше повече какво да се прави, че да не мисля в глупости Peace  Мъжът ми не мисли същото обаче   Crazy Каза че съм била същото мрънкало и параноя ooooh!  Е ще си ме изтърпи, няма избор.

# 20

Giada какво стана ти ли щеше да ходиш до ТК?Някой ако има списък за необходимото,моля да го сподели.

Привет, ето тук има списък: http://www.1agb.com/forhospital.html

# 21
  • софия
Рози,   bouquet.

# 22
Здравейте, момичета. РоЗи, мерси за темата   bouquet

Явно параноята е заразна, хихи. Вече и аз по цяла нощ сънувам води, раждания, бебета и всичко по темата  Joy

За погачата - не си представям 10-15 приятелки вкъщи, заедно с децата им, на нашите 65 кв.м., а аз търча и поднасям почерпки приготвени от мен (предвид едномесечното бебе)... Иначе идеята ми харесва много, но не знам точно как ще се получи... Най-многото да го пропуснем Simple Smile

# 23
didito_mam благодаря ти.То почти нищо не ни искат.Като чета по другите болници какви списъци се изискват.

# 24
Още една страхотна темичка!  Hug
Шльоки, аз не мисля, че ще имаш нужда от това одеалце в болницата. Можеш да го приготвиш някъде мъжа ти да го донесе после например, ама не вярвам да трябва.  Peace
Аз никакви притеснения нямам за раждането, но много ми тежи вече. Нищо не ме боли, нямам контракции, но тези киселини и сърбеж ще ме побъркат. Сигурно спя не повече от 2-3 часа на нощ. Тотално ще се изтощя ... Броя дните вече и ММ ми се смее. ooooh!
Все се каня да си напиша списъче /то ще е повече с неща за мен май/ и все забравям. Ей сега го почвам и тези дни ще пазаруваме ...  Whistling

# 25
Привет и от мен, аз отскоро съм в къщи, но вече усещам първи признаци на параноя. Ще трябва да се стегнем и да мислим позитивно...... някак.

# 26
  • Sofia
Рози, мерси за темичката   bouquet

Добро утро! И аз мога да кажа, че успях да се наспя добре снощи. И все пак си легнах в 2 и 30.
От няколко дни насам и аз въртя детските програми, защото и без това не дават нищо смислено по телевизията. Почти всички сериали съм ги изгледала вече, та не знам какво да свалям  Joy Но видях от изброените от вас и такива, които не съм. Ще се поразровя.

Ох, момичета, не се притеснявайте толкова  Hug Сигурна съм, че не ви е лесно, но малко остана. Всичко ще е наред. Аз засега съм привидно спокойна и всякакви такива мисли гледам да ги гоня. Но пък най-вероятно и аз ако бях затворена толкова време вкъщи щях да съм изкукала. И аз се шашкам за движенията на бебето, но поне още не мисля за тапата и водите  Laughing Като вляза в 9-ти ще се видя каква параноя ще съм  Joy

Шльоки, честит ти 9-ти месец   bouquet

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 11:42 от Shantel

# 27
  • Пловдив
Ами нали трябва да нося одеалце в болницата /така ми пише в списъка/. А това като модел и дебелина, най-много ми допада.

# 28
  • Перник
shmatkofel, при нас на погачата всяка гостенка носи по нещо сладко за почерпка, майката също приготвя нещо, но в никакъв случай не са някакви велики софри.

# 29
Pepit0
По време на бременност е нормално да те болят зъби по средата и аз имах такива проблеми и не могат да се правят сега ,защото съм и с голямо кървене в устата и трябва да се лекува с по-силни лекарства,който не са съвместими с бременността ,ще чакам да родя и ще ходя при някой специалист.Купи си лекарството Сандрин ,на мен още от 2-3 ползване и спряха да ме болят зъби.От време на време като усетя нещо си го правя .То е на капки и се разтваря във вода и се жабури.Не е  решение ,но поне няма да те боли докато родиш.То е на билкова основа и е напълно безопасно .После вече може да се предприеме някакво лечение.

Момичета дишайте и аз си мислих ,още в четвъртия месец ,че са изтекли водите ,но се оказа ,че не са .След като всичките ми познати,кака ми , майка ми ,свекърва ми ме убедиха ,че няма да го сбъркам с нищо друго изтичането на водите ,повече не съм се притеснявала .Така,че навярно се разбира като дойде момента.

Някой ми препоръча Bi Oil за стрийте по корема ,но за съжаление ,продължавам да се цепя.Почти по цял ден ми е мазен корема и няма минаване.Сигурно ,защото докато родя ще са колкото 4 кг, бебе близначетата .Тежко е ,ама ще се справя.

Маце за кръщене не бях се замисляла ,че може да се съчетаят нещата с погачата ,но ще помисля ,струва ми се добра идея. За сега сме си харесали имената Божидара и Теодора ,защото означават едно и също .Теодора на гръцки е божи дар. А и празнуват на един ден имен ден и няма да се сърдят ,че за едното няма подарък .За близнаци ми се струват добре тези имена.

Навярно покрай бременността ставаме много чувствителни и големи ревли  Grinning Понякога се замислям как ме изтърпява мъжа ми  Grinning Grinning

А за болестите що за човек трябва да си да дойдеш при новородено бебе болен   Sad Не се мисли ,ако на мен ми се случи как ще реагирам сигурно ще му се навикам и ще го изгоня много жестоко.

Някой има ли вече коластра или е само при мен ,нормално ли е да идва толкова рано ?

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 11:27 от Ани Иванова_429091

Общи условия

Активация на акаунт