През февруари няма скука - АПРИЛчета ни радват тука! - ТЕМА 15

• 28 756
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Привет и от мен, Рози - много хубава тема   bouquet
Аз съм готова с всички покупки с изключение на дребните неща от аптеката, вече имам и шкаф за бебешките дрешки, така че мисля да почвам и с прането и гладенето- малко е рано, но да не оставям за после, че знам ли какво ще ме приболи и дали няма да ми дотежи... За раждането не се притеснявам много, въпреки че ще ми е за 1 път- гледам да се настройвам позитивно Simple Smile Даже си набавих почти всичко за болницата.
cvety83- да, в ТК не искат почти нищо- после само МТ трябва да ти донесе повечко водичка. Ти ходи ли на отворени врати?

# 31
 Добро утро и от мен! Ро3u,   bouquet
От ранни зори съм подхванала  newsm79 wash clean изпрахме количката паралелно с това и пердетата...ох,чудо е и продължаваме  #Crazy Успешен ден на вас!

# 32
То на ,,питка'' се слага само сладко, да е сладък живота на бебето, аз мисля всичко освен питката готово да взема. Няма да правя накакви велики софри. На баткото не правих и после малко съжалих, пък и сега имам помощник вкъщи. На мен вместо baby shower , повече ми допада това. Сега въобще не ми е до празненства, но при всеки е различно Peace

# 33
Благодарско за прекрасната тема   bouquet

От един час се опитвам да се събудя, спя като пън, а на сериали как заспивам  ooooh! няма да ми стигне бременността да ги изгледам. Гледам само един но не много успешно 1-2 серии и заспивам. Иначе много обичам историческите южнокорейски сериали но не стават за бременни, твърде емоционални са, изгледах един и финала рев и контракции, а аз не съм от ревящите.

От 2-3 дена ме болят зърната и имам напрежение в гърдите, някоя има ли идея на какво да го отдавам  newsm78

# 34
и аз да не пропусна да се намърдам в новата темичка!РОЗИ,благодаря,че си ни сложила с тиквенцата на първа страничка Hugнякой знае ли каво се случва със СИЛКИ и МИХАЕЛКА,изписахали ги ,как са?

# 35

От един час се опитвам да се събудя, спя като пън, а на сериали как заспивам  ooooh! няма да ми стигне бременността да ги изгледам. Гледам само един но не много успешно 1-2 серии и заспивам. Иначе много обичам историческите южнокорейски сериали но не стават за бременни, твърде емоционални са, изгледах един и финала рев и контракции, а аз не съм от ревящите.

От 2-3 дена ме болят зърната и имам напрежение в гърдите, някоя има ли идея на какво да го отдавам  newsm78
И аз бях така с гърдите ,и разбрах ,че ми идва коластра.На вярно и при теб гърдите се подготвят за кърмене.

# 36

И аз тази сутрин забелязах, че ме болят зърната и около зърната при допир.Нямам идея на какво се дължи.

# 37
Охх момичета имам въпрос към вас, по точно искам мнения, че  съм в голяма чуденка и ми трябва някое друго мнение което или да ми даде кураж или да ме откаже. Какво мислите по въпроса с пътуването на дълги разстояния? От Варна съм, а на ММ много му се ходи за 2-3 дни на ски ( не че и на мен не ми се ходи), но много се притеснявам от пътуването, близо 6-7 часа път. По принцип нямам никакви оплаквания всичко си е наред, дори гинеколожката ми каза, че мога да пътувам ама и ме побазикна да не тръгна да раждам в Банско и сега направо не спирам да си тормозя бременното мозъче с мисълта да ходя или да не ходя..... newsm78   Извинявайте, че ви занимавам с мойте малко глупави терзания, ама мисля че вие най-добре знаете и можете да ми помогнете  в чуденката.

А по въпроса с погачата, добра идея е и дори смятам и аз да направя такава на малка дребосъчка, но много ще стесня кръга на приятелките които ще поканя.

# 38
Ро3u, супер темичка.  Hug

Ани Иванова, за Bio Oil трябва минимум 6 месеца да се мажеш, за да има ефект върху вече появили се стрии. По мои наблюдения още след 4 месец започват да се заличават.

Гледам сериалчета сте коментирали, аз вече ги ограничих на 3 само. Но пък работя от вкъщи и съм почти постоянно на компа, май трябва да забавя темпото, че от толкова седене вечер адски ме боли гърба.
Ей момичета, то било ужасно с този големия корем и да имаш запек.  #Crazy

# 39
Ами нали трябва да нося одеалце в болницата /така ми пише в списъка/. А това като модел и дебелина, най-много ми допада.
Е, щом ти го пише в списъка от болницата, да. На мен не ми искат. Peace

# 40
lovdidi Аз мислих до съседен  град да ходя на има няма 20 км и не тръгнах .защото съм пъзла.Аз не бих тръгнала ,но и не обичам ските ,защото го свързвам със сняг и студ.А и не бих рискувала да се разболея ,колкото и да съм облечена.

# 41
Може и коластра да е, време си е  Laughing

Ани Иванова, имената и връзката между тях много ми допада и аз съм избрала това значение за името, както и да има имен ден, моето е "Дара".

И аз си взех Био ойл, борим се с бебка, тя отвътре аз отвън, не знам как е с близнаци, но при мен от известно време повече място няма.

lovdidi Според мен, ако се чувстваш добре и караш една безпроблемна бременност, няма причина да не отидеш с малки почивки на час.

П.С. Аз ходя на консултации на 110км (220км в двете посоки с престой един час) последната ми беше в четвъртък не ми се отрази зле, в предвид, че карам не много лека бременност, компенсирам с почивки.

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 12:13 от Rafi_11

# 42
За сериали до скоро гледах Огледален свят ,защото много обичам главната актриса Хазал Кая,но спряха излъчването му в интенет ,а не мога да го гледам по тв по едно и също време.  
Иначе от скоро гледам Кости ,бива ,за да минава времето .Още от както бях ученичка гледам дневниците на вампира вече 6 сезон .От скоро Тайния кръг ,разказва се за магии и вещици . Малки сладки лъжкини гледам от много време ,за разследване кой е най-лошия герой -А . И има едни индийски сериал от 3 и 30 по бтв Светлината на моя живот ,много е смешен .Комай това гледам за сега .

# 43
  • София
Привет от мен Simple Smile
Аз два дни лежа, защото в петък вечерта нещо май се претоварих и имах болезнени (според мен) контракции. Бая се бях притеснила, дадох си няколко часа да мине и за щастие мина. Иначе не съм паника, но тогава вече почнах да мисля къде да ходя ако стане нещо Sad Тъкмо се бях свързала с акушерката с която ще раждам същия ден, но тя е отпуска и ...абе добре, че не се наложи.
Погача/питка (както казват в нашия край) ще правя, С каката се събрахме най-близките ми 5-6 приятелки, сестрите - моята и на ММ, майките ни и това е. Деца бяха само племенниците, но мен не ми пречат и други ако има. От моите приятелки никой не би дошъл болен или с болно дете, много добре ги познавам  Peace Те естествено са ми много близки и още преди това ще са виждали бебка, но заради ритуала и "орисването" ще правим и погача Simple Smile

cvety83 , последната погача на която бях беше в двор на вила извън София и точно по тази причина беше и с мъже. Като дойде време за смия ритуал те просто се отделиха в друугия край на къщата и останахме само жените Simple Smile

Мисля другата седмица да стегна багажа за болницата, предния път родих малко по-рано от термин и сякаш ще ми е по-спокойно ако съм подготвена. Имам и в къщи неща да пренареждам и оправям, да видим дали ще мога с тези болежки...

# 44
Lovdidi   Ние преди две седмици необмислено тръгнахме на разходка до океана, около 300 км в двете посоки, е навръщане ме почнаха едни контракции, не бих пътувала втори път Peace Моята бременност си е по-тежка, та не съм критерии и все пак не бих рискувала Peace

Общи условия

Активация на акаунт