През февруари няма скука - АПРИЛчета ни радват тука! - ТЕМА 15

• 30 107
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • София
Охх момичета имам въпрос към вас, по точно искам мнения, че  съм в голяма чуденка и ми трябва някое друго мнение което или да ми даде кураж или да ме откаже. Какво мислите по въпроса с пътуването на дълги разстояния?
Защо не ходите на Боровец или Пампорово? По-близко е а цените са почти същите. Не е казано, че ще висиш по пистите, в хотелите вече има достатъчно забавления. Иначе аз спрях с пътуванята уж засега, докато не ни скимне да тръгнем нанякъде.
Предния път сестра ми се жени когато бях в 9-я месец (36 седмица). Тапата ми падна три дни преди сватбата, имах 2-3 см разкритие, но пътувахме за сватбата (от София до Благоевград), голяма чуденка беше до последно дали да тръгнем. Родих чак след две седмици.
Погача правихме и по настояване на свекърва ми и майка ми канихме сумана ти народ, повечето от който не съм виждала от тогава. Сега смятам в по-тесен кръг или въобще да не правим. Малко ми е елате, дайте пари и чао.
За кръщането е хубаво да е на именния ден на детето или на някои голям християнски празник.

# 47
  • София
Абе, момичета, знаех си че няма и мен да ме подмине тая паника с водите!
От няколко дни имам едно течение, за което док каза че другия път ше вземем секрет, уж е нормално, но да си знаем, че всичко е наред докрая.
Да, ама от сутринта нещо ме пристяга корема (без болки) и нали съм се разшетала и само се гледам... Сложих си и ежедневна презвръзка даже за по-добър поглед над нещата:)
И да видите как се паникьосах, притесних и стегнах набързо каквото имам у нас за болницата!
Сама съм днес и май това допълнително допринася за паниката.
Сега смятам да се изкъпя и да се опитам да се успокоя...Simple Smile

Lovdidi- ако си ок и док ти в казал, че може, бягай. Но ако ще се притесняваш, по-добре си кротувай и не се мъчи.

Запогачата- не помня кой писа по-нагоре, че смята да го направи като гости... И аз си мислех з такъв вариант, след определно време, зависи кога ще се окопитим. Няколко приятелски семейства и който дойде от компанията, на мезета.

# 48
  • София
Ро3и спокойно не са водите, нали ония ден беше на лекар.

Мале, като овце сме една каже бее и всички  hahaha. Мани счупих и ММ само чете  бг.мама и се филмира. Викам му алоо единия поне да е със здрав разум хихихихихи.

# 49
ek_velika   избрахме Банско понеже на ММ най-много му харесват там пистите, а и повечето ни приятели ще бъдат също там. За ски дори и не  си помислям аз с този корем едвам пазя баланс докато вървя, камоли да на ски да се кача  newsm62 Ще има внимание буре се търкаля на пистата, Общо взето ще релаксирам в хотела или ще съм с приятелки нанякъде.
   На мен още многоооо малко ми трябва и почвам да стягам багажа......   car003
Като цяло понеже живея в град близо до Варна си навъртам  минимум 30-40 километра с колата всеки ден и не съм имала проблеми.  

# 50
  • София
Маце, то беше време, вие от два дни говорите за тия води;)WinkWink
Много послушно стадо сме, ей!!!
А да видиш как като оправям леглото и си пипам възглавницата за между краката и тя мокра на едно място - паника! И после се плеснах по челото и си викам "Ей, кукувице, ти се събуди плувнала в пот, с мокра тениска, как няма да ти е мокра възглавницата"... Мани мани,
Вие, между другото, имате ли някакви промени в .... степента на потене??? При мене такова чудо не е било:(

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 12:59 от Po3u

# 51
Хайде да се запиша. Вчера легнах в 4 и ей ме на- "Добро утро, сега ставам" Simple Smile

Аз нямам параноя за води и раждане, но съм в паника, че не не знам къде ще раждам, а е време да се ориентирам. Голям ужас съм за околните, само си сменям мнението.   ooooh!

# 52
Потенето е голямо, по цял ден ми е жега, през нощта направо се лее. Пък ММ спи по тениска и иска и парно да пускаме ...  hahaha
Споко, бе, аз нали ви казах, че може и да не ви изтекат водите, а направо да почнат контракциите, както при мен. Каквото е писано ...  Peace

# 53
  • София
Аз нямам параноя за води и раждане, но съм в паника, че не не знам къде ще раждам, а е време да се ориентирам. Голям ужас съм за околните, само си сменям мнението.   ooooh!
И аз не съм решила. Всичките ми познати раждат напоследък без избор на екип или в МД или в Окръжна-Сф. И от двете места са много доволни, та чуденката е голяма. През март ще ходя на отворените врати в МД, да видя на живо какво е положението. В окръжна не знам дали имат подобно нещо, но поне трябва да ида да питам какъв багажи искат.
 РоЗи и аз се събуждам потна, но го отдавам на дебелата завивка. Трябва скоро да я сменям с по-летен вариант.

# 54
  • Бургас

За погачата - на мен не ми харесва този ритуал. Първо е адски религиозно насочен, може би най-религиозната сред всички български традиции.

Lina - твоят мъж защо не си пусне и бащинството и да чисти отпуска? Според мен е грехота, дават се 15 дни бонус и да не ги използваме...

Какво му е религиозното на погачата?

Не може да си пусне толкова дълга отпуска. От началото на май до края на септември просто няма кой да му даде отпуска ,заради сезона. И поради това му изгоряха десет дни от стари отпуски.

# 55
  • Sofia
Хахах наистина сме послушно стадо  Joy

И при мен потенето е страшно. Само да изляза от вкъщи и съм вир вода. Свалям, слагам якето  hahaha Даже май го нося само за всеки случай. Където и да отида все ми е горещо.

Pepit0 и аз до скоро не можех да реша къде да раждам. Избрах си болница сега се колебая за доктора  hahaha

# 56
  • София
Лина, неприятно в такъв случай. Извинявай, не бях разбрала.
Ето за погачата, че не ми се пише от телефона: http://www.ni-kai.com/customs/view/10

Но общо взето ме дразни идеята за представяне на бебето, кърпата с парите, това с наричането, да сме само жени...

# 57
хахаха, големи сте скици с тези води  Laughing В нашата къща е обратното: аз съм супер спокойна, а ММ е някаква паника. Постоянно ме пита добре ли съм, усещам ли нещо да се случва, боли ли ме нещо...Когато е на работа ми звъни през 30 мин. и ако не успея на време да вдигна телефона, после следва конско  Simple Smile А аз съм се настроила, че нещата няма да се случат преди да му дойде времето и че всичко ще е наред. Говоря на бебка, че я искам овне и да кротува, да си чака зодията Simple Smile
И.... както е казал поетът : "...много мина, мъничко остана"  Hug

# 58
който има интерес,мога да кажа какво трябва за МД.списъците,които бях чела се оказаха непълни и се наложи ММда ми носи някои неща допълнително.

# 59
Запис и от мен в хубавата темичка!

И аз се потя повече напоследък.

И май всички тук сме се вкарали във филма - и аз съм някаква паника, но в повечето случаи успявам да се успокоя и да мисля позитивно!

Ани Иванова и аз съм избрала името Теодора за моята бебка.

Тантан тази фраза си я повтарям постоянно от около месец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт