През февруари няма скука - АПРИЛчета ни радват тука! - ТЕМА 15

• 30 111
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Мале 4 стр.  Simple Smile
Lovdidi ако се чувстваш добре защо да не пътуваш? Аз бих се запасила с някоя възглавница в колата да си подпъхвам за по удобно Simple Smile Ние пътувахме предният месец на по дълъг път и си се излягах по едно време и на задната седалка.
Споко с тези води. Предният път и мен ме гонеше леко параноя, толкова рано бях приготвила багажа, че сигурно прах беше хванал Simple Smile  Накрая даже преносих с 10 дни.
Ани Иванова как го гледаш тези индийски сериали, на мен ужасно малоумно ми се струват.
Аз през деня не се потя, но нощем да. И като ставам да ходя до тоалетна все ми е мокра тениската, но аз спя с дебела завивка и имам навик хубаво да се завивам. Доста съм зиморничава по принцип, а сега не ми е чак толкова студено.
С тези мултикукари ми дадохте идея, че имам втори етаж на цептерската ми тенджера подарък от свеки Simple Smile за готвене на пара, който никога не съм ползвала и дори си стои в опаковката. Може май и на него да му дойде времето.
Аз пътувам по 50км. в едната посока за консултация също. Моят списък за болницата е 2 нощници и чехли за баня, всичко друго осигурявали, но се чудя все пак дали да не си нося и аз поне превръзки и подплънки за гърди.
Детски филмчета преди да имам дете може и да съм обичала понякога да гледам Simple Smile Сега това ако не се налага не бих си го причинила сама Simple Smile Мъва ми обаче обича с детето да гледа, на мен вече са ми дразнещ фон.

# 61
Като се замислям все по-дълбоко за тая питка, ми то нямам чак толкова жени приятелки около себе си, така че няма да е проблем да ги събера за 2 часа. Ама като почнат баби, лели и не знам си кви да се водят, ей тва ми е най-тегаво, както и шетането около тях. От няколко години много ме мерзи да посрещам когото и било вкъщи, просто не ми се занимава. Rolling Eyes
Ние днес уж в свеки щяхме да ходим, ама се обадиха - болни били, че сега релакс. Ако знаех нямаше да ставам толкова рано - 11.30   Blush... ама добре се обадиха де, че вече са ми го въртели тоя номер, да ида бременна и брат му да е болен, да ми лепне и на мене вируса....

Снощи в нашите баща ми обяснява как 25.03 щял да е в командировка в София, и вика друг път все на бързо ходя, сега съм решил да си взема 2 дни отпуска и да остана на брат ти на гости... Викам как на гости - аз тогава ще раждам , а той Shocked - е как ще раждаш, нали април... че в общи линии семействата ни още са на вълна - то има време...  hahaha като му поразказах, как след 10.03 може всеки един момент да се роди и той взе да се позамисля...

# 62
water_life не съм ходила,защото ходя на работа и не знам до кога ще откарам.Ако се наложи от работата да отивам в болницата,може и да не ми остане време за отворените врати.
Това ,което прочетох за погачата,окончателно ме разубеди.В никакъв случай няма да го направя така,но това си е мое мнение.Аз съм малко по-странна.Не обичам и тези червени конци и т.н.Вярваща съм,но за мен тези обичаи са си измислени от едно време и сега нещо не ми се връзват.

# 63
И аз да се разпиша в новата темичка Simple Smile
Шубето започва да ме гони с пълна сила и си се прибрах при мама за два дена Grinning Беше ми наготвила само любими неща и като по чудо спах като пън две вечери!!! Чудесно беше!

И аз още нямам чанта за количката, а пък някак си не ми се дават 100 лв за една чанта..ще трябва да обиколя да си намеря нещо на сносна цена в подходящ цвят Simple Smile

На мен ми е голям мерак да ми направят бебешко парти, ама нещо не искам да изглежда така все едно си прося подаръци, та сигурно няма да е..

Относно сериалчетата..някоя мамма гледа ли Supernatural?

# 64
Аз от вчера съм с яки контракции.
Интересното е,че когато лежа съм супер, стана ли-започват яко.
Вчера имаше кой да ми гледа детето и полежах, обаче днес сме двамата и не ми се получават нещата. Мъжа ми си идва на 08.03. само се моля до тогава да изтърпя, че иначе ще ми се случи случка  Confused Confused

Аз съм най-изтрещялата в темата, заклевам се.
Багажа ми е стегнат - две чанти - за мен една и за бебето една.
И даже е в багажника на колата, добре опакован  ooooh!
Колата е заредена с нафта, защото аз имам е 80-90 км. да мина като започне раждането, няма да имам време за бензиностанции.

# 65
ООО Карамел, стискай поне да 10.03 тогава

# 66
  • Пловдив
lady_vanila аз го гледам  Joy

# 67
lady_vanila - и аз го гледам, ама аз гледам и още 50-60. Е не всички едновременно, те все пак различните сериали имат различен период на излъчване, и добре че е така, иначе лятото няма какво да се гледа!
Много обичам сериали, филмите едно бързо, бързо ми свършват, докато се вживее човек и то минал 1.30-2.00 часа и пак в реалността. Ако ви кажа през годините колко сънища съм изсънувала повлияни от Никита, Досиетата Х, Вероника Марс и куп други (тия се сещам на прима виста).
Сега избягвам да гледам даден сериал, ако някоя от героините забременее, че ме е страх от кофти развитие на обстоятелствата. Примерно Анатомията на Грей след нова година не съм ги гледала сериите точно по тази причина. Не ми стигат известните проблеми с една бременност, че да научавам повече и за редките такива!

# 68
  • София
Велини и на мен Анатамията на Грей ми е любим, но като чух за бебето направо казах сори ама няма да го гледам! Изтрила съм го от всякъде. След раждането ще го догледам този сезон.

# 69
  • София
Рози,мерси за темата   bouquet И аз започнах много да се потя и съответно и филма с възглавницата и аз го минах  newsm50

# 70
  • софия
Момичета,аз съм избрала Шейново за раждане,но се замислих ако реши да се ражда преди 36 седмица там ли да ходя или в МД?Вече стм 34 г.с..

# 71
  • София
Хелоу:)
Днес влизам в 8-мия месец, ура!

Аз лично, ако ще раждам секцио, ще си взема и водички със спортен накрайник, шоколад и парацетамол за реанимацията. Така ме посъветваха момичета, раждали в държавни болници. Не знам за частните, може и да дават такива глезотийки.

# 72
  • Бургас
Парацетамола за какво е?

# 73
Момичета които се чудите за чантите, исках да ви покажа това
http://olx.bg/halki-drzhachki-udobni-praktichni-i66186644
Така може да си приспособите и друга чанта която сте си харесали, стига да има нещо като халки отстрани.

# 74
Аз от вчера съм с яки контракции.
Интересното е,че когато лежа съм супер, стана ли-започват яко.
Вчера имаше кой да ми гледа детето и полежах, обаче днес сме двамата и не ми се получават нещата. Мъжа ми си идва на 08.03. само се моля до тогава да изтърпя, че иначе ще ми се случи случка  Confused Confused

Аз съм най-изтрещялата в темата, заклевам се.
Багажа ми е стегнат - две чанти - за мен една и за бебето една.
И даже е в багажника на колата, добре опакован  ooooh!
Колата е заредена с нафта, защото аз имам е 80-90 км. да мина като започне раждането, няма да имам време за бензиностанции.

Карамел, аз съм другата филмирина яко. Багажа ми е почти готов, само не е в колата, че последните месеци не шофирам вече. И всеки ден само повтарям на бебка изчакай първо баща ти да се прибере и тогава. Та поне до средата на март трябва да стискам. Добре че, нямам и друго дете, тогава щях сигурно да съм изперкала вече. А аз не съм от притеснителните и паниките, тази бременност ме е повредила якооо.   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт