През февруари няма скука - АПРИЛчета ни радват тука! - ТЕМА 15

• 30 117
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Шест страници, браво на вас Hug
 Рози благодарности за темичката  bouquet

Аз два дни изоставих компа, че маминка ми беше на гости и не се спряхме два дни да обикаляме, днес я изпратихме и съм се тръшнала на дивана, че ме свива кръста....
За водите и тапата и аз съм капо, не ме тревожат, не знам защо но ми е едно спокойно, все едно имам още два месеца, а то не остана- месец.... Shocked Само с шофирането ми е по трудно, докато седна, наместя, после да сляза от колата - пфу, пет часа...............

Ани Иванова, страхотни имена, Тантан, нашата бебка живот и здраве май и тя ще носи името Теодора Joy

И аз издирвам чанта за количката, че нямаме в комплекта....наблюдавам в ОЛХ, в джъмбо имаше, ама нещо не съм сигурна за тях...Май ще изчакам да видя как ще сме с храненето- кърма или АМ за да реша за големината....

Май е това засега, лек следобед мамчета...

И отново благодарности към Пупи за поръчката от ИКЕА Simple Smile))

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 15:22 от Didolino

# 76
  • Пловдив
Ооо ! И аз искам да благодаря на Пупи за поръчката   bouquet И за двете неща, които я ангажирах, мрънкам от 150 години  Joy Sunglasses

# 77
Направо ви завиждам с тази Икеа. Иска ми се и аз да си пазаря от там  Sad

# 78
  • София
Парацетамола за какво е?
Ако не ми дадат болкоуспокояващо, че и такъв случай чух Rolling Eyes

# 79
  • София
Парацетамола за какво е?
Ако не ми дадат болкоуспокояващо, че и такъв случай чух Rolling Eyes

Има и едни свещички профенид. По силни били, четох че след секцио ги слагат.

# 80
Cvety83, тази седмица ще се видя с моя доктор в ТК и ще поразпитам каквото се сетя. После ще ти кажа дали съм научила нещо интересно. Имам да ви чета още много страници...

# 81
  • Варна
Юхууу, ето ме и мен Simple Smile как сте?

Да питам сега - шоколада за какво е? За възстановяване на кръвозагубата ли?

Аз не съм приготвила самата чанта за болницата, но съм почти готова с всички важни неща за там.
Спокойна съм иначе, незнам защо, не се шашкам. Нито за води, нито за тапа. Вярвам, че всичко ще бъде наред. Със сигурност ще разбера като започне раждането. Казват, че си боли. Така че ...

За чанта за количка, аз гледах оттук - има всякакви цени от 20лв... примерно на лорели и на чиполино.
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/aksesoari-za-kolichki/chanti

Аз също вечер като ставам до тоал и тениската ми е мокра отпред и на врата.

# 82
Погачата -в нашия край не е разпространена, отскоро взеха и да водят децата на 40-ия ден да им пеел поп.Вярваща съм в рамките на нормалното, даже и за червените конци, от 5-6 години насам не си го свалям от ръката, защото много лесно хващам уроки още от бебе.Така че мисля и на бебка да й връзвам.
Багажа - на следващата консултация и аз ще седна сериозно да се поговоря с докторката за раждането, че то неусетно ще си дойде.
Халките за чантите могат да се намерят и във всеки железарски магазин, може би и на по-ниски цени.
Тези дни нещо се чувствам като разнебитена.От 2-3 дни като седна и после стана, малеее, раздвижването е някакъв ад, ходя като с 2 гипсирани крака, а вчера усетих болка и в срамната кост докато се разхождахме, но ще търпя-какви ще ги бъркам.

# 83
paKris  има наистина хубави чанти, заслужава си да се отиде до там. Аз също имам нужда от чанта, защото първата още си я ползвам за баткото, вече 5 год. Simple Smile , като го пращам на гости на някоя баба или като пътуваме за няколко дни. Страхотна покупка се оказа, от джъмбо е и бих купила същата, ама е много момчешка, а по-момичешки такива няма Sad

# 84
Олекотен бебешки комплект с завивка .

http://olx.bg/bebeshki-spalen-komplekt-rozovi-mecheta-i70791174

Това с мечетата много ми хареса и ще си го поръчам ,а може би още едно с Бъкс Бъни

http://olx.bg/detski-spalen-komplekt-ot-100-pamuchno-hase-za-edi … -kolata-i69666524

Радвам се ,че ви се харесват имената ,който съм избрала . Grinning

# 85
Карамел напълно те разбирам..и аз ако имах толкова път до болницата бих се филмирала яко! На мен ми е на 15 мин пеш. Друг е въпроса, че само скитам и не се задържам на едно място..но май като вляза в 9 месец ще трябва да се кротна!

Много се радвам, че има гледащи Supernatural Simple Smile половината ми познати дори не са го чували  Rolling Eyes много е странно за мен!  А за Анатомията на Грей и аз съм като вас..в момента темата с бебето ми идва малко в повече!

Аз утре мисля да се боря със себе си и да си направя кола маска, че не ми се ходи на козметик .. мисля че ще бъде направо комично  Joy

# 86
  • София
Не казвам, че тези неща задължително се носят при секцио. Но според моите сондажи - понякога захранването е след доста часове, та един шоколад не би навредил. Водата със спортен накрайник - ако в първите часове е трудно да се изправя до седнала поза.
 Но най-добре да се пита в конкретната болница Peace

# 87
РоЗи Благодаря за темата и за годините  Hug   bouquet
Тиквичка как са мъниците?  Heart Eyes
 За потенето - постоянно ми е топло. Спя отвита. И когато някой ме срещне по улицата и ми каже : "Олееее загърни се!!!!!!" ми идва да се разкрещя.  #2gunfire
 Аз отново съм пред нервна криза. Подарихме компа от спалнята на свеки и докато се уговаряхме кога да идем ММ да го свърже, тя ми заявява: "Ами то сега няма за кога! Като се роди бебто, няма да имам време за компютър"  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy WTF????

# 88
Рози, мерси за темичката! Тук сме се събрали страшен отбор, изписваме тема за седмица! И въпреки че сме страшно много народ, тонът остава свежарски и добронамерен, което много ме кефи!

Погачата е каквато си я направи човек. Аз не съм религиозна, даже не съм кръщавана, и не тези дърти години още не мога да намеря вътрешни мотиви да се кръстя. Макар че се причислявам условно към православния свят  Simple Smile. А това с конеца и наричането не е религиозен, а езически обичай. За мен е добър повод да се видя с няколко най-добри приятелки, че не си падам по големите джамбурета.

Когато раждах първия път, и аз си носех шоколад. Добре ми дойде, защото по време на раждането не ти дават нито храна, нито вода. Идеята е, че ако се наложи спешна интервенция, и упойка, после няма да се задушиш от повръщане (извинявам се за натурализма). Щом се паркирах на леглото, мушнах половин шоколад за сила.

Аз не съм се паникьосала, още повече че първото го родих точно на термин, ни по-рано, ни по-късно. Обаче от седмица насам съвсем се скапах физически, с големи усилия върша елементарни домакински работи. Какво говоря, с големи усилия ставам от дивана! И това ме депресира много, горкия ми ММ. Днес ходихме на детски балет и на шопинг, и сега едвам вървя патешки. Сега той пренася спалнята в другата стая, а аз се излежавам!   Cry Уж правя упражнения, коригирам си позата, ама става по-зле. Почнах да броя дните.

kalitarka, свекито ти ме разби, да не мисли да се пресели при вас? спасявай се докато е време Grinning

# 89
  • Под кленовите дървета
Калитаркя...аз на тия изказвания казвах ." Добре дошла се ако ти се чисти и готви на две къщи. Ще ти се обаждам ако имам нужда. Че бебето ще има нужда само от мен " .
Аз пък изгледах и Анатомията на Грей и Криминал майндс...тренирам си психиката с тях.

Индийски и турски сериали не бих гледала никога!!! Ще си утрепя мозъчните клетки с тях. Бих седнала да уча обаче турски,да речем.

Общи условия

Активация на акаунт