През февруари няма скука - АПРИЛчета ни радват тука! - ТЕМА 15

• 29 053
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • Перник
Аз много им се радвам и го ръчкам, за да ме побутва повече  Crazy

# 211
  • Бургас
Аз съм здравно осигурена и предното ми раждане беше без пари,това пак.
Не пускам класическа музика. Да си шава. Това му е работата -да наддава и да шава

# 212
  • София
Добро утро Simple Smile
Аз също не пускам класическа музика, бебка си слуша музиката, която слушам аз Simple Smile
Аз много се радвам на ритничетата и дори и на моменти да ми е дискомфортно хиляди пъти предпочитам да е така, защото баткото беше много мързеливо бебе и постоянно бях в стрес мърда ли, защо не мърда, докато не се роди все за движенията му се притеснявах.

# 213
Добро утро! Аз спаххххх!!!!!!! (е ставах на всеки 2 часа,ама тва да ми е проблемът)  Laughing
Моето бебе е на рок основно. Отделно обичам да рита, по-скоро се притеснявам, когато не го прави.
jasmin_veni много ме зарадва твоята победа, браво  Hug  bouquet
vodna_lilq аз все си мисля, че ако нямаш абсолютно противопоказание за нормално раждане, преди началото на 9тия няма как да ти кажат какво ще е раждането. Често и до последния момент не се знае. Затова не смятам, че има смисъл да се настройваме отсега. Когато му дойде времето, ще стане ясно. Отсега и да ти се обещае нормално, може  да не може да се осъществи. Затова не вярвам някой лекар да иска да се ангажира с окончателна прогноза.  Grinning

# 214
Добро утро, момичета   bouquet

jasmin_veni, честита победа Simple Smile

Интересно ми е, има ли някоя друга луда като мен, която не смята да казва на майка си предварително, когато почне да ражда (независимо секцио или нормално). Моята е страшна паника и ще побърка ненужно и мен и моя мъж. Щом отсега е почнала да истерясва, ако не й вдигна телефона в интервал от 10-15 минути... За доброто на всички ни, смятам да я уведомя едва след като съм родила  Joy

# 215
Аз не смятам да казвам на никого, освен ММ. Свекърите се гласяха даже ме питаха за дата евентуално, да стояли в болницата. Да, бе да...няма да им кажа, само те ми липсват да ми се пречкосват наоколо. Били така стояли отвън на двете раждания на дъщеря им. Ми хубаво, ама мен не ме кефи идеята.  #Crazy. Има си време за всичко. А и ако трябва да сме суеверни, жена като тръгне да ражда не се казва, за да и е по- лесно. Иначе много хора като я мислят и объркват енергията.  Thinking

# 216
Добро утро и от мен
jasmin_veni браво за нервите и търпението, явно си е струвало   bouquet
Аз също съм решила на никой да не казвам. Не искам да ме мислят изобщо, защото някои хора просто не могат да мислят позитивно. Баща ми, например, е непоправим песимист и винаги някакви катаклизми са му в главата. Хората са си го казали "Да не ти се случва това, което ти мислят близките". В този момент не желая негативна енергия и затова ще си трая, а после изненадааааааа

# 217
Добро утро  Hug
Продължавам борбата с безсънието.
За сега падам  Laughing

shmatkofel има поверие, че ако майката на родилката не знае,че ражда, раждането минава по-леко.Предния път когато раждах по стечение на обстоятелствата майка ми разбра и не знам дали има връзка, ама голям зор видях.Сега реших, че може и да са бабини глупости, ама ще го спазя.Смятам да не казвам на майка ми, но не се знае дали няма да се усети, а и не знам как и кога ще се случат нещата и къде ще оставя баткото.Искам да знаят колкото може по-малко хора.

# 218
shmatkofel Родителите ни знаят ориентировъчно,кога ще се случват нещата,но ако всичко върви по план няма да знаят точна дата,час и т.н. след секциото ще им кажем,както не знаят и имената,които сме избрали за бебетата.Така го реших,аз и не защото майка ми е паника,напротив тя е медицински работник,по...така ги приема нещата,свекървата не я мисля хич,тя е паниката и не ми е нужна нейната параноя. С предното ми раждане (нормално) така се случиха нещата,че бяхме всички заедно една събота на вилата и човека реши да излиза,та тогова всички вкупом в болницата...но нямаше припаднали и т.н.
П.С. Отностно суеверията,хич не вярвам на подобни неща,измишьотини създанени от болни мозъци...с раждането на синът ми така се стекоха  пак казвам нещата,че майка ми беше с мен,дори и вътре в отделението и аз след час и половина бях родила,без нито един шев...без никакви проблеми.

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 09:02 от Karina81

# 219
  • Бургас
Няма да казваме на никой. Когато е необходимо мъжът ми ще им звънне да ги уведоми.

# 220
  • Sofia
Добро утро   bouquet

jasmin_veni, браво на теб    Hug

Аз не съм мислила по въпроса, ама май предпочитам да не знаят много хора като раждам. Ако се наложи да е секцио сигурно ще е трудно да се скрие датата.

И аз тази вечер спах спокойно, но трябваше да стана рано, за да отида да ми вземат кръв. Леле толкова народ в лабораторията за първи път ми се случи да има. 10 човека пред мен и никой не ме пусна пред него, а един господин дори тичаше пред мен  Joy Не че ми пука толкова, изчаках си реда разбира се. Просто ми направи впечатление  Laughing

Ааа и да ми е честит 8-мият месец!  newsm68

# 221
Shantel     Joy  То човекът си е бързал за работа,какво ли си е казъл: "Тая пък бременната,ква Й е работата цял ден...ще чака"  Grinning Grinning Grinning

# 222
Shantel честит ти 8 мес. много леко да мине.
А такива хора много ме дразнят, не само тичащия, а всички 10 на опашката. На мен никога не ми е пречело да си изчакам реда независимо къде съм и пред кабинета на ЛЛ си вися права и си чакам, защото се чувствам добре. Но въпроса е принципен. Мен са ме възпитавали, че на бременна жена и възрастен човек се прави място, така ще възпитам и аз моите деца. И за тава се ядосвам на такива хора.

# 223
Хаха, успокоихте ме, значи съм нормална  Joy

# 224
  • софия
Относно раждането нямам против хората около мен да знаят.За диоптрите моят е -6.Но се притеснявам ,че единия казва няма проблем естествено, а другия сецио.А не желая секцио по желание, искам само ако е по мед. причини.

Общи условия

Активация на акаунт