През февруари няма скука - АПРИЛчета ни радват тука! - ТЕМА 15

• 28 818
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
От известно време обмислям нещо и с риск да ме помислите за луда, реших да се допитам до мнението ви Simple Smile Аз имам помпа за кърма и ще я ползвам отново, защото определено и увеличи количеството. Чудя се в началото, когато кърмата е най-богата дали вместо да я замразявам да я давам на баткото- за имунитета. Аз съм му купувала коластра на таблетки, като беше малък, и добре му се отрази, а тази е homemade  Laughing
Е дали ми хлопа дъската или не чак толкова налудничава идея  newsm78

# 586
bybsiinka В Ст. Загора мога да ти препоръчам лекарката при която ходих на ФМ, пиши ми на лично, ако имаш интерес, знам какво е да не можеш да намериш читав лекар.

Абе мами как ходите по разходки, планини, магазини....аз вчера ходих в Джъмбо, ами на 15-тия метър ходих като баба, така ме прерязваше ниско долу и така болеше, а корема ми като камък, едвам се прибрах и цяла вечер бях така. Имах планувано ходене днес до Мола, ама не се решавам да отида, че утре съм на имен ден и трябва да събирам сили за тогава. Честно завиждам ви  Crossing Arms

# 587
Бенджи01 ако не си суеверна и ако смяташ, че е ок я давай.
Аз от баба ми знам, че човек, който е отбит повече не бива да се кърми, защото имал след това лоши очи.Не знам вярно ли е точно това, но аз много често страдам от уроки и внимавам.

Аз съм зле с разходките, не ми се получават.Постоянно имам тъпи болки като менструални.Вече доста зачестиха и не минава ден без тях.Чесането през нощта продължава, ще откача  ooooh!
Честно казано броя дните до 8-ми, когато си идва мъжа ми...просто вече съм на ръба на силите ли  Sad

# 588
Пупи защо искаш да ги переш? Нали върху матрачето ще има чаршафчета? И върху количката също нещо ще сложите?. Аз не мисля да пера нищо свързано с количката.
Ами и аз предният път нищо не съм прала - нито количката, нито кошарата ... Само калъфчето на матрака. Ама количката ММ я взе след като родих и нямах търпение да се юрнем навън, та хич и не ми е минало през ума, че мога да я свърша тази работа.  hahaha Не е нужно чак такова втелясване май. Peace
Ние вече привършваме ремонта на банята и съм много щастлива. Още повече, че няма да чистя аз след това!  Joy
Е, добре, де, колко случайни хора и такива, на които нямате доверие ще дойдат у вас при новородено бебе?! Thinking Вкъщи до погачата идваха само свекито /там спокойно можете да предупреждавате като не ви харесва нещо/, майка и татко. Пък и в топлото време срещите са повече навън. Така, че не го умувайте толкова, не вярвам да има чак такива дебили около вас.  Peace

# 589
  • Пловдив
Някой желаещ от пловдивските мами за лекция в четвъртък на 05.03. от 9,30 в ресторант Уникато?
Аз живот и здраве ще ходя,ако желаеш може да се уговорим нещо,пиши ми на лични.
Има ли някой ,който има проблеми с кръвното при тази бременност или някоя предишна  такава,или позната приятелка,да е пила хапчета и това дали се е отразило на раждането,защото такава информация намирам в нета,че не се препоръчва нормално раждане при високо кръвно,а аз толкова се надявах за нормално, а не секцио.
Някой имали инфо от сигурен източник?

# 590
  • София
Аз като ви слушам понякога колко се втелясвате се чудя аз ли не съм наред. Бе баби да го целуват и мачкат, това дете е чакано с нетърпение и от двете страни. Да му се радват хората. Едно дете може да донесе толкова радост в едно семейство, но ако мислите само как да го опазите от другите ще се филмирате яко. Поне аз така виждам нещата, и така са се гледали деца в нашето семейство. Като щафети, от ръка на ръка. Ей са племеника на 2 месеца като беше какво му правихме, божеее ахха вие ще луднете тук. ;п

# 591
Аз като ви слушам понякога колко се втелясвате се чудя аз ли не съм наред. Бе баби да го целуват и мачкат, това дете е чакано с нетърпение и от двете страни. Да му се радват хората. Едно дете може да донесе толкова радост в едно семейство, но ако мислите само как да го опазите от другите ще се филмирате яко.
thumbsup   202uu

# 592
  • Бургас
Който както иска да си гледа детето. Да го осолява, маринова, дезинфекцира........ Не е мой проблем

# 593
Съгласна съм, че не може да ги гледаме в стерилна обстановка и да им се радваме през стъкло, но си има някои граници.Не може новородено да тръгнеш да го целуваш по бузите примерно!!!Племенникът ми така зверски се обриваше след това, че то не да подивее човек ми не знам какво би сторил.И както е казано в по-горен пост-всеки да си ги гледа както иска.

# 594
  • София
Не знам Вие, но аз не пускам външни първите 40 дни вкъщи. Само бабите и дядовците на изписването. След това мерси - ако иска някои познат навън в парка. Предупредила съм, които идва на гости за изписването с чисти дрехи, къпан и си мие ръцете. Детето седи в другата стая и никакви целувки и прегръдки. Може да е прекалено, но това е положението. На който не му е приятно да не идва. Това не е цирк все пак. Бебето и майката имат нужда от тишина и спокойствие, а не от гости.

# 595
Ох  Confused момичета, ние хубаво се разчистихме с ММ ама аз през половин час си почивам. Като бабичка се чувствам Simple Smile А и детето и то иска да се включва в чистенето което е много хубаво, но пречи през половината време. И това къща да чистиш не е работа, аз само със стълбището не мога да се оправя.

Аз моето дете съм си го целувала и още си го целувам, то също обича и редовно идва и ни кара да си се гушнем заедно. Ами за мен по мило нещо от това няма. На други хора обаче не дава, дори и от бабите си се дърпа Simple Smile Живот и здраве и това ще си го гушкам и ще си го целувам, нали ми е детенце  Heart Eyes
Стерилизирайте го колкото искате вашите, бършете ги, гладете ги и т.н Всеки както иска, и аз съм имала моменти на шашкане с първото, нормално си е.
Маце много ме радва поста ти, а ще ти е първо Simple Smile

# 596
  • София
А моето даже от липса на място ще съжителства с катеричка  Crazy

# 597
Кой ще съжителства с катеричка?

# 598
  • Перник
Явно бебето Joy

# 599
  • Варна
Е, добре, де, колко случайни хора и такива, на които нямате доверие ще дойдат у вас при новородено бебе?! Thinking Вкъщи до погачата идваха само свекито /там спокойно можете да предупреждавате като не ви харесва нещо/, майка и татко. Пък и в топлото време срещите са повече навън. Така, че не го умувайте толкова, не вярвам да има чак такива дебили около вас.  Peace

АААА има, има! И ръцете не се сещат да си измият, и също искат и да го целуват. И аз съм луда на тая тема! АААА  #2gunfire

За количката - всичко ще пера, не е нова -затова, ама кофтито е че на всичките части от плат пише че се пере ръчно...е как ще стане с тоя корем и да се гъна ръчно??  newsm78 някак не ми е понятно - май мъжа ми ще е щастливеца. А матрачето е от сина ми, и него незнам, ще го тупам и ще го пека на слънце, колото мога....

Пупи, за този дезинфектант разбрах, че не измива ръцете, ако са мръсни...ти имаш предвид, след като гостите си измият ръцете, да им даваш да си го сложат ли??  

Джеска - сестра ми беше с високо кръвно, пи през цялата бременност лекарства за високо кръвно и накрая си роди нормално. Без проблем.

....и последно да напомня на тези, които не са видели, че аз и Доли дог сме весителки, да пишат на лично съобщение, за да си дадем телефоните, та да можем да кажем хубавата новина тук и всички мами да се радват...ама задръжте до 36 седмица раждането  Grinning  да сме взлезли в 9тия, нали?   Hug

Аз си извадих ПИК кода и сега ще проверявам ...

Общи условия

Активация на акаунт