През февруари няма скука - АПРИЛчета ни радват тука! - ТЕМА 15

• 28 813
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Pokita браво за хубавите новини! Ами момичета, дайте предложения какви са тези упражнения за по-лесно естествено раждане..че  мн започна да ми се надига шубето  Whistling

Това с катерицана много ме заинтригува...особено как ли катерицата ще реагира на бебето Grinning

# 646
Дезинфекцията  ами аз без тях бих се отказала от работата си. Използвам след миене на ръцете: http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://steramed.com/wp-conten … ;ved=0CCUQMygIMAg
Много е икономичен.Препоръчвам го с 2 ръце. Смятам да го предлагам и на гостите си.Пък който желае, да се чувства свободен да се обижда. Завиждам на момичетата, чийто роднини са свесни. Аз не искам да хуля, само ще кажа, че свекър ми например не съм забелязала да си мие ръцете след WC. Няма да коментирам и да се възмущавам, всеки сам си преценява как да си живее живота, но сблъсквайки се с този на новородено.... еми може и да съм маниячка, но имам изисквания. Не може човек да си мие зъбите по празници и в неделя и да дойде в нас да ми целува бебето. Мен ме е гнус само като ми говори насреща. Станах груба и спирам. Всеки сам си решава. Аз има опасения за преноси на херпетичен вирус(както каза Jasmin ), грипозни МО и да не забравяме Str. Mutans и str. Aureus, с които бебето се сдобива от близки срещи от третия вид. Гушкането за мен не е проблем. Целуването по устата с детето го осъждам и в по-късна възраст(включвам и майката)
 В нас в обувки не се влиза. Има чехли за гости. Само свекър ми се правеше на интересен и гордо заявяваше, че няма да се събува, но това бе преди да забременея и да му кажа, че следващия път или той ги пере, или плаща той за прането им на фирма.
 Купих САНО за бебешките дрешки. Мирише много хубаво, но и деликатно. Планът е другата седмица да изпера дрешките и ще пиша как е.

Последна редакция: пт, 27 фев 2015, 23:15 от kalitarka

# 647
Kalitarka много ме разсмя текста ти в зелено, макар да съм сигурна, че не ти е смешно  Joy аз също не бих могла да го преглътна това!!!!

В тоя ред на мисли малко извън темата се сетих нещо Simple Smile при нас беше дошло 25 годишно момче на зъболекар, което имаше натрупан зъбен камък..и след като докторката му каза да си ги търка по-добре, той заяви " аз за първи път чувам, че трябва да ги търкам и отвътре."  Joy Joy
При което аз бях просто WTF!!!!!  Shocked

# 648
Гиада, съжалявам за дъщеричката, дано бързо оздравява.  Praynig Аз лично не бих дала АБ ако CRP-то е в норма. Ама съм и малко по-особен вид, не водя на лекар за хрема, температура и разстройство /ако е само това, без някакви съпровождащи симптоми/. Синът ми не е виждал педито от повече от година. С последната му температура /която беше втора до сега/ миналата седмица се справих сама, за два дни, въпреки мрънкането на ММ и свеки.  Peace
На мен ми включиха още едно лекарство в курса на лечение, ама нивата на ензимите ми още са трицифрени ...  ooooh! Един път да вляза в 37-ма седмица значи ...  Whistling

# 649
  • Под кленовите дървета
Онзи ден видях снимка на приятелка от нейната практика...имяши тридесет годишна пациентка с натрупан зъбен камък по меките тъкани под езика...нема такава гняс...
След толкова години по столовете съм асистирала на моята приятелка и в някоя операцийка и в някое кариесче...но най- големия гнус е точно плака и зъбен камък...

# 650
  • София
ПоЗнайте кой е буден тази вечер:(
Момичета, ще се побъркам и имам чувството, че ще полудея ама буквално - както си спя се събудих да отида до тоалетната и кзведнъж започнаха да ми пищят ушите. И не спират и не мога да заспя, не е силно, но е достатъчно, че да ме дразни. И пищят и пищят и не мога да заспя, събудих мъж ми, рева че не мога цял живот да живея с тоя шум... И сега съм в хола и гледам телевизия не знам какво да правя:(SadSad

# 651
Аз да пожелая лека нощ мисля ,че дойде момента в които ще заспя,сърбят ме очите,бебка се наигра,приятеля ми замина за работа и сега спалнята е само моя  smile3524 доно ми се получи.

# 652
  • София
Явно за ММ не е достатъчно че едвам заспивам от болки, ритници и киселини, а тъкмо се бях унесла и сънувах и ме фрасна неискайки естествено с възглавница в главата. Ще го убия! #Cussing out #2gunfire

swampi порче ли имате?

Леле кога стана време за нова темичка, по една на седмица изяждаме. Wink

# 653
Добро утро, и аз съм в отбора на неспящите, от три часа се наливам с вода с мед и чай, че понастинах малко.

# 654
  • София
Добро утро Simple Smile   bouquet
Giada бързо оздравяване ви желая  Praynig
Аз също за хрема и разтройство не водя Ради при педиатъра, тя има много пациенти и доста се чака при нея. Като си помисля, че за нещо дребно трябва да чакам сума време и ми се отщява, иначе е добър лекар и съм доволна, само чакането е недъстатък. Което ме подсеща, че не съм говорила още с нея за бебчето, не не сме я посещавали почти година (пу пу). Хич не ми се завира обаче там с всички вируси сега и сигурно ще изпратя ММ да говори с нея.

Тази нощ ставах само 3 пъти, но много ми изтръпват ръцете  ooooh! Много е неприятно сутрин съм като инвалид, док каза че е нормално, но всяка нощ става по-зле Sad Оплаках се ....

Желая ви прекрасна, слънчева събота   bouquet

# 655
GIADA- и според мен изчакай с АБ
Ако до 3 дена не овладееш температурата, тогава започни да го даваш/ така или иначе имаш рецепта за него/
Не знам на колко е детенцето, но можеш да започнеш с изопринозин / дозата зависи от кг на детето/ и каквото използваш за сваляне на т- ра.  И вит С разбира се Peace

# 656
И моето момче е болно и сме на Бисептол- вече 10 дни хрема,която не можем да спрем,после дойде естествено и кашлицата - първо ларингитна,която винаги при него следва хремата. При нас безобидна хрема почти няма. В сряда вечерта за капак го заболя ухо и на другия ден педито установи отит на дясното ухо. Изписа ни Бисептол. Вечерта го водих на частно на УНГ и той потвърди катарален отит на ушенцето,а другото било добре. Той каза,че може да пробваме и само с капки. Отначало почнах с капките, не исках да го давам този гаден Бисептол,но след като на следващия ден детето каза,че и другото ухо има шум, освен болното и след преглед се оказа,че и там тръгва възпаление,го дадох. А температура нямаме,но с ухо да рискувам не мога. Аз съм страхлива в това отношение.Не е малка отговорността да решиш кое лекарстви да дадеш,особено ако детето ти е много често болно,а и пие твърде често антибиотици. Така,че Гиада ти си познаваш детето и както решиш.

# 657
  • София
Добро утро мамчета Simple Smile благодаря за отговорите за разтворимия магнезий. Ще си взема сега за през почивните дни, а пък в сряда ще питам док. с какъв да продължа. Вчера успях да изпия 4те таблетки с много зор, ще видим как ще е днес.

РоЗи, това с пищенето на ушите ми звучи като високо кръвно, премери за всеки случай да знаеш дали е от това.

Аз пък днес след обяд ще се разходя до няколко магазина за платове. Мама е решила да ушие нов комплект за моето бебешко кошче, за да можем да го ползваме като й идем на гости в Благоевград и ще ходим да харесаме плат. Сега като гледам какво слънце е пекнало много се надявам и след обяд да е така.
Тъкмо смогнах, да дочета темата и довечера сигурно пак ще има 5 страници за изчитане Simple Smile
Хайде от мен приятна събота ви пожелавам Simple Smile

# 658
  • София
Ние всичките май сме имали забавна нощ....Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Alvinda - апарата ни е развален, моля ти се и не можах:( още ми пищи, но сега и заглъхва и си мисля че може да е някаква инфекция - оня ден ми влезе бая вода в ушите... И сега ще ходим с мм до болницата да ме видят, ще откача:(
Теб ако те дразнят самите таблетки ще ти кажа аз как ги пия - дъвча де що има.

# 659
И за мен тая нощ беше пълен КОШМАР!!!Носът ми пак запушен зверски, то промивки не бяха, то капки за нос не бяха нищо не помага.С двете ръце съм се молила да заспя поне за малко, че ми се видя ден-година.Тъкмо съм заспала, но с този мой нос съм взела да хъркам и ММ ме побутва лелееее издивяххх, хем ми се спи, хем ми е мъчно, че и него не мога да оставя да спи и драмата е пълна.Ако ми се са събрали 1-2 часа общо сън направо съм много напред-като парцал съм  smile3511 smile3507

Общи условия

Активация на акаунт