Вие имате ли такива често повтарящи се сънища?
Нямам идея като значение какво значи, може би да съм твърде изморена от ежедневието, ама какво ежедневие съм имала тогава, освен да ходя на училище
.... Ммм след това бях във вода, може би море със сестра ми и баща ми.... държах се за нещо надуваемо ( не помня точно ) и ме беше страх, че ако се пусна ще се удавя... По едно време баща ми каза пуснете се и търсете.. под водата търсехме телефоните си и възглавниците си
... беше ни като забавление ... водата беше спокоина , но мътна...
) и да погледне бебето живо ли е. Мама вади машината, гледа бебето и казва, че си е живо и здраво, развива се и всичко е наред. Аз, Тома Неверни, я карам да ми покаже, тя ми подава монитора и образът, който аз виждам обаче, е като през фуния един кръг, в който виждам картина, не бебето. Виждам мъж и жена в болнично легло, държат бебе на ръце и му се радват. И аз казвам, ама това не е моето бебе, това е една приятелка и нейното бебе. Образът се сменя бързо и вече аз държа моето бебе (като ви казвам, че този ултразвук е спешъл). Но така и не виждам нормална картина на бебето в утробата. После другото ми е смътно. Имаше едни мини лъвчета и едни мини тигърчета, като казвам мини все едно малки котенца, и те няма да порастнат повече, такава порода са. Щях да ги вземам да ги дресирам, че бяха много лоши и проклети, а някой искаше да ги убие, вместо да се занимава повече с тях. Разказвам с 1 ден закъснение, така че си спомням най- ярко частта с бебето.
ето за това твое тълкувание говоря ...