Да си разтълкуваме съня - 8

• 48 106
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Сънувах , че късам некрологът на един съсед, който почина наскоро.
Моля, тълкувайте какво може да значи това!

И аз много моля, ако някой знае какво значи моят сън да сподели!
Благодаря предварително!
А какво изпитваше, гняв, задоволство, страх? Според мен сънят показва, че яростно се опитваш да забравиш нещо/някого, ако можеше би го заличила от живота си.

# 46
  • Plovdiv
Здравейте,

тази нощ сънувах, че съм при някаква врачка и тя ми гледа на ръка срещу 10 лева. Не помня какво ми каза, но на излизане ме чакаха майка ми и баща ми с кучето ми и ми казаха, че са натоварили целия багаж и заминаваме да живеем в Исландия. Аз започнах да протестирам как от всички държави в най-големия студ ли ме забиха и т.н. После баща ми ни попададе едни паспорти с чужди имена и ни обясни, че това е новата ни самоличност.
В следващият момент се оказваме вече в Исландия в една книжарница и избираме книги с баща ми. Всички избрани книги бяха за пчели. Както седях и си разглеждах книги се появи едно малко русо детенце, което почнта да ме прегръща и не ме пусна до края на съня ми.

Искам нещо друго да попитам почти винаги като сънувам съм без обувки в съня ми, в повечето случаи съм само по чорапи. Това не е от сега, а от години, просто сега се сетих да ви попитам знаете ли какво значи  newsm78

# 47
Сънувах , че късам некрологът на един съсед, който почина наскоро.
Моля, тълкувайте какво може да значи това!

И аз много моля, ако някой знае какво значи моят сън да сподели!
Благодаря предварително!
А какво изпитваше, гняв, задоволство, страх? Според мен сънят показва, че яростно се опитваш да забравиш нещо/някого, ако можеше би го заличила от живота си.

В съня си не помня да съм изпитвала някое от изброените от теб чувства, но по принцип след като почина този човек не можех да спя много дни и все ме беше страх.
По принцип имам страх от умрели хора и не мога да спя сама  Tired И този ми страх датира от преди около 20 години. Имам чувство, че съм получила някаква страхова невроза, която се засилва когато някой познат почине и имам постоянни натрапчиви мисли и страхове.  Tired Даже си мислех на лекар да ходя заради това, ако продължава...

Благодаря Фрея!!!   bouquet

# 48
Разбирам те, изпитвала съм го  Hug Ето, че с допълнителни подробности сънят придобива нов смисъл, а именно желанието да спреш да изпитваш страх, да спре това нещо да ти влияе.

Останалите утре ще имам повече време да пиша. Благодаря за търпението   bouquet

# 49
здравейте, пиша още докато ми е прясно

Сънувам, че съм в офиса си, който е на столичен булевард и заставам на терасата, която има изглед към голямо кръстовище (много натоварено). в един момент спира тока и е напълно тъмно, виждам само силуети едва едва. Джип се блъска в кола. след това трамвай се блъска в кола застанала на релсите, може би от катастрофа, и остава на място - цялата му дължина е на кръстовището  просто е по средата. в следващия  момент камион се блъска в трамвая и го разцепва изцяло. виждам как силует пада в пропаст до трамвая.
Отивам в друга стая, за да кажа на хората какво става, но те са по-възрастни - като баба и дядо и плачат, гледат го по телевизията.
в следващия момент се прехвърлям на тротоара на противоположната страна на кръстовището, където има слаба светлина като от камера и виждам отново всичко, но по-ясно и се събудих.

Не съм добра в тълкуването на сънища, някой ако има мисля, ще съм благодарна.
иначе от време на време сънувам такива страхотии - онзи ден сънувах война
ужас

# 50
needhelp, първият сън говори, че не виждаш нещо. Пропускаш нещо важно. Другият пък ми се струва, че просто показва предубедеността ти за нещо, очакване за нещо неприятно.

veni_tn, може да означава, че буквално не се осмеляваш на дадена стъпка, чудиш се и се съмняваш дали да предприемеш определено нещо.

Билка, принципно кучето може да символизира враг. По-общо сънят може да означава някаква неприятност, щета за теб.

Dados, високо самочувствие, че имаш или се нуждаеш от такова.

МеждУ-зWeзд0-Бр0ец, това което take a smile ти е отговорила може да се отнася и до теб. Друг вариант е ако имате някакви конфликти, спорове да сънуваш такива неща. И трети сънят може да олицетворява страхът от загуба на сигурност (за нещо съвсем друго, нямащо общо с връзката ви), като уволнение например.

take a smile, самолетът е нещото, което допускаш, че може да се обърка и да провали нещо запланувано, желано от теб. Както красивия сън се превръща в кошмар, така и нещо започнало добре и за добро, да завърши зле, обърквайки се на 360градуса.

Vivian27, навярно нещо няма да се получи както искаш, както си очаквала.

kircho291107, сънят показва болката ти от случилото се. Едновременно осъзнаване, че него го няма и все пак непримиримото желание да се върне, да остане. Съжалявам за загубата ти  Hug Sad

LOLI{P}, хм, това с обувките е странно наистина. Обикновено се свързва с пътя на живота и стъпките, делата, които предприемаш. Може да означава, че дълъг период от време се чувстваш несигурна, нещо ти липсва, самота, неудобство, такива неща.
Другия сън може да означава, че ти се отдава възможност да изградиш нещо, да научиш нещо, да се усъвършенстваш в даден аспект. Но трябва да се откажеш от нещо друго, което отвлича вниманието ти и се меси на пътя ти.

Jamey, най-логично е сънят да символизира приближаването ти към големи проблеми в живота ти. Като верижна катастрофа, от едно нещо да следва друго и така да се образува верига от проблеми и техните последствия. Период на трудности.

# 51
______Freya_______ , благодая за тълкуването.  bouquet Имам някаква идея за какво става дума, тези дни ще разбера със сигурност : Hug

# 52
И аз благодаря  Peace

# 53

kircho291107, сънят показва болката ти от случилото се. Едновременно осъзнаване, че него го няма и все пак непримиримото желание да се върне, да остане. Съжалявам за загубата ти  Hug Sad

freya благодаря ти за отговора сега съм малко по спокойна newsm51

# 54
дрaвейте!Дa зaпочнa с товa, че съм вярвaщ човек и мисля, че имa нещо по-висше от нaс. Кaкво е то, не знaм, но го вярвaм дълбоко. Живея нa квaртирa сaмa. Мaлкa тaвaнскa стaя, кaто нa етaжa нямa никой друг освен мен. Вече в продължение нa месец някъде ми се случват стрaнни нещa. В нaчaлото си мислех, че сa сaмо сънищa, но мaлко почвaм дa се съмнявам. Всеки път преживяването е много истинско и силно. Трудно зaспивaм и когaто го нaпрaвя се събуждам в болкa. Цялото ми тяло е изтръпнал, не могa дa мръднa. Буднa съм, a не могa дa си отворя очите колкото и дa се мъчa. Цялaтa съм препотенa, жегa ми е и в един момент усещaм студ по гърба си. Все едно е студен полъх. Все еднл някой стои нaд мен или зaд мен. Всеки път е рaзлично, но усещaм чуждо присъствие. Няколко пъти ме беше стрaх дa погледна, зaщото знaех, че нещо имa тaм. Дядо ми почина минaлaтa пролет. Не знaм дaли е той. Нaскоро го сънувaх, но го отдавам нa фaктa, че няколко дни след товa се навърши еднa годинa. В съня ми бяхме нa къщaтa ни нa село, той беше с патерици и протеза (починa от инфaркт и беше парализиран). Стоеше и говореше или нa мен, или нa мaйкa ми. Товa тaкa и не го рaзбрaх. Кaзa колко още ще чaкa до 26, зa дa ме види (нa 26 починa). Много ми е чудно сaмо сънищa ли сa товa или нещо повече. Случвaло ли ви се е подобно нещо? Ще съм ви блaгодaрнa нa всякакви съвети и споделен опит.

# 55
Един малко по стар сън, бях с приятел, не помня място, имаше сак подреден с  много неща дори имаше и средства за писане, имаше много неща, но не знам защо аз като че ли бях ядосана и хванах и изсипах всичко, час от нещата се разтъркаляха.  Rolling Eyes

Друг мой сън отскоро е че излизам  на двора в къщи -мисля че изхвърлях боклук , и срещам мой познат, мисля че се заговорихме , а след това той мина зад ъгъла на къщата ,както и че видях мъже със сини дрехи като работници в едната част на двора  Rolling Eyes

# 56
Сънувах че някой ме пита 'Ноктите ти май са порастнали?' А аз си погледнах ръката (моите нокти обикновено са много къси) и бях ШОКИРАНА защото нокатя на палеца на дясната ми ръка беше много дълъг и остър!!!! Какво значи това?

# 57
Скорошен сън
Сънувах, че говоря с приятеля ми по телефона (сигурно вече година ходим сериозно) и съм си вкъщи . И чувам, че другият телефон - домашният, звъни. Аз му казвам "Чакай малко, че се звъни" и отидох в съседната стая.  Оказа се, че е грешка. Връщам се при телефона си, а приятелят ми затворил. Звъня му - затваря ми. Разбрах, че ми се е разсърдил. Стана ми много тежко, че не искаше дори да ме изслуша. Даже бях почнала смс да му пиша, поне да прочете какво се е случило. А също и да се извинявам...
Тълкувам си го като изневяра от моя страна  Laughing Не ми е приятно, че някакъв си сън ме кара да губя вяра във верността си  #Crazy Вие какво мислите?

# 58
Здравейте!  Simple Smile  Онази вечер сънувах, че раждам и не мога да си видя бебето.. Някой може ли да разтълкува съня ми?  Confused

# 59
Разбирам те, изпитвала съм го  Hug Ето, че с допълнителни подробности сънят придобива нов смисъл, а именно желанието да спреш да изпитваш страх, да спре това нещо да ти влияе.

Останалите утре ще имам повече време да пиша. Благодаря за търпението   bouquet

Благодаря ти Фрея Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт