Да си разтълкуваме съня - 8

• 48 115
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Аз пак сънувах самолетни сценарии и пъзелът ми се подреди идеално.
За здравето ми иде реч.....

Моля за спешно тълкуване, Фрея. Praynig Hug

Снощи сънувах, че мажа/боядиствам обществена сграда- голяма монолитна- примерно, тип ЦУМ, в жълто. Нежно, бледо жълто. Мажа и си викам- леле, кога ще успея, много е. А  сградата я  ремонтираха основно- цяла част от стена срутиха, за да отворят за голяма прозоречна част. Беше с някакви стари стенописи- картини....
Мажа и по едно време гледам, чантата си наблизо, взех и нея да я мажа........тя е с бежов цвят, но стана отчасти жълта.

# 61
take a smile, или омаловажаваш нещо, подценяваш/ принизяваш/ пренебрегваш. Или си намерила (ще си намериш) "ново място"/призвание/роля.

# 62
Замислих се. Simple Smile   Благодаря   много за тълкуването и бързият отклик  Hug  bouquet

# 63
take a smile  Hug

Dados, ядът насън често е плод на потискан такъв наяве.

Callmenicky, хм... може да означава, че искаш да направиш на някого мръсно. Или че имаш скрит коз в дадена ситуация.

TheHotChili, много странно си го тълкуваш съня  Simple Smile Аз бих казала, че е провокиран от чувство за вина  наяве.

DqwoLche To, правиш нещо напразно.

# 64
Freya , благодаря!  Praynig

# 65
Здравей фрея ! Сънувах, че се връщам назад във времето. Виждам моя и негов приятел и тръгвам след тях , с идеята, да не ме вижда никой друг освен приятеля на моя ( защо, незнам ... ) . Скривам се в една тоалетна, но те разбират, че съм там, но не знаят, че съм аз, другото ми аз седи пред вратата и аз не мога да се издам. Тоалетната се намира в гараж. Изведнъж идват нещо като военни и тъкмо като разбиват врата аз хуквам, но не излизам в гаража, а на някаква поляна. Пламва огромен пожар и знам, че надолу е морето. Има момиче с мен и и казвам да бягаме към брега. Там има много хора, една жена ми дава малко бебе, да го гледам аз защото родителите му са починали при пожара. После уж се събуждам и с моя излизаме на разходка, като аз му разказвам съня с бебето . Караме по плажа и дори му показвам ето от тук минахме в съня ми и т.н. Изведнъж отиваме при дядо ми с още някакви хора, който му искат нещо назаем. Като отидохме той спеше, но се събуди , говори с хората, но се оказа, че не може да им услужи с това, което им трябва. Те си заминават, оставаме само дядо ми , моя и аз. Дядо ни води в градината , където сипва в две дупки пълни с вода отрова, защото имало много мравки. В едната изтървах една кофа и тя потъна мнооого надълбоко. След това тръгваме с моя към нас, а след нас 5 кучета. Той решава , че ще стреля по тях, аз почвам да го умолявам да не. Все пак той стреля, цели ги в моцунките и им падат зъбите. Аз започвам да плача и отивам да ги милвам, прегръщам ги и плача, а те се чушкат в мен. Интересното е, че след като моя стреля по тях те станаха шарени. Едното беше зелено, другото червено, синьо , розово и жълто.

# 66
Здравейте,моят сън беше свързан с покойната ми баба.Държеше ми ръцете в нейните ,не я виждах в началото много ясно, но я познах по формата им.Говореше ми нещо, но нищо от думите и не помня.След това в една стая бяхме седнали с най-близките ми хора и едно детенце се въртеше, пееше,говореше, жизнено и весело ,но се оказа че само аз го виждам и чувам и разговарям с него и когато им казах не го ли виждате, техният отговор беше че съм откачила.Стана ми много притеснено и мъчно след това.После бях на почивка и давах яйца цяла кора напукани, замръзнали от фризера на едни познати.Едното от тях като го стиснах се счупи,беше развалено зеленикаво и ме напръска.Благодаря предварително за отделеното време.

# 67
Вървях с някакъв човек, може би не го познавах, стъпвах по неща който се огъваха под краката ми - изглеждаха като пейки за сядане но бяха от картон или по скоро като от материя на която като стъпиш тя отново се връща същата си форма, от едната страна видях велосипедисти който си караха колелата върху лед - ледена пързалка, в кръг макар че имаше зеленина наоколо , спомням си точно че  някъде по средата на тази ледена пързалка имаше малък хълм зеленина. newsm78 Rolling Eyes

# 68
  • Варна
Freya, бих помолила и аз за разтълкуване. Направих справка в нета горе-долу как се тълкува, но бих се радвала и ти да пишеш.

Сънувах река - река Дунав. Бяхме на екскурзия, някъде в чужбина и й се любувахме от брега, колко красива река е, голяма, широка и спокойна. Имаше някакви плавателни съдове по нея. Усещането ми беше хубаво, спокойно, като на почивка в чужбина и разглеждане на забележителности.

По принцип не бих обърнала внимание на съня, но знам, че той значи нещо в този момент от живота ми.

# 69
Здравейте всички тук. Досега не съм се притеснявала от сън, но този път нещо ме кара да се притеснявам. Сънувах че почиствам от трева два гроба. Много бяха тревясали, но с брат ми изчистихме всичката трева. През цялото време се чудех защо съм ги оставила такива, като било толкова лесно да се изчистят. По едно време като че ли знаех, че единия е на майка ми. Тя е жива и здрава за щастие. Някак си  в съня ми не изпитвах мъка, мислех съвсем спокойно какво още трябва да се направи по гробовете и как ще изглеждат паметниците. По едно време до двата гроба се появи трети, които беше отворен и дълбок, но над него беше издигната като на подставка някаква горната плоча и пръстта върху нея, и ми беше ясно, че при погребение това нещо ще се спусне автоматично и ще затвори гроба. Започнах да се чудя дали има вече мъртвец вътре и се опитвах да надникна, но отвътре се усещаше едно такова тягостно, неприятно, особена миризма, която ме спря да надничам повече и се махнах оттам. Ще съм много благодарна на всякакви идеи, защото традиционните в съновниците знам, че не вършат работа. bowuu

# 70
Цитат на: ______Freya____
Callmenicky,  хм... може да означава, че искаш да направиш на някого мръсно. Или че имаш скрит коз в дадена ситуация.

Ами не съм сигурна, при положение, че аз самата бях изключително изненадана. А човека с/у мен беше безизразен.

# 71
Момичета бременна съм в 13седм и понеже от началото на бременността имах проблеми и се наложи да не правим никакъв секс с мъжът ми вече 3месеца ,започнах да се вманиачавам понеже той работи само с жени и имаме проблеми ,че ми изневерява.Сънувам един и същ сън от едно известно време ,че ми изневерява и че го хващам на калъп с някаква непозната жена.Откачам и започват едни скандали и да крещя по-него как не те е срам 2 момчета ти родих а ти така ли ми се отблагодаряваш и плача неутешимо.
Притеснявам се ,дано не съм някакъв пророк. Cry

# 72
  • Plovdiv
Искам да споделя нещо, което на скоро се присетих. Случва ми се сравнително често да сънувам бившия ми приятел, който замина пред 4-5 години в САЩ. Та сънувам го, че се е върнал в различни ситуации, но винаги вали проливен дъжд. Всичките десетки пъти, в който го сънувам се излива порой.
Искам да кажа, че  отдавна нямам грам чувства към него и към днешната дата съм щастливо омъжена. Не мога да си обясня тези сънища  newsm78 newsm78

# 73
Аз снощи сънувах, че получавам много голяна рана на десния крак в областта на коляното. Все едно някой ми разряза коляното и като го свих самата рана стана по-голяма  Rolling Eyes Всичко стана в кръв и после ме шиха. Точно като на филм после виждах шевовете. След това имаше някакъв отрязък от спомен, че ми блъскат кученцето или, че вече са го блъснали и е починало.  Sad

# 74
Eдин от моите кошмари първо бях в някаква сграда, долу на партера, имаше група жени, момичета, дори една попита друга , даже някакво име спомена, попита я - Ти до 6 ли беше. После излязох и вървях по пътека виждах от двете си страни жилищни сгради , минах през детска площадка, изведнъж влязох в някаква къща на 2 етажа, отварях различни врати, бях намерила стълби за нагоре и видях паднало цвете в саксия, нямаше никого разбира се, но накрая успях да изляза от нея, от тази къща макар и трудно и след това се озовах пред нещо с вода- мисля че езеро и влязох навътре стъпвайки по зелени неща като островчета , влязох навътре горе долу до кръста, видях че по пътека край това езеро вървяха хора, не ги познавах, аз се обърнах и тръгнах да излизам за да ги стигна но започнах да падам във водата стъпвайки по зелените се движещи обекти и пак бях във водата, започнах да викам без резултат  ooooh! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт