Да си разтълкуваме съня - 8

• 48 112
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте отново, снощи сънувах нещо много странно. Заловили сме престъпник/ злосторник и стоим пред подземница. Човекът, който е с мен, познава подземницата и казва на престъника, че като влезе вътре ще изпита най-страшното. Аз също се плаша какво може да намеря, видя, какво чака вътре. Влизам вътре, сама, слизам по много стълби, мястото е силно осветено, чисто. Това е костница (никога в живота си не съм влизала в костица, но в съня си знам, че това е костница), като изложбена зала е, от двете страни на коридора има камери, отделени със стъкло. Във всяка витрина са изложени скелети, висят на закачалки, окачени на щендери като в магазин. Разделени са по размер, една за бебешко, друга за детско, мъжко, женско и т.н. Всичко е много чисто, добре осветено, цветно, дори красиво, като музей, макар и доста зловещ. Мисля скелетите са с дрехи, красиви и чисти. Не намирам нищо толкова страшно, очаквала съм нещо много по-страшно, но побързвам да се кача по стълбите и да затворя вратата след мен. После съм на един много голям чердак, има дълги маси, но на земята като едно време. Сядам да се нахраня, пека си филии хляб и ям боб. До мен сяда мой стар приятел, радвам се на косата му, дълга, къдрава, срещу него седи жена със същата коса, радвам им се колко са красиви, пипам ги с ръцете си. Вадя хляб и на приятеля си, топля му боб да се нахрани и той. Има много хляб по масите. И последното, гледам едни калъфки за възглавници, с една жена обсъждаме как са ушити, какви са шевовете и как да ушием другите. Коментираме и колко е отслабнала дъщеря й, виждам я облечена с една къса прилепнала пола, но нищо пошло. Благодаря много и се извинявам на всички, ако съм ви пренаситила с моите съновидения.

# 31
pumpalche3e, по всичко личи, че още не си преодоляла постъпката на бившия си. Сънят олицетворява желанието ти да приемеш случилото се, да простиш и да забравиш. Вторият сън говори,че имаш склонност да се налагаш над останалите и понякога искаш всичко да става по твоя начин, не зачитайки мнението на другите.

lilluu, първият сън символизира прекия ти достъп до нещо/някого. Струва ми се,че става въпрос за някаква бумащина, с която ти се налага да се оправяш наяве, желанието да прескочиш работата. Другото за багажа и заминаването ти, говори че не рискуваш да оставяш на някой друг да върши твоята работа, сама се грижиш за всичко. Последния сън е продължение на предпоследния. Означава, че прекалено много "трепериш" над нещо, страхувайки се да не се обърка, вглеждайки се във всеки отделен миниатюрен детайл. Проверявайки постоянно дали всичко е наред и да не би нещо да се обърка и заплануваното да не стане както го искаш.

Vivian27, тези големи скокове могат да символизират бързата смяна на настроението, типично за едно дете. В твоя случай с повтарянето на едно и също действие, може да се свърже с опърничавост и неотстъпчивост в спорове, желания и т.н.

alasrojas, може би някакво начинание, което ще те затрудни леко. Но ще си доволна от себе си въпреки това. 

needhelp  Hug задържаш много неизречени мисли и чувства във себе си. Това ти пречи и те товари излишно. Притесняваш се и си несигурна в дадено отношение, заедно с тежащите емоции у теб, нещата стават доста трудни при отношенията ти с околните. Правят те неуверена и уязвима. Буболечките пък символизират паразитните личности в живота ти, които се възползват от твоята слабост за лични изгоди. Не знаеш как да се справяш с такива хора, не умееш да общуваш с тях.

take a smile, писах ти на лични  Peace

IceIceLady, може би сънят символизира вина, която чувстваш заради отношението си към нещо/някого. Или пък буквално не разбираш нечие отношение към теб.

natale, най-общо че си несигурна.

Лита, твои тревоги от лоши новини примерно.

Dados, лесно няма да стане, не можеш да преминеш набързо буквално някакво изпитание, трудност. Изисква се повече усилие.

LOLI{P}, жената, сектата символизират това, срещу което се бориш наяве, вътрешен конфликт и непримиримост към обстоятелства/хора, ти знаеш какво точно. Каквото и да е има голямо влияние върху теб и живота ти и това не ти харесва, същевременно пък си зависима по някакъв начин и това те спира да предприемеш нещо.

Vessela Christova, тази подземница е страшна, заради бездушната, неумираща суета, която струи от подредените изрядно мъртви тела, изложени, като модели за подражание. Дали символизира твоя склонност към роботизирано мислене и крайно материално залитане или усещането, че подобно мислене те заобикаля сама можеш да установиш. Следващия сън е малко като противопоставен на този с костницата. От него лъха живот и емоционална наситеност. Трапезата ви олицетворява задоволеност и благополучие. Последната част, според мен, е отзвук от ежедневието и не носи специална символика.

# 32
pumpalche3e, по всичко личи, че още не си преодоляла постъпката на бившия си.

Бившия ми, всъщност ми е настоящ  .. но си права, все си мисля, че съм преодоляла постъпките му , но понякога си самодоказвам , че не е така. ... Писах ти на лично съобщение съня си от вчера, защото не исках да го споделям тук. Поздрави  Hug

# 33
Здравей, ______Freya_______ ,

Има два съня, които сънувах преди известно време, но по незнайна за мен причина се сещам за тях понякога, а за втория сън даже се сещам постоянно през изминалите няколко дена.

1. Сънувах, че съм бременна в 8-мия месец (не знам защо точно в 8-мия). Една приятелка ми
подаряваше 2 блузки - тъмно розова и петролено синя с Мини Маус и Мики Маус, обаче мишките
бяха с очила. Двете блузки бяха останали от нейните деца (тя има две, едно от които се роди наскоро). Едната блузка трябваше да я дам на сестра ми и я оставих тя (сестра ми) да
си избере. Питах някой от отсрещната сграда на прозореца коя блузка си избира, но това не
беше сестра ми. Посочи блузката с мишката с очила, а аз отговорих, че и двете са с очила.

2. Сънувах, че съм някъде на морето май. Имаше кола като моя. Видях и моя кола на корицата на едно списание на една бутка. Имаше хора, двама мъже и май една жена, които се опитваха да се сближат с мен. Май имаха някаква цел и затова ме преследваха. Отидох до бутката, където списанието вече беше продадено и попитах за телефонния код на Царево. Исках да звънна на полицията. Продавача ми каза, че кода е 2711.

Благодаря ти!  Hug

# 34
lilluu, първият сън символизира прекия ти достъп до нещо/някого. Струва ми се,че става въпрос за някаква бумащина, с която ти се налага да се оправяш наяве, желанието да прескочиш работата. Другото за багажа и заминаването ти, говори че не рискуваш да оставяш на някой друг да върши твоята работа, сама се грижиш за всичко. Последния сън е продължение на предпоследния. Означава, че прекалено много "трепериш" над нещо, страхувайки се да не се обърка, вглеждайки се във всеки отделен миниатюрен детайл. Проверявайки постоянно дали всичко е наред и да не би нещо да се обърка и заплануваното да не стане както го искаш.
Vessela Christova, тази подземница е страшна, заради бездушната, неумираща суета, която струи от подредените изрядно мъртви тела, изложени, като модели за подражание. Дали символизира твоя склонност към роботизирано мислене и крайно материално залитане или усещането, че подобно мислене те заобикаля сама можеш да установиш. Следващия сън е малко като противопоставен на този с костницата. От него лъха живот и емоционална наситеност. Трапезата ви олицетворява задоволеност и благополучие. Последната част, според мен, е отзвук от ежедневието и не носи специална символика.
Благодаря много ______Freya_______ ! Направо не знам как от толкова чудакави, да не кажи луди дори, сънища, успяваш да извлечеш толкова смислена информация. Благодаря! Lilluu=Vessela Christova, между другото, просто съм влязла с грешната регистрация. Това с костницата наистина не го свързвам с нищо.
P.s. Честит 8ми март на всички, бъдете безкрайно щастливи и завършени жени!

# 35
  • София
Здравейте, Честит 8 март на всички дами   bouquet Искам да попитам и аз за тълкование, рядко си помня сънищата, затова ми е интересно.Сънувам как попадам до едно стръмно стълбище, тъмно е, но все пак стълбите се виждат ясно - каменни са. Изкачвам го и се озовавам в друга страна един вид, виждам много индийци, направих една разходка и после се върнах пак по стълбището. Интересното е че сънувам втори път това стълбище и пак го изкачих, обаче когато стигнах горе и погледнах тези индийци, ме обзе страх, че ако тръгна да си правя разходки няма да мога да намеря пътя за връщане и се отказах и се върнах отново по стълбището.

# 36
  • Перник
Сънувах, че ставам късно през нощта и слизам да затворя входната врата на блока,защото някой я е забравил широко отворена, но в този момент едно черно куче от улицата се втурва през нея и ме захапва отдясно на кръста към бъбрека. Толкова ярко беше, че сякаш наистина усетих как ще ме захапе - събудих се цялата изтръпнала.
Значи ли нещо това?

# 37
Сънувах че съм в някаква стая с много хора и две бюра но не помня дали двете бюря бяха под ъгъл като Г или Т имаше много хора, аз седях близо до врата, на стол виждах че има отворена или открехната балконска врата , трябваше да говоря с едно момиче което явно имаше някакво заболяване и казах че следващият път като дойда, тя ще е висока колкото мен и станах права тогава и ще изглежда по добре  Confused Rolling Eyes

# 38
Сънувах , че късам некрологът на един съсед, който почина наскоро.
Моля, тълкувайте какво може да значи това!

# 39
Здравейте тъкмо се събуждам и съм доста притеснена от това което сънувах снощи. Първо сънувах, че изневерявам на ММ и тои ме напуска, след това сънувах, че тои ми изневерява и пак тои ме напусна а, аз изпитвах физическа болка по времето когато ми каза, че има друга и ме напуска... Сънувам изневери честно (не ги пракрикуваме), но в една вечер и аз и тои да си изневерим на сън... Доста ми стана кофти когато се събудих  Sad Някой може ли да ми разясни защо сънувам такива неща? Благодаря.

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 14:13 от МеждУ-зWeзд0-Бр0ец

# 40
Темата върви ли? Нахална съм, но имам огромна нужда някой който разбира от тези неща да ми помогне.

# 41
МеждУ-зWeзд0-Бр0ец , когато сънувам изневяра; ласки с чужд и/или непознат мъж- винаги означава , че съпругът ми много ми е залипсвал. Обикновено това е когато е в командировки или покрай многото работа и темпо не сме имали възможност за кой знае какъв контакт. Не визирам конкретно сексуалния, а принципно. Това е при мен.
И аз да попитам........ Peace Grinning
сънувах широко поле, с широк път/алея....Отгоре летят самолети . Високо, синьо небе и аз се наслаждавм на красотата им. Едни излитат, други правят красиви завои , извиват се нависоко......Изведъж единият самолет, току-що излетял взе много лупинги да прави, резки завои в небето, да се приближава прекалено ниско до земята. И много ме изплаши. В един миг толкова силно се приближи до мен, че трябваше да легна на алеята по гръб, за да не ме закачи по главата. Надвисна над тялото ми и усещах как едва ли не е съм на милиметри от него, страх ме беше да не се взриви върху мен...... Събудих се....

# 42
Аз сънувах, че съм бременна. Хората ми се радваха, аз уж бях бременна, но коремът ми не растеше. Уж оставаха още няколко месеца, а аз си бях слабичка. После изведнъж ми дойде, цялата бях в кръв отдолу, много червена и много наситена. Кръвта не спираше да тече. После се събудих.  Rolling Eyes Кръвта ме стресна.

# 43
Сънувах , че късам некрологът на един съсед, който почина наскоро.
Моля, тълкувайте какво може да значи това!

И аз много моля, ако някой знае какво значи моят сън да сподели!
Благодаря предварително!

# 44

здравейте миналата нощ сънувах моето дете(той почина преди 5 години)стоеше срещу мен а до него един поп който познавам и много обичам и на двамата цветът на лицата им беше като на умрял човек нещо жълтозелено аз почнах да плача за попа и му викам не си отивай и ти не ме оставяй те само ме гледаха и усмихваха после се събудих знаете ли какво. означава това.благодаря ви предварително bouquet

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 15:13 от kircho291107

Общи условия

Активация на акаунт