Темата за СТИВЪН КИНГ - №12

• 68 286
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София - Рим и обратно
А Сърца в Атлантида харесва ли ви? Това е единствената книга (освен Колорадецът) която не можах да дочета на Кинг. Чудя се за втори опит.
За черен Роланд отказвам да чуя и повярвам все още Crossing Arms Naughty

# 661
  • на последния етаж
На мен много ми хареса "Сърца в Атлантида". Четох я миналата пролет.

# 662
  • София
Аз пък не съм я чела  Blush
Но ми е хубаво така да си знам, че имам непрочетени книги на Кинг.

# 663
  • Ямбол
На мен "Сърца в Атлантида" също ми допадна.

# 664
Кали, аз също имам непрочетени книги на Кинг... към 40 броя някъде Laughing Сърца в Атлантида също не съм я чела, но някой май спомена, че е хубаво да се прочете след Тъмната кула. за да се разбере newsm78
Нещо не съм доволна от Danse Macabre Crossing Arms Към края на книгата съм, но много тегаво върви.

# 665
  • София
Много са и моите непрочетени. Затова понякога тук, като се пита за мнение за някоя книга, си замълчавам. Такива са заглавия като "Романът на Лизи", "Клатка", "Буик 8", "Долорес", "Играта на Джералд", "...Том Гордън", "Колорадецът", "Зъл мрак, угаснали звезди". Има и още, ама да не досадя.

# 666
  • София
Сърца в Атлантида никак не е лоша книга.

# 667
  • МАРС
Ау, аз Долорес я чета на един дъх, много любима!

# 668
Сърца в Атлантида също не съм я чела, но някой май спомена, че е хубаво да се прочете след Тъмната кула. за да се разбере newsm78

Аз я четох много преди Кулата и не мисля, че това ми е навредило на разбирането. Препратки към поредицата има в достатъчно много други книги, та някак развиваш някакъв неволен усет за нея дори и без да си я чел. Историята на Бротиган там хронологически е преди тази в Кулата, така че не виждам проблем. Но признавам, че Сърцата съм чела само веднъж засега и е напълно възможно спомените ми да не са пълноценни. Една от най-лиричните му книги, мисля.

А от Danse Macabre какво очакваше, че ти идва тегава?  Grinning

# 669
И аз имам доста книги за наваксване. Сърца в Атландида и 11.22.63. ще са следващите, но чакат на опашка след други автори.
Пак имах нарушения на съня след Кулата и Мр Мерцедес, та ми трябва почивка.

# 670
При всички случаи не и да умра от скука Laughing Ще си я дочета де, но това определено няма да е моята книга.

# 671
И аз четох Сърца в Атлантида доста преди Кулата и си ми беше екстра. Много хубава книга е Сърцата.

# 672
При всички случаи не и да умра от скука Laughing Ще си я дочета де, но това определено няма да е моята книга.

Така са учебниците, не стават любими книги.  Mr. Green Мен ме е яд, че не е направил допълнено издание, да включи и по-новото време малко по-подробно. Седемдесетарските ужаси някак не са за мен.

# 673
  Сърца в Атлантида много ми хареса, филмът. Книгата, срам не срам напълно ми се  е сляла с него и въобще не я помня.  Знам, че имаше и други истории, освен за Бротиган, но за какво бяха...Laughing

# 674
  • на село
А аз някой ден ще прочета "То"  Embarassed
Така и не помня защо не ме увлече навремето, но ще й дам втори шанс.

Общи условия

Активация на акаунт