Темата за СТИВЪН КИНГ - №12

• 68 318
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз  свърших вихър през ключалката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ми беше мило да се върна към тъмната кула, а и сама по себе си беше много хубава Peace
Сега съм към края на д-р Сън. Дълго я отлагах, нещо по-страшно очаквах, помня, че Сиянието доста ме ужасяваше навремето, докато я четях. Тази ми е просто интересна, без да буди никакви безпокойства у мен... или аз нещо съм се повредила (или просто пораснала) или Кинг просто вече не пише  чак такива ужасии Mr. Green Laughing Иначе никак не е лоша книгата, но няма ефекта  newsm43

# 256
  • 1st floor
Получих СМС, че утре до обяд ще ми доставят книгата! Пуснах адрес местоработата ми, защото там винаги има хора. Утре почивам, но ще тичкам да си я прибера, като ми се обадят, че е там! Mr. Green В момента съм до средата на Град Отчаяние. Мисля Възкресението да си го запазя за морето, дано устискам! Laughing

# 257
Получих си книжките,  Grinning много съм щастлива. Обичам усещането, когато разгръщам непрочетена книга (особено, когато е на Стивън Кинг  Grinning )

# 258
  • 1st floor
Получих си книжките,  Grinning много съм щастлива. Обичам усещането, когато разгръщам непрочетена книга (особено, когато е на Стивън Кинг  Grinning )
И аз моята!  Heart Eyes
Свиркайте, ако пускат пак някога книжки на Кинг на такава промоция. Grinning

# 259
  • София
Пусто, аз пък си я чаках днес, а тя не дойде. Винаги ми идват на другия ден ...
Не че ще я почна веднага, но просто искам да я получа час по-скоро  Heart Eyes

# 260
И аз чаках, пък не дойде.... newsm78 Crossing Arms
Може би, защото поръчах следобяда.... newsm78

# 261
  • София
Моята книга и до момента не е дошла ...
Момичета, които сте поръчали като гост, имахте ли потвърдителен мейл за поръчката?
За първи път ми се случва такова нещо ...

# 262
Не съм момиче, но поръчах книгата като гост и на следващия ден беше на адреса. Междувременно бях получил и мейл с потвърждение на поръчката.

# 263
Нямах потвърждение, но днес около обяд дойде на адреса. Peace

# 264
  • Пловдив
аз поръчах като гост, получих мейл и сега книжките са ми в ръцете   Peace  "Кутия с форма на сърце" е посветена на бащата - "един от добрите бащи"  Heart Eyes

# 265
И аз поръчах като гост и вчера си получих книжките  Grinning  Даже започнах Марсианецът
  Wink
Прочетох Джойленд. Имам леко смесени чувства, но ще почакам да отлежи впечатлението в съзнанието ми и ще споделя  Thinking

# 266
  • MJF
Здравейте!Имате ли идея откъде мога да намеря Роуз Мадър и Мизъри?

# 267
  • София
На хартия, електронно, за покупка, за четене, нова-стара ?

Торба с кости Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 268
Здравейте!Имате ли идея откъде мога да намеря Роуз Мадър и Мизъри?
На хартия, електронно, за покупка, за четене, нова-стара ?

Торба с кости Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
В Читанка.

# 269
  • София
Да, има ги в читанка, има ги и нови издания с наличности по книжарниците, поне Роуз, има ги и по библиотеките, дори по кварталните, защото не с от най-новите му книги, в продавалника е пълно и с по-стари издания, мизъри я има по 3-4-5 лв, ако не държиш на нова....  общо взето не мисля, че са трудни за намиране.

Тук гледам някаква промоция, ако си  избереш 2 книги от тези, получаваш -30%....
http://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=83

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 10:51 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт