88th Academy Awards OSCAR'2015 - да предвидим ли победителите отсега...

• 41 854
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ваня, точно това казах и аз. Дейзи е точно такава, така че добре се справи с ролята.

Относно Лео, сълзи ще лея да знаете.  Grinning
За мен той подбира много добре ролите си. Като цяло преди не ми беше
симпатичен изобщо. Но сега ми е един от любимците. Според мен израстна
не само на години, но и отлежа като актьор. Харесвам го много и съм "за"
Оскара му. Мисля, че е въпрос на време.  Wink

Видях нещо за "На гости на третата планета"? Това някаква закачка с
Джоузеф Гордън Левит ли е? Друго слабо място...  Confused
Не са сама за сълзите за Лео  Mr. Green На Джоузеф пък защо се подиграват само те си знаят, на мен ми е много любим  Heart Eyes

# 241
Лео винаги е бил много добър актьор. Просто го напъхаха в образа на секс символ, неразбираемо за мен, и от там нямаше много избор доста време.

# 242
Chloe, аз като видя Джоузеф и ми се реве колко ми харесва... Blush
Помня го в "На гости на третата планета" и там беше детенце. Сега няма и следа
от детенцето, което беше. Възмъжа.  Grinning
И както казва Рейчъл от "Приятели" :

# 243
  • София
Chloe, аз като видя Джоузеф и ми се реве колко ми харесва... Blush
Помня го в "На гости на третата планета" и там беше детенце. Сега няма и следа
от детенцето, което беше. Възмъжа.  Grinning
И както казва Рейчъл от "Приятели" :

Подписвам се под всяка дума , голям е сладур  Heart Eyes

# 244
  • Ænima/Albuquerque
Аз няма да играя.  hahaha

# 245
И е феминист. Какво да ти кажа - умен и чаровен. Плюс това талантлив.
Не знам дали сте запознати с неговия проект. Правят много интересни рисунки
и клипове като анимации. Аз лично съм заинтригувана. И се ожени за умна
и успяла жена, а не за модел. Което е показателно за някои неща.  Whistling

Но както и да е. Всеки с вкуса си, както се казва. Да си кажа честно за много
от актьорите - не са мой тип и пак много ги харесвам. Чак си се чудя защо.  Mr. Green
Ясен пример са Еди Редмейн и Джоузеф.

# 246
  • София
Божее колко сте изписали за един ден  #Crazy
Изпуснах да си кажа компетентното мнение по няколко въпроса, но поне за Лео и аз да припадна  Heart Eyes
И аз някога не го харесвах, може би първо с <Кървав диамант> започнах да се зарибявам и от тогава ми е любимец. С голям кеф го гледам навсякъде. Не ме е яд че няма Оскар, яд ме че не снима повече филми. Според мен тепърва ще изиграва и по- добри роли, така че не вярвам да остане неоценен от гилдията.

# 247
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На Джоузеф пък защо се подиграват само те си знаят, на мен ми е много любим  Heart Eyes
И аз имам идея, но важното е всеки да се радва на нещичко, нали така Laughing

Songes, написаното от теб за "Драйв" не отричам, но то се отнася за филма и няма нищо общо с отношението ми към Мълиган в него (и навсякъде) Peace

Филмът на Иняриту може би е оскаров шанс за Леонардо. Но и Кийтън, и Пен получиха своя, без обаче да стигнат до наградата. Затова аз се отнасям с умерен скептицизъм към прогнози за още неизлязъл филм.

# 248
Джой, говорейки за нея, гледала ли си Shame?
Високо оценен филм. За мен бозав. Особено сцената с "New york, new york"  Grinning

# 249
  • София
На Джоузеф пък защо се подиграват само те си знаят, на мен ми е много любим  Heart Eyes

Чак пък подиграват...
Факт ли е, че Беше Томи? Факт е. И винаги ще е Томи. Толкова ми е любимо сериалчето. Оттам се запознах и с най-ужасяващия сериен убиец в сериалите евър. Вече ми е трудно да го гледам като извънземно. 

# 250
  • Once there was a Hushpuppy...
И аз не харесвах Лео до преди сериозните му роли, горе долу от Кървав диамант започна да ми се издига в очите, като актьор. Виждам, че на доста от нас тогава е започнал да ни харесва. Много искам и аз да вземе, но явно още му е рано за Оскар Wink

# 251
  • София
Да бе рано му е  Laughing Нищо и никакви актьори като Лупита взеха Оскар , така че за мен изобщо не му е рано  Mr. Green

# 252
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, говорейки за нея, гледала ли си Shame?
Високо оценен филм. За мен бозав. Особено сцената с "New york, new york"  Grinning
Гледала съм го и споделям мнението Laughing

Обратно на повечето тук, аз харесвах повече Леонардо в по-старите му филми. И в тези от последните две години. В периода между "Кървав диамант" и "Джанго" за мен е типичен награден актьор- сиреч скучен.

# 253
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, за нас е друг въпрос дали е рано...
Но, нали има едни професионалисти, дето ги разбират тия работи повече. Пък и статуетките те раздават Wink

Аз на пример никак не харесвам Еди Редмейн външно Confused, но пък видях колко е талантливо момчето. И мога ясно да го разгранича от таланта на Бени, защото и него не харесвам визуално, а смятам, че се справи с конкретната номинирана роля много по-добре от Еди Peace Оскар не взе, както станахме свидетели.

# 254
Еди е човек, който никога не бих харесала чисто визуално.
Не обичам рижави и кльощави. Ама убий ме, той ми харесва.
Чаровен ми е.  Grinning Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт