88th Academy Awards OSCAR'2015 - да предвидим ли победителите отсега...

• 41 803
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • София
На мен ми е свръх грозен, направо ужасен , особено около устата  Laughing Но за мен е ужасно талантлив, така че какво като не ми харесва визуално  Heart Eyes Жена му обаче е симпатяга.

# 256
Songes, написаното от теб за "Драйв" не отричам, но то се отнася за филма и няма нищо общо с отношението ми към Мълиган в него (и навсякъде) Peace
Разбира се. То има общо само с начина, по който аз я видях във филма и по който си обяснявам изпълнението и, а то според мен беше на висотата на ролята. Grinning

# 257
Но най-вече е Айвън Лок!!
Що нокти изгризах за пустия бетон!

Да си кажа и аз за Лео - харесвам го още от най-първите му детски роли, та до "Вълкът". За красив не ми е, не харесвам подобен тип мъже, но според ме е чудесен актьор, талантлив и способен да изиграе роли в голям диапазон. Отдавна трябваше да вземе Оскар.
Сега вече може да ме обвините в леооскарова жалейка. Grinning

# 258
  • Once there was a Hushpuppy...
Отдавна трябваше да вземе Оскар.

Ние - не Hug
Ама не се знае, знае ли се Wink

# 259
  • София
На мен, по-принцип, награда Оскар не ми е никакъв критерии дали даден филм, актьор, режисьор е добър. В много от случаите най-наградените филми ми се струват безумно тъпи и обратното. Например -най- високо оцененият филм в имдб <Изкуплението Шоушенк> не е взел Оскар, а аз всеки път не мога да се отлепя от екрана, докато го гледам.

# 260
  • в морето до колене
Отдавна трябваше да вземе Оскар.
Ние - не Hug
Ама не се знае, знае ли се Wink
Хората вече правят прогнози, предричат му Оскар догодина по това време. (Има такива, дето не просто правят "списъци" на филмите, които имат шансове за номинации в новия сезон... ами дори предричат номинантите. И победителите.  Crazy)

Стига сте жалили за преди. Бъдете оптимистки. Почвайте да чакате отсега.  Laughing

# 261
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я да се цитирам по повод прогнозите Laughing
Филмът на Иняриту може би е оскаров шанс за Леонардо. Но и Кийтън, и Пен получиха своя, без обаче да стигнат до наградата. Затова аз се отнасям с умерен скептицизъм към прогнози за още неизлязъл филм.

# 262
  • София
На мен, по-принцип, награда Оскар не ми е никакъв критерии дали даден филм, актьор, режисьор е добър. В много от случаите най-наградените филми ми се струват безумно тъпи и обратното. Например -най- високо оцененият филм в имдб <Изкуплението Шоушенк> не е взел Оскар, а аз всеки път не мога да се отлепя от екрана, докато го гледам.

Ъхъ, именно поради тази причина не ми е ясна причината, поради която фенките Леови "скърбят". Да, аз съм сред тях и би ме зарадвало да вземе статуетка, но не мисля, че Джанго или Вълкът ще станат по-лоши или по-добри след награда.

# 263
Тъй де, една година време за мечти Simple Smile
Аз четох някъде прогноза за оскар на Дж. Лоурънс за Joy.

# 264
  • в морето до колене
Ама да ги нямаме такива - четох някъде...
Дай източника. Аз съм колекционер на такива "четени някъде".  bowuu
Аз засега само за номинация съм чела.
Ти ми водиш по точки, щом твоят източник вече и е дал и статуетката.  Whistling

# 265
Това е най-престижната награда и е признание за актьорите.
За нас няма значение, но съм сигурна, че за тях има.
Еди за малко да ревне там.  hahaha
Мисля, че и на Лео му е криво, че след толкова добри роли, не е
награден. Но и неговото време ще дойде, както казахме.  Peace

# 266
Ох, Мячик, затрудняваш ме Joy
Мисля, gala.de й дадоха статуетката като обясняваха, защо не е била на оскарите. Посветила се тоз' филм видиш ли. Пък аз даже не го погледнах, като чух, че е с нея.

# 267
  • Ænima/Albuquerque
Забравих да си кажа, че "подигравка" въобще не е подходящата дума, за това което казах. Да се разберем така - не съм от хората, които се "подиграват", още повече съм фен на На Гости на Третата Планета.   Crossing Arms

# 268
Забравих да си кажа, че "подигравка" въобще не е подходящата дума, за това което казах. Да се разберем така - не съм от хората, които се "подиграват", още повече съм фен на На Гости на Третата Планета.   Crossing Arms

Аз не съм казвала подигравка, а закачка. Не виждам защо да му се подиграва някой
изобщо някога.  newsm78

# 269
  • в морето до колене
Ох, Мячик, затрудняваш ме Joy
Мисля, gala.de й дадоха статуетката като обясняваха, защо не е била на оскарите. Посветила се тоз' филм видиш ли. Пък аз даже не го погледнах, като чух, че е с нея.
В грешка си, мисля, да не го поглеждаш.
Аз май писах някъде вече за него (хм, да - в 30-тарската тема писах) - история в стил "Ерин Брокович" ми изглежда; под режисурата на Дейвид О.Ръсел; отново с Джен и Брадли.  Mr. Green
Приемам отсега залози, докъде ще стигне в номинациите.  Whistling

Обаче "източникът" ти не ми помага. С германския съм на Вие... Tired

Общи условия

Активация на акаунт