Вграждане на миялна втора употреба

• 3 584
  • 12
  •   1
Отговори
Моля, ако някой е имал същия проблем да помогне. Купих си съдомиялна втора употреба - 45 см, за пълно вграждане. Нямам обаче планките, с които да се монтира дървения панел върху вратата й. Къде ли не търсих и навсякъде казват, че така ги внасят.
Та питам, по какъв начин би могло да стане поставянето на панела?

# 1
  • София
Това мисля, че ще ти свърши работа. Ние си купихме  втора употреба и после взехме от икеа само предния панел, за да я скрием. Убедена съм 100%, че като я купувахме нямаше към нея крепежни елементи. Най-вероятно съпругът ми е използвал лайстните, които съм показала по-горе.

# 2
сега ще ги погледна, много благодаря

# 3
Значи казвате, че тези неща се слагат на самата миялна и на тях се качи плоскоста от кухната?

# 4
планките каквито и да са се монтират на вратата от ПДЧ или каквато е и после се закрепва към миялната,след което в повечето случаи през вратата на миялната в определените отвори с винт към ПДЧ то.Ако дадеш снимка на миялната отпред ще мога да кажа съвсем точно ,а планки могат и много лесно да се направят от по сръчен майстор

# 5
Благодаря, стана ми ясно. А тези планки са стандартни за всички модели и се нагласяват, така ли да разбирам?

# 6
Не не са еднакви за всички,имат разлика в някой модели,иначе основно за с 4 винтчета две планки за долната част и два винта за горната ,това е като минимум за да стане работата.На други е е с горни втулки и долни планки след което и винтове през вратата

# 7
А тези болтове позволяват ли панела да лепне плътно за вратата на миялната?

# 8
Именно това им е идеята и за да не провисва ,За целта след като се монтират планките вратичката на кухнята се повдига или сваля така ,че да се изравни със съседните и после внимателно без да се размести се отваря миялната и се завиват винтовете.Обикновено в комплектите вървят шаблони за монтаж,но след като втора употреба такъв няма да има

# 9
Благодаря за отделеното време и само още нещо: В магазина тези планки заедно с всички необходими болтове ли вървят?

# 10
Не мога да кажа ,не съм копувал ,обикновено ,ако липсват си ги правя

# 11
Не мога да кажа ,не съм копувал ,обикновено ,ако липсват си ги правя
Ако ти пратя снимка можеш ли да ни кажеш как да си направя планките?

# 12
Няма проблем,давай на лични ,че тук модераторите са като добермани

Общи условия

Активация на акаунт