Слънчеви очила?

• 1 840
  • 6
  •   1
Отговори
  • при моите любими
От къде да си купя хубави, качествени и не много скъпи слънчеви очила? За София става въпрос, но може и онлайн.  Peace

# 1
  • София
Какво разбираш под "не много скъпи слънчеви очила"?
В момента в оптиките има намалени модели слънчеви очила от стари колекции.

# 2
  • при моите любими
Около 100лв. Искам да си купя и нови диоптрични за лятото, с цветна рамка, които ще ми струват поне 300-400лв и аз слънчеви не ми се дават много. Вчера си харесах от тук , ще помисля и разгледам още предложения.

# 3
И какво означава не много скъпи? Едни хубави слънчеви очила са поне 100-200 лв (според мен). Иначе най-добре да са от оптика.

# 4
  • при моите любими
И какво означава не много скъпи? Едни хубави слънчеви очила са поне 100-200 лв (според мен). Иначе най-добре да са от оптика.

И аз знам, че очилата се продават в оптиките. И разликата между 100-200лв, са цял чуфт. Питам за конкретни места и конкретни впечатления.

# 5
  • София
cydonia аз като гърмян заек на тема слънчеви очила те съветвам да посетиш някоя и друга оптика.Има намалени модели от 80 лева нагоре.
Лично аз вчера се сдобих с модел на Ray Ban,за който прецених,че отива на лицето ми.Това беше основният ми критерий,разбира се и цената.Купих ги от Opticlasa,след дълго търсене.
Има една оптика на Славейков,не и знам името,близо до магазините на Ecco и Tendenz.И от там съм купувала слънчеви очила и е имало намалени модели от 75-80 лева нагоре.Ако решиш провери.

# 6
И от мен глас за Ray Ban - съпругът ми си купи сега като не е сезон и цените са поносими според мен.
Нищо общо с всичко, което е имал до сега. Стъклата са уникални. Дори аз с моите 2+ диоптъра виждам страхотно с тях. По принцип не нося слънчеви очила, а само диоптрични.

Общи условия

Активация на акаунт