Отговори
Наложи ми се по спешност да пътувам извън града в ,който живея и във времето в което съм отцъствала електрозахранването в моя дом е било преустановено.Нямаше ме около пет дни.Когато се прибрах ме удари силна миризма от вратата,която идваше от хладилника. Всичко вътре се беше развалило, в камерата държах риба..Изхвърлих всичко и измих добре със сапунена вода..Но миризмата си стоеше.Отново и отново миех..Но миризмата си стоеше.Питах комшийката ,тя ми препоръча с оцет и камфор .Направих тази процедура пет шест пъти.Ефект нулев.10- ти ден миризмата си стой ..Дайте ми съвет или някакъв препарат с който да се отърва от този кошмар.Благодаря ви !

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 10:32 от Редактор*

# 1
  • над кукувичето гнездо
   Пробвайте да сипете шепа кафе на зърна и оставете да престои няколко дни. Така знам, че се прави и когато се изключи хладилник за известно време.

# 2
   Пробвайте да сипете шепа кафе на зърна и оставете да престои няколко дни. Така знам, че се прави и когато се изключи хладилник за известно време.

И така ще пробвам .Благодаря ви...

# 3
Кафе и купичка сода за хляб......натъркване със сол/сода и лимон( свеж)...

# 4
И аз имах такъв проблем преди време. Старателно измих целия хладилник и сложих кафе в няколко купички и се оправи. Хубаво е и хладилника да остане отворен, след като е почистен на отворени прозорци. Успех!

# 5
Почистете ваничката над компресора - там се е събрала вмирисана вода.
(и маркучето за отичане  промийте)

# 6

Малка купичка с оцет се поставя в камерата.Миризмата изчезва остави 1-2дни няма проблем.

# 7
Може да опитате и с обезмирисител за хладилник.
Аз съм ползвала този модел и съм доволна.

# 8
Почистете ваничката над компресора - там се е събрала вмирисана вода.
(и маркучето за отичане  промийте)

Не, няма ванички или някакви отвори за оттичане..

# 9
След като хубаво се почисти хладилника, може да оставиш 2 филии хляб вътре на включен хладилник. За ден би трябвало да се премахне неприятната миризма. Правила съм го, при мен свърши работа.
Един хладилник, който трябваше да занесем на село, остана доста време изключен, когато го включихме установихме, че в камерата е имало забравено месо.  Sick Миришеше отвратително, но хляба свърши работа.

# 10
  • MI
Хлебна сода в купичка - за няколко часа решава проблема.  Peace Разбира се след старателно почистване...

# 11
Не, няма ванички или някакви отвори за оттичане..
Дръпнахте ли хладилника напред? Ваничката е отзад, над /около/ компресора.
Скрит текст:

ПП Каква марка и модел е хладилника?

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 06:33 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт