Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 091
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • Stavanger,Norway/ Varna
Симпа, оправяй се 🍀.
ТДИ- весел празник днес Simple Smile
Отчитам 20 минути измъчена йога....абе не е за мен, но ще я мъча и още 10мин корем. Това за днес Simple Smile.
Искам хубаво време, искам да съм навън. Омръзнаха ми дъждовни бури, всеки уикенд, когато имам свободно време, има дъждовни бури, страшно депресиращо е...

# 271
ТДИ, честит празник! Ако ходиш на езда днес, погали коня си от мен.

СимпаHug

Дилянка, какви подправки слагаш на хумуса?

НепокорнаLaughing

Бобче, а какво правите с децата в това време?

От мен идея за закуска: круши, ягоди, грахови поници, таханово-портокалов сос, какаови зърна

# 272
Фея, Освен морска сол, сложих малко кориандър, червен и черен пипер и синапени семена Simple Smile) и го...изядох, хахха- и направих още за вечеря. Много ми се услади   Peace
А какъв е този таханово-портокалов сос?

# 273
Фея, Освен морска сол, сложих малко кориандър, червен и черен пипер и синапени семена Simple Smile) и го...изядох, хахха- и направих още за вечеря. Много ми се услади   Peace
А какъв е този таханово-портокалов сос?
Ммм, че вкусно звучи!

Сосът си го измислих тази сутрин и (както обикновено) го направих на око. Може би бяха около 3 сл тахан, 1 чл суров мед и портокалов сок до течна консистенция.

# 274
Фея, това с ягодите изглежда страхотно! Точно по вкуса ми. И ми напомни да си взема сусамов тахан пак.

Честит празник на всички именници в темата!

Болните да оздравяват бързо!

Вчера правих ден 2 от 90ДП, ниво 2 + ден 19 йога. Обаче нещо не ми харесва да ги правя едно след друго. След силови предпочитам да се разтягам по моя си начин, както съм свикнала и както го усещам, където повече съм натоварила, разтягам повече. Налага се да измисля как да ги разделя. Може би сутрин ще правя йогата, защото ми е невъзможно да правя силова сутрин, не се чувствам добре. А вечер ще тренирам силово и/или кардио.

Храната последните дни ми е супер калорична мазна + въглехидратна, направо ужас.  ooooh!

# 275
  • UK
Добър ден Simple Smile И при нас времето е отврат - духа, пръска студен дъжд, мрачно - за нищо не става Sad
Търся мотивация да се отправя към залата, отметнах доста задачки и сега се чудя как ще се насиля да отлепя.. Confused

Днес проведох един откровен разговор с десетгодишния ми син.

Мислех, че си му обяснила откъде идват бебета, а то...  Laughing

# 276
Фея, ходим в библиотеката, басейна или по моловете. Друго няма какво 😟

# 277
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета, благодаря за честитките  Hug  Да сте ми живи и здрави и вие!

Една почерпка, за всеки по нещо, кой е на ВМ, кой на сурово, кой на "батка" режим с вино  Mr. Green

Аз нямам тренировка за отчитане, само много смях и у-ни-кал-на вечер по женски снощи, а днес цял ден бях с новата ми голяма любов - Java. След малко пак се мятам на задачите, вече съм пристрастена и си е баш любов - ту не я понасям, ту не мога без нея   Crazy   Laughing

Бобче, като бях малка обикалях цяло Царево боса, по цяло лято, голям кеф  Sunglasses 

Фея, при коня не съм ходила от не знам кога... срам ме е да звънна на треньора. Ако му се обадя, той ще очаква да се ангажирам и да ходя, а аз в момента просто няма как да си го позволя - като време имам предвид.  Rolling Eyes  И днес ми беше много мъчно за него, но си отвличах вниманието с програмиране. Това ми е първия Тодоров ден, в който не съм долу на базата  Tired

# 278
TDI, честит празник   bouquet
Аз днес освен пренасянето на дърва, поскачах и час на степера, че децата като са вкъщи е по-трудно  Laughing

Непокорна, ти направо си го изнудила детето  Laughing

# 279
Теди, Честит имен ден! Да си жива и здрава и да си носиш винаги името с гордост  Hug
Фея, задължително ще го опитам  Hug

# 280
TDI - честито ти име!  Grinning

Бобче, бат Бен много интересен и зарибяващ - качих си го в апа за подкастове и дръпнах 5-6 по-интригуващи досегашни, та си го слушам в колата, така и така ми се събират часове на ден шофиране. Мерси!
PS Напрaво завидях за дъжда, към нас пак се носи сняг, аман!!!

Pure Cardio + Cardio Recovery (369 ккал) - яко модифициране до лоу импакт на първото... не съм предполагала никога колко много йога муувс вкарва бат Шон, по едно време се чуствах като в клас по пaуър йога  Crazy

Последна редакция: сб, 28 фев 2015, 22:26 от Agent Provocateur

# 281
Агент, много е зарибяващ да, и аз го слушам основно в колата и докато тичам. Между другото, дори заглавието на подкаста да казва едно, слушай ги всичките, защото зачекват много други интересни теми. Ще споделям, това, което отсея за по- интересно, за тези, които не могат да го слушат.  Peace Да ти кажа, предпочитам снега. Поне можеш да излезеш и да се разходиш. Слънчево и снежно е 100 пъти за предпочитане, отколкото сиво, влажно и ветровито. Искам и КОПНЕЯ за слънце и започнах сериозно а обмислям варианта- Австралия  Crazy

# 282
Момичета, някой искаше тренировката на Кристи за дупе, ето я https://www.youtube.com/watch?v=mRuB0rPB9Zs&index=9&list … yaIPwmhbjjQ_km55P.

# 283
Добро утро,
напоследък съм много нередовна с отчетите,но съм редовна с тренировките Simple SmileВчера започнах БР W11,а днес ще направя по късно и W12.
Оствават ми 2 седмици до края на БР,а аз се чудя какво да започна след това.Чудя се дали да направя някоя друга програма на Джилиан,дали да не повторя 90 ДП и после да продължа с новите програми на Руми или 21 day FIX( изтеглих я и ми изглежда интересна ),направо голяма чуденка Sad
Много ми харесват на Джилиан програмите,защото са добре стуктурирани ,но като натоварване ,както се казва мога и още  Simple Smile ,така че продължавам с чуденката  Simple Smile

На болните,пожелавам бързо оздравяване,
TDI, за си жива и здрава ( на патерица  Simple Smile)

# 284
Момичета, някой искаше тренировката на Кристи за дупе, ето я https://www.youtube.com/watch?v=mRuB0rPB9Zs&index=9&list … yaIPwmhbjjQ_km55P.

Аз ,мерси   bouquet
За днес почти нищо ,прекъснаха ме  Close ама е неделя ,та простено ми е.

Общи условия

Активация на акаунт