Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 096
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Честита Баба Марта!

Ядосаха ме. Отивам да правя крака.

# 286
  • 1st floor
Честита Баба Марта, момичета!!! Да сте живи и здрави! Hug

Отчитам сутрешно кардио - кростренажор 35 минути, 18 км. Довечера ще гледам да вместя БР.

TDI, не се ядосвай.  Hug

# 287
  • София
Понеже лирата доста скочи - у нас продава ли се нещо подобно, с поне 4-5 вида като опън?

http://www.amazon.co.uk/RESISTANCE-EXERCISE-PROTONE%C2%AE-BY-BODYCOREFITNESS

# 288
Отчитам днес йога ден 13 и ден 23 от 90ДП.

Би, май не си се включвала отдавна, по - напред зададох един въпрос, сега го повтарям + още 1 за разкош  Laughing относно програмата Rip 60 Fitness System - Jeremy Strom - всяка седмица по 1 видео ли се прави? Т.е седмица 1 видео 1, седмица 2 видео 2 и т.н. е единия ми въпрос (търсих в нета, но там има само един график, който не ми върши работа - не ми отговаря на въпроса), и другия ми въпрос е ти къде си си закачила ластиците? До колкото си спомням и твоите бяха от Лидл? А, и още нещо - в програмата има ли много подскоци? Аз я поогледах, допадна ми на пръв поглед и мисля да я почна.

Честита баба Марта, да сте живи и здрави, усмихнати и все така спортни  jump running sohappy

Дописвам най - новото ми творение за закуска днес, вдъхновено от блога на американската мама давана ппо - напред в темата:
На око смесих в чопъра печена тиква, ябълка, яйца, няколко накиснати фурми за сладост, че нямах мед, кокосови стърготини и канела. Разбърках и сложих в купички за крем карамел и изпекох на 150* - получи се доста добре, като суфленца или мъфини, но без брашно. Лошото е, че не можах да ги изкарам и трябваше да се ядат директно от купичката - разпадат се (пробвах горещи, като изстинат може и да се получи, трябва да пробвам). Мога да снимам, останаха ми 2 Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 14:31 от RainDanceMaggie

# 289
  • Пловдив
Честита Баба Марта, момичета!
Днес отчитам тренировката на Румяна за дупе и корем от седмица 10; 2 кръга от тази тренировка с мадамата от Catching Fire и накрая разтегнах 15 минути с това видео.
Хапнах добре, сложих децата по леглата и се отдавам на заслужен неделен мързел  Mr. Green

# 290
Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави Simple Smile))
Днес ден 13 йога, а утре с МП заминаваме за три дни в Карлово да си починем и да релаксираме. Днес хапнах вкусна салатка с авокадо и сусамов тахан с мед за десерт.
Купих си и небелен сусам, за да си направя сама тахан. И брашно от рожков и натурално какао за вкусотии.
Фея, ти сама ли си правиш тахана? И някой правил ли е?

# 291
Честита баба Марта! Нека всичките сме здрави!

Банан, кашу, ленено семе, домашно соево кисело мляко, мед

Дилянка, купувам си тахана. Разликата в цената между био домашния и био купешкия е незначителна, а спестявам време. Същото важи и за хумуса.

# 292
  • Пловдив
Банан, кашу, ленено семе, домашно соево кисело мляко, мед

Фея, ще споделиш ли как правиш соево к. мляко и дали би станало с ядково мляко?

# 293
Иги, ще стане с ядково мляко. Може да пробваш с комбинация от бадеми и кашу. Трябва да ползваш пробиотици. Моите са тези. Избрах ги от тази класация. Следвах съветите от този линк (има и видео).

# 294
Отчет:

50 джъмпинг джакс
Клек с щанга зад врат на Смит машина 3х10 с 20кг. без вкл. лост (не го знам колко е) - така ми беше добре, така си ги направих. Иначе като клякам и ако ми е малка тежестта се чува едно "дааан" Grinning
Плие клек 3x10 с 20кг.
Тяга на 1 крак 3х10 за всеки крак с 10кг
Между сериите латерални подскоци 20
Скок върху кутия 20
Планински катерач 100 общо (50 на крак)
Лег преса 2 х 10
Бедрено сгъване 2х10
Бедрено разгъване 2х10
Между кръговете 10 дълъг скок
Аддуктор машина 3 х 20
Машина, която не й знам името - лягаш по корем и пак свиваш в коляното - прасец към задно бедро, прилича на бедрено разгъване 3х10
Между тях джъмпинг джакс
Високи колене
3х 10 наотпада с BG bag
100/75/50 от лег за вътрешно бедро (блендърските)
30мин. пътека - гледах церемонията по Оскарите Simple Smile
сауна

Дописвам се - после половината фитнес бяхме на опашка на плескавицата- стори ми се забавно. Сега дъвча едно телешко кюфте, което моето кантарче каза, че е 300гр  Crazy

А и още нещо забавно. Аз си правя наотпада с БГ баг на врата, а една батка с екип на България (ма моля ви се) прави БГ блек, ама без нищо, никаква тежест и пъшкаааа ама не мога да ви опиша  hahaha

# 295
Уау Теди, супер тренировка си си спретнала
Това с пуфтенето на батката ми напомня на кардио 1 от БР където за тренирани хора като статистите е... общо взето почти никакво натоварване, а те (особено Мими  Laughing ) пуфти ли пуфти, чак се чудя азз ли нещо не правя както трябва, че не ми се пуфти  Grinning
Тааа за батката, налиии... не е важно какво правиш, важното е отстрани да изглежда все едно е нещо страшно  Sunglasses

# 296
Маги, ама той чак и очи стискаше, едни физиономии, едно чудо... Grinning Пък най-обикновен бг клек си беше, даже и негатив нямаше Grinning Може би, защото го правеше пред входа на женската съблекалня и затова да му се е пуфтяло толкова.
Ти къде се изгуби днес?

# 297
Това с пуфтенето на батката ми напомня на кардио 1 от БР където за тренирани хора като статистите е... общо взето почти никакво натоварване, а те (особено Мими  Laughing ) пуфти ли пуфти, чак се чудя азз ли нещо не правя както трябва, че не ми се пуфти  Grinning
Точно така е. БР е със страшна сценография. Simple Smile)))
А мъжът ми беше свикнал с месеци да ме вижда да тренирам само с Руми и я знае нея, нейната стилистика. Да, ама минах на БР, един ден тренирам късно, той се връща от работа и ме заварва в компанията на група мускулести мъже, голи до кръста. Вика, а, какво стана с онова момиче с плитката? Joy

# 298
  • Бургас
Здравейте прекрасни, Честита баба Марта, бъдете здрави и спортувайте за да сте здрави /и за удоволствие  Mr. Green/
Благодаря ви много за пожеланията и положителната енергия, която ни дадохте. Надявам се и детенцето на Люба да е добре, та да изкарат една прекрасна почивка. Нас ни изписаха от болницата в петък следобед, но все още ходим на инхалации и да вливат антибиотик през абоката. Днес започнах с тренировъчния план, отчитам това BeFit In 30 Extreme Workouts ден 1 и това  30 Day Fat Burn Workouts от недоспиване и умора второто сериозно ми се опря и взех по-малките гири, че рискувах да се контузя с "тежките" 3 кг  Joy тези нежни мацки ме натовариха добре и горещо ги препоръчвам като допълниние към друга тренировказа довечера оставам с доброто намерение за една кратка йога 30-Day Yoga Challenge with Erin Motz. Ще съм много доволна ако съумея да намеря време за трите предизвикателства през следващия месец. Предизвикетелството с клековете и планковете не успях да го докарам до края по разбиреми причини, но задължително ще ги повторя през следващия месец, тъй като ми харесаха, а и добре се допълват когато ги изпълнявам едно след друго.
Имам още да прочета, още някакви неща да кажа, но дано успея до се включа по-късно, преди да съм забравила това, което прочетох до момента.
Успешен ден!

# 299
Благодаря за това, което сте написали за цикъла. Малко се успокоих.   bouquet  Аз предполагам, че наистина иде реч за прекомерно много стрес. Иначе не се чувствам да съм прекалила с диети.

Отчитам 7 км тичане и хубава разходка на Витоша.  Heart Eyes

Скрит текст:

Иии реших да пробвам киноа! Та си направих киноа с червен лук, домати, краставици, маслини, авокадо, зеленини всякакви и чушки, застроена със зехтин и малко оцет:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт