Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 109
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Ах, каква си сладка, Гугъл! А салатата е станала много апетитна.

# 301
Гугъл, ама ти си на 15!! Hug

Честита Баба Марта, момичета! Много хубав празник ми е. Дали защото съм в чужбина, го тача много. Започва женският месец. Да сте здрави и румени от спорт и здравословно хранене!

# 302
Ах, каква си сладка, Гугъл! А салатата е станала много апетитна.

Мерси! Това за салатата от твоята уста е голям комплимент!  Hug

Хаха, D_ana, на 22 съм.  Mr. Green Така викат и продавачките, когато се пробвам да си взема вино.

# 303
Гугълче, голям си сладур! На колко години си, чадо? Laughing
П.П. А, ти си писала. Simple Smile)))) Пу-пу, все така сладко младолика да си!

Честита Баба Марта, момичета! Много хубав празник ми е. Дали защото съм в чужбина, го тача много. Започва женският месец. Да сте здрави и румени от спорт и здравословно хранене!
Забравих да поздравя аз... Честита баба Марта на всички! Да сте много здрави и силни! Simple Smile

Понякога имам чувството, че в тази тема повечето ме в чужбина!
Мери, трябва някой път да добавиш анкета към началото на темата, да се преброим за статистиката колко сме в Бг и колко сме отвъд граница. Simple Smile

# 304
  • UK
Честита Баба Марта, дами   bouquet
Тази година нямам мартеничка за съжаление, но важното е бузите да са румени Wink

Ехее, Гугълчето какво момиченце е  Grinning Сладурка Simple Smile

Страшно приятна тренировчица направих днес по обяд (доста необичаен за мен час за трениране) - 6км бягане (за 33 мин., харесах си времето), след това тренировка за гърди, гръб, задно бедро и мъртва тяга. Накрая планински бегач и планкове + балансиране на швейцарска топка и дълго разтягане. Вкъщи - чистене, подреждане, а сега се лакирах и се чудя няма ли някой в тази къща, който да иска да ми направи кафе  Laughing

# 305
За 3 дни отчитам една мижава тренировка, съвсем импровизирана. На гости сме у свекървата, а тя - пече ли, пече едни сладкиши, едни пирожки с месо, със сирена и спанак. Цялата къща мирише на пресни печива, Лида се свива по ъглите като Смийгъл и се прави, че не й се яде. Вчера обаче като ми извади свеки една лежанка и две гири направо ми увисна ченето. Направих си лекинко така една тренировчица за цяло тяло и установих, че така, както аз мога да се бъхтя сама, никой треньор не може да ме бъхти.

# 306
Бобче, Дрийми,
Скрит текст:
преди малко прочетох, че на 20 март ще има пълно слънчево затъмнение, което ще се вижда най-добре от Норвегия и Шотландия! Аз също ще зяпам от северна Италия, каквото се види - обичам такива спектакли, ама при вас ще е най-най... save the date Simple Smile))

# 307
Гугъл, много си сладка  Hug
Ето и какво си спретнах за вечеря : спанак, моркови, сушени домати, печени чушки, нахут и маслинки. С дресинг от лимон, портокал, шарлан, къри, соев сос и черен пипер  Peace

# 308
Гугъл, голяма сладурана си  Hug
Аз днес не по домашно отчитам 3 часа мастър клас салса/зумба  Crazy

Мартенички имаме благодарение на сестра ми  Heart Eyes И дребния се включи, като ни изплете на всички по една с ластичета  Laughing

# 309
  • 1st floor
Гугълчето е сладурана! Grinning

Направих за първи път W7 - озори ме доста. Crazy Особено тези лицеви в първи кръг...хич май не ги направих като хората  Embarassed

И да се похваля - имам си нови бледо лилави петкилограмови гири! Heart Eyes Съпружеското тяло ми ги подари за осми март! Joy И цял ден се точех за тренировка с тях, то пък се оказа, че повече ластици са включени. Е, късмет. Laughing

# 310
Честита Баба Марта!
Скрит текст:

Гугъл, много си сладка! Приличаш на непълнолетна наистина! Все така, по-млада да изглеждаш!  Hug

Дилянка, крада ти рецептата моментално! Още утре ще потърся пресен спанак, дано да има.

При мен тези дни положението е подобно на това на Лидси, готово вкусно сготвено и кое от кое по-калорично и по-голямо количество. Непредвидени гости и мързелуване. По едно време днес следобед имах чувството,че ще се разтворя на дивана  Laughing

# 311
  • Cambridge, UK
здравейте,
5 години по-късно и едно ново бебе в семейството, отново се присъединявам към вас
мъжът ми докара някакъв вирус с болки в тялото, но утре започвам тренировки отново!

# 312
  • UK
БарбичParty 
Скрит текст:
дааа, и аз прочетох за слънчевото затъмнение, дано обаче пустите Глазгоуски облаци се махнат тогава, че да му се порадваме наистина, че иначе язък, че съм в Шотландия! ooooh! Много облачна ерия сме просто, ужасТ! Outta Joint Tired

Днес и вчера ден 6 и ден 7 йога. И много чистене, прахосмучене и такива ми ти работи. А сега ме чака и една динамична седмица с много задачки и яки тренировки!

# 313
  • Бургас
Честит имен ден на ТДИ на патерици,  пожелавам ти да си много щастлива, здрава и да имаш достатъчно време за любимите си занимания!
за "рибният пазар" не знаех, че има такъв и в Изгрев, аз говорих за този на Краснодар Embarassed

Гугълче, много си лъчезарна, много ти се радвам. Относно цикъла и на мен не ми идва веднъж цяло лято  Rolling Eyes тогава тренирах в зала, бягах /ако онова, което правех може да се нарече бягане, сравнено с тичането, което правите вие  Whistling/ и бях много отслабнала. За стрес и дума не можеше да се каже, защото работех на половин ден и принципно бях решила това лято да е "моето" и да си го изживея както на мен ми харесва. Дойде ми едва в края на сезона, когато спрях да тренирам толкова усилено. Честно казано много се харесвах в онзи период и хич не си давах сметка дали не би имало някакви по-неблагоприятни последици за здравето ми, но недей да се товариш толкова много физически или поне се консултирай с някой, който ще ти даде компетентно мнение.

Би, като видях скаридите и  огладнях  отново    eat Дилянка и Фея и те само вкусотии показват и съвсем ми разваляте режима /то не че моето е режим, и не че от вашето се пълнее, ама на мен ми е като снак и за това  Embarassed/

Някой питаше за пъстърва и
Скрит текст:
да ви кажа, че аз най-много я обичам на скара или на тиган /ако е по-дребна/. В случай, че е едра я пека във фурната, защото на скарата не се изпича около главата и гръбнака. Мажа я само с хималайска сол и бял / черен пипер. Ако е на фурна слагам в коремчето стеблата на копър /купувам си едни връзка като букети от Метро, замразявам ги направо както са си и като искам листенца, стривам малко да изпадат от целофана и съответно клоните остават, тях ползвам основно за печени риби/. По някога купувам сьомгова пъстърва около 1-1,5 кг. Нея я пека в голямата тава на фурната с ориз и замразени зеленчуци. От лидъл купувам един "Зимен микс" - карфиол, лук моркови, зелен боб, тях много ги ползвам. Та слагам ги при ориза + вода и сол и това е. Пека под фолио около 30-40 мин на 180-200 градуса, отвивам и включвам грила за 3 мин на макс да се запече пъстървата и това е. Носи и на подправки, но аз заради децата не мога да слагам много неща. Мазнината за печенето е само тази, която рибата отделя, друга не слагам.

Радвам се че Фея се завърна  Hug, добре дошла отново и на усмивчица  Simple Smile

# 314
  • Stavanger,Norway/ Varna
Със сигурност с моя късмет, на 20.03, ще реши да е слънчево от месеци назад и пак няма да му се порадваме, защото ще е затъмнено 😫. Никога, като тази година, не ми е тежала толкова липсата на слънце 😢

Общи условия

Активация на акаунт