Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 197
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Home raider благодаря за изчерпателната информация   bouquet

Аз все още съм си новак в редовното трениране и постоянно се чудя дали това, което правя е достатъчно.  Вече съм писала, че килограмите ми варират около 52-53, което си е ок за моя ръст, но просто не ми харесва това което виждам в огледалото. Искам да намаля обиколките на бедрата и да изчистя корема, не държа да имам плочки, но поне да няма мазничко. Надявам се да го постигна с Body Revolution и правилно хранене. Обмислям да си взема и Фет Бърнър или Л-карнитин тези дни, просто все още не съм решила кое точно. Приемам съвети с най-голямо удоволствие.

Запаметих си линка, който си дала и утре ще разгледам тренировките.

# 466
Имам въпрос относно тичащите в групата: купих си маратонки от Лидл (бюджетни), но си ги взех маааалко по - големи. Ставаха ми и 39-ти номер, но ми бяха тъкмо... крака ми не мърдаше, но не ми и стискаха, но си взех 40 с идеята да ми е по - свободно на крака. Сега се чудя дали съм постъпила правилно или да ходя да ги сменям  Thinking

# 467
Здравейте, момичета!  Hug

Вив, честит празник и само хубави неща да ти се случват, малко на патерици, но искрено!   bouquet

RainDanceMaggie, аз лично винаги си взимам маратонките с точен номер, иначе си набивам много пръстите особено, ако тичам по нанадолнища - там съм си избивала нокът даже. Ако смяташ да тичаш по-равно, обаче, може и тези да си ти бъдат ок.

Връщам се назад да ви изчета, че нямах време тия дни. Simple Smile

Вчера и онзи ден отчитам по 8 км тичане навън.
Днес - Insanity Max 30: Max Power, а довечера ще правя това, че малко ми писна от клякане:  https://www.youtube.com/watch?v=6_9iWo9UbbY&index=41&lis … TsyZNJckpU42o6NKw  и Ab attack.

Впрочем правя сурова торта с шоколад. Ако се получи, ще я снимам да се похваля.  Heart Eyes

# 468
Аз днес съм почивка- само йогата отчитам. За закуска хапнах крем от авокадо с банан- мога да ям с количества. А за обяд салата от моркови със семена, печени зеленчуци със скариди и миди. Довечера съм на рожден ден, но нали постя преди това с моя приятел ще хапнем- салата от моркови, орехи и маслинова паста, овкусена с лимон и зехтин. Няма такава вкусотия- опитайте я!
Рейни и аз смятам, че маратонките трябва да са си твоя номер, за да не се набиват краката Simple Smile

# 469
Добро Утро!

Отчитам кръгова за гръб, 4 кръга+ кръгова за бицепс, 4 кръга, 40 мин. Все още нямам никакъв тонус, нито хъс за тренировки, но това е без значение.  Mr. Green Ставам, тренирам и не задавам въпроси, нито отговарям на такива.  Mr. Green

Хармони, щом нямаш килограми за сваляне, тренирай, храни се добре, хвани една програма и я изкарай до край, след което си избери по-натоварваща такава, изкарай и нея. Прогресирай, но си дай време, не се изсилвай, резултатите не идват за един ден. Ако си постоянна, скоро сама ще видиш разликата в огледалото.

Фъстъче , дано скоро се чувстваш по-добре, чакаме те с отчети .. Hug

Лек ден!

# 470
Ще отида да ги смяна утре, дано имат моя номер. Дилянка  Crazy изцъклих се с тия скариди и миди. Мислех, че при постите не е позволено. Май само калмари, разбира се има и причина, но не си я спомням  Laughing

# 471
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Вивче, да си здрава, щастлива, много енергия и ползотворни тренировки, кръгло дупе и всичко, което си намислила - да го постигнеш!   bouquet

Iggi, благодаря!  Hug  Ооо и аз се будя, даже и да ги пратя за 1 вечер при баба им се будя посред нощ и се усещам, че кошарата е празна  ooooh!

usmifchica, моя приятелка пие протеин и кърми. Много отговорен човек е, по всяка вероятност  се е консултирала и проверила няколко мнения, преди да вземе такова решение, т.е. аз за себе си бих се доверила на решението й  Peace

Megi, има един глас от мен, много ми хареса сградата. Как бихме си живели в такава къщичка... чудничко!

Дани, милите,  да се оправяте бързо  Hug  
И по темата с болестите
Скрит текст:
аз бях изтрещяла, ама буквално, защото на Борис му изписаха пак АБ, 4-ти в рамките на месец, а аз го виждам, че не е за АБ чак, само с една хрема беше, ама пък от друга страна като сме лежали в болница, както казах преди няма и месец  Rolling Eyes 2 дни ходех като... не знам какво из въщи и на 15мин. си меня мнението да дам ли, да не дам ли, щото ако стане усложнение, после няма да си го простя, че не съм му дала. От друга страна АБ срива имунитета и ако го дам, това означава при първия следващ вирус пак на Аб и така да се въртим в омагьосан кръг. Та накрая събрах смелост и НЕ дадох АБ, купих инхалатор, взех рецепта и правихме инхалации вкъщи, отделно коластра, черен бъз, имунокинд - това хомеопатичното за подсилване на имунитета и както казах последните дни стъпвах по яйчени черупки ще се усложни ли, няма ли... Накрая вчера отидохме на преглед, при друг лекар, не при тази, която изписа АБ, и гърдите са чисти, вече и хремата отшумява.

Отчет: горна част + корем + 30мин. монотонно кардио + сауна

Утре спининг

А, и да се похваля - подаръкът ми за 8-ми е карта за 1г в залата, в която ходя; свеки и тя ми даде парички да си купя нещо за 8-ми и си купих потник за фитнес  Party

Дописвам - Бобче  Hug  аз и във ФБ писах, съчувствам ти и аз съм с ох;узвания на лактите от табата нисък-висок планк  Crazy

Извинявам се ако някъде не ми разбира, пиша с малкото на ръце, че на нея пък й излизат зъби.. абе картинка сме  Crazy

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 17:40 от TDI

# 472
  • София
Доста от линковете прегледах. Не съм начинаеща по принцип в залата, но за домашни тренировки-да,дали можете да ми препоръчате упражнения, които да не натоварват толкова за колената?
Имам крос-тренажор и гирички. Искам повече тренировки за мускули, отколкото кардио. Благодаря!  bouquet

# 473
ТДИ, страхотни подаръци!
Рейни, безгръбначните са позволени Simple Smile))

# 474
Къде ми припомнихте Спартакус 2, разбих се направо  Grinning Shocked
Ръчичките ми треперят в момента. Досега съм я правила с 2 по 5кг. гири, този път включих дъмбел 12кг. По 24-6 суинга на ръчичка и бицепсови до 28 на ръка за 40сек. докарах.
Само лявото ми коляно ме боли леко от вчера, но така или иначе утре ще почивам. Силно казано, през почивните дни не сядам  Crazy

Феичка, виж коя ще ти пращам в най-скоро време  Grinning
Това човече яде само сурови зеленчуци и салати всякакви. Много ми е трудно да я храня, месо почти не близва, млечни трудно, яйце рядко. Днес е на постни лозови сърмички и сурова накисната елда НЕОВКУСЕНА Joy
Тук прави йога:

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 18:28 от ~Би~

# 475
Това е тортата! Изцяло веганска и сурова. С бадеми, кашу, авокадо, ленено семе, орехи, слънчогледово семе, какао, кафява захар, кокос, шоколадови пръчици, тахан и глазура от 70% шоколад.

Малко тъничка излезе, обаче.

Скрит текст:

# 476
Би,  Hug Пращай веднагически! Гледай я, мамина златна, как е вирнала дупЕнце... Личния пример, личния пример! Цункай я по челцето от мен.

Бобче, бързо оздравяване на охлузеното!

Мммм, Гугъл, колко апетитно! Станала е тънка, защото формата е била с голям диаметър. Така или иначе не могат да се ядат големи парчета от сурова торта  Grinning

Дилянка, как правиш маслиновата паста?

Още не съм стигнала до залата. Полетите от и към LGA са все още в хаос заради вчерашния сняг и катастрофа.

# 477
  • here, there, everywhere
Гугълче, много хубава торта.

Рейни, хич не бързай да си сменяш маратонките. Преди няколко години в един спортен магазин тука си купувах маратонки и също ср насочих към точният ми номер, но консултантът ме спря и каза, че спортни обувки се купуват един номер, един и половина по-голям от нормалния ти номер. Предполагам, че има малка разлика и в различните марки де. Много се радвам, че го послушах. От тогава си купувам маратонките само така. Имам и едни, дето са ми точни, но ако реша да спортувам с тях ме хващат лудите, защото пръстите ми опират отпред. Милото  е много спорти и ходи винаги да си купува от специализиран магазин, в който го карат да тича на пътека, снимат му ходилата и анализират дали обувката и размерът са подходящи. Винаги му дават и на него по-големи размери като правило (и тук в Белгия, и в Щатите също). Пробвай първо да видиш как се чувстваш и тогава.

Бобчето да се възстановява, на Теди дечицата и те да са здравичка.

Би, дай да го нацелувам това малкото йога човече.

# 478
  • София
Леле, Би какво е това сладкишче?!? Взимам го!!!!
При мен ще прояде месо  hahaha

Гугълче, разваляш ми диетата  Crossing Arms Егати яката торта, честно  Crazy

# 479
Йога човечето е за меееееен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт