Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 180
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Аз днес направих час и половина пълен клас зумба фитнес. Тези дни не ме влекат тежестите. Иначе с храненето съм супер  Grinning

# 91
Лидсии, благородно ти завиждам. Много искам и аз да си имам домашни вкуснотии - наистина избора е малък и ограничен  Crossing Arms
Симпа, да, знам- но аз имам проблеми с менструацията, затова няма да ми се отрази неблагоприятно  Peace А иначе се получи много вкусно, опитай го задължително   bouquet

# 92
  • Пловдив
Момичета, не се вайкайте за зелените неща, все пак не всичко е в сезон. Има си марули много видове, има си пресен спанак,пресен лук и чесън, рукола, лоло росо, фенел, разни цикории, какво още трябва да има? Домати, краставици има, а сега е сезон на репите и морковите и цвеклото, праза, тиквата. Човек ако ни се зачете в темата и ще реши,че ако някое растение не е расло в Перу или Хималаите, значи не струва. Братята гърци и турци се грижат подобаващо за нас, няма страшно.Щом и поляците се намесиха, като не могат да продават в Русия, няма страшно, няма да се мре. Grinning . Аз да се оплача от мързела си, имам си двор, а дори и пресни подправки не мога да си отгледам /а много ползвам и искам, особено босилек ме е яд,че нещо не оцелява при мен/. Та ако има някой идеи за отглеждане, моля, да ме научи. Praynig Довечера смятам да се отчета и с петминутката на Шон за корем, обещах на Мери, трябва. Hug

# 93
Симпа, да, знам- но аз имам проблеми с менструацията, затова няма да ми се отрази неблагоприятно  Peace А иначе се получи много вкусно, опитай го задължително   bouquet

Дилянка, всъщност исках да препоръчам мака на съотборничките от 40+, а не да те упреквам Embarassed.

Гъбките с ориз се получиха много добре. Подправих ги с "пармезан" от смлени бадеми и хранителна мая. Супер се получи! Peace

# 94
  • Stavanger,Norway/ Varna
Моми4ета, 4етох ви за къната, пак. Може ли, тази, къна, която ползвате и не е 4ервена да ми я пуснете в линк да я видя, за да знам как да се ориентирам какво да си поръ4ам. Аз на 32г съм бяла цялата и се боядисвам, но косата ми си пати доста. Колко 4есто се къносвате. Аз и 4есто я мия косата, заради тренировките и потенето, та се 4удя, едно къносване поне седмица трае ли?

# 95
  • София
Любчето вчера и днес разбива с постове  Hug
Подкрепям  Peace И на мен не ми е нужен розов чесън от Гватемала, бран на пълнолуние, през високосна година, от бременна туземка с мъжко, за да съм щастлива. Пък и не мисля, че розовият чесън го е създала природата. Смятам, че каквото си имаме ни е много хубаво и даже още по-хубаво от на много други места по света. С повече истински вкус ако щеш.
Явно родолюбието в мен проговори, ще ме извинявате  Embarassed

За къната - аз нещо не се спогодих с нея ... Косата ми стана адски суха, изпръхнала и ужасна. И си минах обратно на боя  Sad Бях си взела готов кафяв цвят къна, но пак стана керемидено и не ми хареса изобщо. Абе фал старт беше къносването и мераците да мина на нещо естествено ...

# 96
  • В полите на Пирин планина
Моми4ета, 4етох ви за къната, пак. Може ли, тази, къна, която ползвате и не е 4ервена да ми я пуснете в линк да я видя, за да знам как да се ориентирам какво да си поръ4ам. Аз на 32г съм бяла цялата и се боядисвам, но косата ми си пати доста. Колко 4есто се къносвате. Аз и 4есто я мия косата, заради тренировките и потенето, та се 4удя, едно къносване поне седмица трае ли?

http://www.hennafox.com/product/117/bilkova-boya-za-kosa-cheren-tsvyat.html

http://www.hennafox.com/product/116/bilkova-boya-za-kosa-tamno-k … enyav-tsvyat.html

Бобче
Скрит текст:
ти си тъмнокестенява, почти черна, нали? Къната и билковите бои на нейна основа са значително по-трайни от химическите бои, според мен. Но им трябва един вид наслагване поне 2-3 пъти. Но не е проблем да направиш 2-3 бързи апликации, т.е. през 10-тина дена.

Вив,
Скрит текст:
сори за фалш-старта с къната. Може би на косата ти й трябва по-добро хидратиране преди нея.

# 97
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте, момичета!

Отчет за вчера - горна част: гребане, бицепсово, арнолд преса, повдигания в страни от стоеж, кик бек.  След това влезнах в класа по спининг, пак останах много доволна. Този път нямахме и лицевите на кормило - само въртене- бързо, бавно и със степените нагоре/надолу. Музиката беше класическа, чудесно беше. Ето тук нещо подобно като това от спининг класа:
Скрит текст:

Днес половин йога с Маги  Hug  Трябваше да закарам малкия на градина и затова половин. Честно казано не ми допадна, хем беше по-динамичната йога...

Ну, видях, че нещо рибеното масло не ти е вкусно - аз пия на Ориндж в капсули е и не ми пречи  Peace

Фея, добре завърнала се  Hug

Яна, бързо оздравяване на детенце  Hug

Ние с малката ще направим една разходка до рибния пазар.  Peace

# 98
# 99
Отчитам тичане в парка в обедната почивка.

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 15:03 от Annick

# 100
  • Stavanger,Norway/ Varna
Lady Brinne, Annick благодаря. Лейди, да с тъмно кестенява коса съм, аз пове4е се пла6а от 4ервения оттенък, който в никакъв слу4ай не искам да имам, ама ни най- малко дори. Аник, , с тази къна, не ти става косата 4ервеникава, нали ?? Една такава кутийка стига ли за една цяла коса (аз имам огромна грива), или 6те ми трябват пове4е  newsm78

# 101
  • here, there, everywhere
TDI, да, направо ми прилоша от него. По принцип си поръчвах едно норвежко, много хубаво, а сегашното явно съм го поръчала в момент на стиснотия Mr. Green. Ще заминава към коша. Рибен пазар звучи много добре.
Аз сутринта бях добре с храната, но сега го обърнах на чийтдай. Няма нищо, ще забравя да вечерям.

# 102
Бобче, аз мажа в корените основно, за да прикрия белите коси. Ще се снимам и ще ти пратя да ме видиш. Една кутийка по този начин ми стига за 3 пъти. Ето директно от офиса: толкоз мога сама да се снимам:)
https://www.dropbox.com/s/x8qa1yhmv09daki/Photo%2025-02-2015%201 … 013%2031.jpg?dl=0

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 15:26 от Annick

# 103
Момичета Jillian Michaels 30 day shred подходяща ли е за начинаещи ?Три тренировки са гледам и трябва да се редуват ли ?

# 104
Отчет и от мен, въпреки, че моите отчети са еднообразни  Grinning. Тази седмица трябва да приключа с workouts 7 и 8 от Боди революшън, но все още много ме озорват и ще изкарам и следващата седмица на тях. Напоследък много се излагам и с храната, та язък ми за всекидневните тренировки. Но ще трябва да се стягам, че скоро ще започне да се затопля времето и формите няма да са така добре прикрити, както с дебелите дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт