Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 66

• 38 194
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Би с най - прекрасни чувства - влюбих се в дъщеря ти  Heart Eyes Така си мечтая и аз за едно такова пухкаво, да му нащипеш бузките, с което да си правим йога  Laughing Голяма сладурана е  Heart Eyes

Ну, благодаря за съветите. Ще ги разтъпча тази вечер. Лошото е, че не мога да изляза навън да ги пробвам - няма да пожелаят да ги вземат при евентуално връщане. Но и аз се спрях от купуването на точния ми номер именно защото.. ми бяха точни  Crazy даже си помислих, че ако веднъж съм пропуснала да си изрежа ноктите на краката и тичам с тях и ще ги скъсам  Mr. Green Между другото, не знам дали видя - писала съм ти съобщение във ФБ  Simple Smile

Гугъл тортата изглежда много вкусна. За напред бих ти препоръчала един регулиращ се ринг ето такъв, аз моя го взех от Метро за около 15-тина лв., върши много добра работа за високи торти  Peace

# 481
  • Stavanger,Norway/ Varna
Рейн, аз пък си купувам марстонките с 1 номер по- големи за тичане. Нося 39, но тези за тичане са ми 40. Нито ми се набива нещо, нито нищо. Напротив, много добре ми се чувства стъпалото Simple Smile.
Днес отчитам нищо и шоколад (домашен, но шоколад).

# 482
Здравейте! Не се отчитам, защото не знам какво да отчета. Импровизации в къщата на родителите ми с 2 бутилки вода, цялата съм синя, защото все с някой крайник закачам мебелите наоколо. Ям домашен ръжен хляб като невидяла. Изобщо... Дърпам назад Sad

# 483
  • София
Йога- бебето на Би ме подсети за една сладка тренировка на баща и дъщеря с "планкове" Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=V4wRQOhM9Zs

# 484
  • 1st floor
Днешната вечерна тренировка ми се провали, както и храненето. ММ ме заведе при сестра му след работа и там имаше спагети. Crazy Как се устоява на това нещо, не знам...

Л карнитина ми пристигна днес. Ама ужасно големи тез хапчета, бре! ooooh! Може ли да вадя прахчето от вътре и да го пия с лъжичка и чаша вода след това? Някой тук май пиеше същият - Pure Nutrition. Има ли вече отзиви? Laughing

# 485
Хаха малката йога много добре се справя  Heart Eyes сладурана!  Hug

За днес Ден 5, ниво 2, 90ДП + йога ден 25

# 486
  • Пловдив
Аз, Непокорна , Ама Отзиви Не мога да дам, защото Не Го Пия Много Редовно. Общо взето ложе би се потя4 повече На тренировката и това е.
Отчитам макс Аут сует . Останалото е мълчание, само да кажа,че бат  Шон правеше само 1/4 от нещата и пак си изцеди вода от тениската. А аз на всеки пет минути му казвах,че е ужасен. С храната,обаче днес съм ад. Сутринта - бретцел  на обед огретен,  следобед Кекс,  вечеря сьомга със спанак, но имаше и маскарпонено-бисквитен десерт със сладко от боровинки.
Лека вечер 😀😀

# 487
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Лидс, трябва да има и такива периоди, за да има и периоди на прогрес след тях. Не се сдухвай  Hug

# 488
  • UK
Здравейте, аз такова...по терлици, че ако на Любчето храната е била, да речем щедра, днес, моята е направо за оргия в древен Рим  Rolling Eyes От снощи от купона, където в стилната си мини рокля и високите обувки сгънах на крак един мазен и ужасно вкусен бургер с пържени картофи с кетчуп, не съм се спряла. Сутринта сандвичи, закуска в 11:00 овесен бар, ама не от тези диетичните, ами баш онези със захарта, на обяд варено яйце, халуми със зеленчуци, риба тон, преди малко крекери с баба гануш, а след малко във фурната мятам баница  Rolling Eyes. О, извинете, май съм в грешната тема, тук се пише за здравословно хранене  Laughing

Скрит текст:
Но съм първи ден от цикъл, ако се брои за извинение

Разбира се, не съм тренирала.

Би, какво е това малко йоги? Супер сладка е!  Heart Eyes

Бобче, малко пуснах да слушам Бен Грийнфийлд, ама нямам нерви - много раздува - половин час докато почне по същество. И един заплашителни са му заглавията на подкастите - демек всички сме с един крак в гроба, но той знае как да ни измъкне  Laughing Ех, ако стареенето ставаше обратимо с бульон... Но това са ми отзиви само на прима виста.

# 489
И аз искам да правя йога до малката нащупена Би. Heart Eyes

Момичета, ако си мислите, че сте прекалили с яденето, сещайте се за мен. hahaha Няма да изброявам какво-що тука в Бг, но е минало далеч от здравословното или с мярка. И аз като Фея да кажа, че колкото има сладки праскови и розови домати лятото, така сега се виждам малко в чудо с майка ми по супермаркетите за зеленчуци. Явно трябва от повече места да се купува и да се знае кое откъде, за да има човек избор. Друго не искам да казвам като мнение, важното е че съм си при наште и си почивам при близки хора.

# 490
О, нямам търпение да дойде лятото. Имам възможност да ям тогава само домашно отгледани селски плодове и зеленчуци, направо вкусотия  Heart Eyes Няма такива домати, то сок, то вкус, то сочност, абсолютно никакво сравнение с купешките пластмаси. Намесят ли се парите, качеството си отива. Няма да забравя един чесън, който престоя една нощ намачкан и на сутринта беше станал зелен  Sick

# 491
Гугъл, тортата изглежда супер вкусна. Толкова
, особенно за човек решен да отслабва и да е на строг хранителен режим.
Относно номерацията на маратонките и аз мисля, че трябва да са малко по- големи.
Би, браво на малката. Голяма сладурана е.
Тди, бързо да оздравявате.
С храната днес съм ок. Утре ще ходя  за първи път на класно, или там както му казвате, групово спортуване- степ денс. Утре ще споделя отзиви.
Благодаря на всички, които подкрепиха МП в гласуването за фасада на годината!

# 492
Радвам се, че ви хареса тортичката.   bouquet

Рейн, аз точно в такава формичка с ринг я правих, но като че ли моята форма е по-широчка и трябва бая ядки, за да я напълня.

Днес и моята диета е много зле.  Mr. Green Торта, пък на закуска препечени филийки... въобще.  ooooh! Иначе с тренировките съм тамън.

Исках да попитам един малко глупав въпрос. Може би е по-скоро за темата на тичащите, но аз вас вече си ви знам и сте ми по-близки  Hug : Нормално ли е и случвало ли ви се е да се притеснявате за състезание не толкова дали ще успеете да завършите, колкото дали няма да сте последни?  Embarassed  Rolling Eyes Усещам, че е тъпотия, ама ми е доста свито. Има едно планинско състезание, на което се чудя да се запиша, но като харесах фейсбук групата и гледам, че всички, които отиват са някакви свръх мега про планински бегачки, които са снимани все я в някоя фитнес поза, я как тичат на състезание, а аз съм съвсем начинаеща, ако не с тичането, то определено с планинското тичане и със състезанията. Хем се чудя дали да се запиша, хем мисля, че малко ще ми е скофтено да съм последна.  newsm78

# 493
Google76, аз съм от по-далечните и пишещи повече в "Тичане" отколкото тук, но на първото ми планинско състезание именнто този страх ме накара да си подобря всякакви лични рекорди и да завърша четвърта  Mr. Green На старта като ги гледах каките и доста се чудих дали направо да не се прибирам, но после тръгнахме и така ...

# 494
Гугъл, и какво, ако си последна? Дали ще ти е "скофтено" или не зависи изцяло от теб. Иди с нагласата, че ще бягаш за кеф Simple Smile

Меги, и аз дадох глас - сега са 86 Simple Smile Успех на ТП!

Общи условия

Активация на акаунт