Баба Марта се задава, здрави бебчета през ЮНИ обещава! - тема 9

• 31 402
  • 703
  •   1
Отговори
# 255
Mrs Fiore, сега като ти видях лентичката, осъзнах, че и аз съм вече в 7-я месец  Shocked. То не останало...
svetlu6ka, твоята приятелка що не вземе да направи един онлайн магазин  Mr. Green.

# 256
  • athina
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!!!
ЧЕСТИТИ ВИ НОВИ ПРИДОБИВКИ!!!
И аз вече нямам търпение да пазарувам,но ще почакам още малко да се прибера в България и тогава ще се развихрям.
Да ви се оплача-вчера трябваше да ходя до тукашната здравна каса за разни документи и въпреки ,че гледах да стоя на страна от навалицата-изглежда си вдишах някое"микробче".От снощи усещам гъделичкане в гърлото,лигавицата на носа и носоглътката сухи и сега съм на гаргара с клеева тинктура и чайчета.Надявам се да се справя с това,защото слезе ли на долу към дихателните пътища-с моята астма нещата стават МНОГО сериозни.ДАНО МИ СЕ РАЗМИНЕ!!!
Стискам палци на тези които ще ходят на прегледи и чакаме да се похвалите.Моят преглед ще е на 16.03.
Тази нощ и аз не можах да заспя близо час след като посетих 00.Имах си за компания малчо,който се закачаше през цялото време с мен.Той се закача,аз го закачам и така си общувахме близо час.
Якето си вече 2седмици не го закопчавам,ако е студено и се налага да изляза обличам едно яке на ММ.Вчера забелязах,че по-трудно закопчавам ботушите,но колко още ще ги носим тези ботуши?
Сутринта си направих една хубава супичка и сега ви оставям и отивам да си хапна,че закъснях да обядвам и бебчо вече дава сигнал,че е гладен.
ЛЕК И СПОКОЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ВИ!!!

# 257
Здравейте момичета.

След прегледа днес, бебо е 730 грама в 24 г.с. Стори ми се много, но лекаря е на мнение, че се движим нормално. За кг. ме смъмриха (2.7 отгоре за 1 месец) и ми казаха да спра поли-витамините (досега пих Пренатал на Джеймисън). Наблюдавали, че при по-дълъг прием има тенденция за "заглаждане на косъма" както се изразиха Simple Smile Но си е до организъм де. Някой пие ли вече желязо при нисък хемоглобин? Как ви се отразява? А, и за ходене до WC  да ви споделя - поисках нещо, което да ми помогне, че последно време не е добре положението. Изписаха ми FrutiLax сироп на Ecopharm. Има ли някоя мама пряк опит от него? Хубав ден на всички Simple Smile

# 258
И моят списък за пазар няма нищо - борд за второ дете за количка, дрешки  за изписването и още нещо, ако преценя, че не достига и консумативи (козметика, лекарства..). Скучна работа Laughing Както бях споделила реших да си купя нови котлони за новото бебе и го направих преди 2 дни Mr. Green

По интересна задача ми е максималната подготовка за по-лесно справяне с липсата на време първите седмици - подходяща храна в шкафовете, дрешки за лятото за каката, козметика за мен и други такива. Иска ми се да изразходвам минимално време за домакински и пазарски задължения и максимално за децата и мъжа докато свикнем, че сме четирима.

# 259
Направо съм бясна, че трябва да стоя в офиса при такова прекрасно време... smile3511 smile3512

# 260
  • на пясъка при черупките от миди
Ellle, така е. Времето летиии  Laughing ММ от втори месец все повтаря "ааа то не останало"   Joy

Svetlu6ka, сподели като отвори магазина да надникна и аз. То до Пловдив по едни тайни места за обувки ходим и за бебо бихме мръднали  Crazy

# 261
  • Helsinki / Sofia
Svetlu6ka, ама вземи по-сериозно да се похвалиш (може малко снимков материал да пуснеш да изплакнем окото Simple Smile)
Аз якето, което си взех в края на октомври от щанда за бременни на H&M все повече го издувам отпред, но като е за бременни и има още място. Тази зима ботуши не съм слагала. Ние нали сме много на 'юг', та зима не видяхме тук Simple Smile Mr. Green

# 262
...докато свикнем, че сме четирима.
Наистина, не се бях замисляла за това до сега, звучи ми все още някак далечно и неосъзнато  Grinning

Честити ви покупки, със здраве да си ги ползвате.  Svetlu6ka, само така!
Браво за добрите резултати от прегледите   bouquet

Еллле, и аз съспипах 2 якета - развалих им циповете Sad, и на любимите ми ботуши също.

Мимко, Пухито може да е/е била на разходка по и около празниците.

Всичките ми бодита
Скрит текст:
от баткото р-р 0-1 и 3м са с къс ръкав (не ги купувах от БГ), но аз ги съсипах от пране и гладене Sad Дори и ноемврийско бебе не го обличах с боди с дълъг ръкав. За навън - беше с космонавт и в зимния кош, в такъв случай няма много значение 1 ръкав на 1 боди

# 263
svetlu6ka, сподели къде в Пловдияв ще е този магазин, за да го посетя като отвори твоята дружка Simple Smile

# 264
piletta Количката е Stokke - http://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=932 , но цвета е Black menange. Взехме я с 2та коша,втора чанта, столче за кола, чадърче, стойка за чаша и зимно чувалче. Сега само бебо да си е добре и го чакам Юни месец да се роди жив и здрав  Praynig

И моето яке е на H&M за бременни и ми става обаче е зимно и сега на пролет незнам какво яке да нося. Иначе вече трудно се обувам, чакам да стане топло и да си нося балеринките- те поне лесно се обуват. Трябва и някоя друга блуза/тениска да си купя, че моите вече са ми до средата на корема  Embarassed

svetlu6ka Честити придобивки и да си ги носите със здраве!

# 265
Здравейте мамчета днес бях на  преглед бебчо е вече 1200гр. водите , плацентата и всичко останало е наред. За първи път правихме запис на тонове 15минутен . тоновете варират между 135 и 145 което е идеално .В понеделник като ида да си взема болничния пак ще записваме тонове . И да се похваля това ми е последният болничен преди 45дневния   Hug 
След обяд  водих домашните любимци на 2-часова разходка по едни поляни беше супер . Сега съм се поизморила малко но ми е добре .
Снощи хич не ми се отдаде съня а досега проблем не съм имала винаги съм си заспивала късно , но снощи се будих много пъти и чак сутринта когато беше време да ставам бях заспала като хората и алармата ме събуди ,дано е било инцидент но , че ако за напред е така не искам и да си го помислям  ooooh!

# 266
Здравейте момичета!
Днес беше един прекрасен ден ....топло само за разходки....това и правехме аз и една моя приятелка която също е бременна а разликата ни е само... седмица...прекарахме си наистина прекрасно...разхождах ме се както казват възрастните хора "като прияли"....дано и утре е така!!

# 267
 PartyММ много ме зарадва имаме си креватче вече за бебка....малка сладка люлка....дървеничка оле много и се радвам... Laughing

# 268
  • Helsinki / Sofia
Edna_Me4ta, честито ти бебешко возило Simple Smile 1stroller Предполагам, че сделката е била повече от прекрасна. Да си я ползвате със здраве и бебчето да е много щастливо в нея Simple Smile

desyy1, дай да видим твоята люлка Simple Smile

tedi8811, прекрасни новини Simple Smile

# 269
Бих вия показала ама от телефона незнам как да кача снимка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт