Баба Марта се задава, здрави бебчета през ЮНИ обещава! - тема 9

• 31 279
  • 703
  •   1
Отговори
# 555
Заминаваме за Ямбол. Отново мина 39 въпреки хапчето...

# 556

Ellle Успех! Ще ви стискам палци да успеят да назначат подходящото лечение, за да се оправите час по скоро  newsm17

От днес снощи съм на новият режим. Дано с храна и разходки да успея да сваля кръвната захар.
Днес бях при ендокриноложката накара ми се, че сама съм стигнала дотук. Каза, че няма смисъм при тази кръвна захар да правим обременяване. В понеделник ще правя профил и други изследвания.
Дано се регулира захарта бързо, защото влияе по много лоши начини на бебчето.

# 557
Elle успех миличка! Всичко ще се нареди, не се тревожи.

Аз пък се спуквам от пишкане, дори този симптом ме накара да си купя теста за бременност, когато разбрах щастливата новина хехе  Heart Eyes Heart Eyes

# 558
Елл и от мен стиснати палчета. Дано бързо да минава  Praynig
Една Мечта дано успееш с режима  Praynig
Бубенцето и при вас бързо да минава  Praynig 
Ралито аз съм от Варна и РД на Елея го правих в център "Мама и Аз". Доволна съм.
Аз с пишкането съм добре,не ставам нощем,но това не пречи съня ми да е спокоен ooooh! въртя се и се будя по 20 пъти  Whistling
За кг вече съм +7,започнах от 55кг. С първата бременност започнах от 51кг,качих 17,5кг,точно след месец бях 53кг. Не съм се ограничавала,даже си хапвам доста, и сладко и тестяно. newsm78
Хубав ден   bouquet

# 559
Ellle всичко ще се нареди само настоявай за всички необходими изследвания !!!!

# 560
El кураж да оздравява детето

Момичета, предлагали ли са ви вливка със желязо? Днес лекарката ми каза, че имам 2 варианта - или желязо през устата, като не трябва 3 часа след това да консумирам млечни продукти, да го пия на гладно, от него можело да получа или запек или разстройство ....другото било вливка със система, като системата струва около 240лв лекарството, но много по бързо съм щяла да се вдигна на крака от него...

днес много се ядосах пак в този мц, чаках над час, видях как на 5 човека им прибраха по 40лв и не им дадоха касова бележка, а мед сестрата бе заета да се обади на родата си, вместо да ми звънне един телефон както я бях помолила ако види, че се бавят часовете....есмотаната държава

# 561
иначе на таблетки ми изписа сорбифер, витамин ц  и фолиева киселина да ги приемам заедно

# 562
  • athina
ЕЛЛЕ-още стиснати палци и от мен.Дано всичко се оправи час по-скоро!Когато можеш пиши ни.
ЕДНА МЕЧТА-дано успееш да се справиш с режима.Кураж и помни-НАЙ-ВАЖНИ СТЕ ТИ И БЕБЕТО И ВАШЕТО ЗДРАВЕ!!!
ПИЛЕТА-не знам защо ти ги е изписала да ги пиеш на гладно-какъв и е довода-но мен болеше много стомаха и трябваше задължително да съм яла.И аз пия желязото с фолиева к-на.На мен ми казаха 2часа преди и след приема да не приемам нищо млечно и производните му.Успех и дано скоро се подобрят резултатите ти.В началото докато свикне организма може да има запек-при мен така стана-но с постоянен прием на вода нещата се регулират.Да не се уплашиш от цвета на изпражненията-свиква се. Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 18:17 от Geri ATHINA

# 563
Здравейте.Днес ми беше последния работен ден.Сряда влизам в 7 месец а понеделник съм на ЖК,и излизам в болнични.Не,че искам,но работата ми не е от леките и ме е страх вече.Много ми беше криво днес,обичам си работата а колектива ми е супер.Та така сега съм в групата на дебелеещите и скучаещите в къщи мами Sad
на всички болни пожелавам скорошно оздравяване

# 564
Polq 107 не се тревожи, а се наслаждавай на почивката. И аз бях в чуденка какво ще правя в къщи толкова време,но започна да ми харесва, винги може да си намираш занимание, разходки и кафенца с приятелки. Simple Smile

# 565
Елле, и от мен стиснати палчета, нека детенце и татко бързо да оздравяват, и ти да си здрава.
Бубенцето, дано всичко да отмине бързо  Hug
След снощните жестоки болки и цял ден чудене, дали да отида на лекар, се престраших, независимо че още 6 дена трябва да съм под карантина. Отидох в МД и изненада, скъсена шийка, искаха веднага да ме приемат... не знам какво да правя. Няма на кого да оставя грижите за детето и домакинството, а за капак имам чувството, че се разболявам  Cry от някакъв вирус.

# 566
snowflakely как така проблем с шийката??, Какви болки си имала ???  Оле ужасно!!! Какво е станало с теб??? Нещо съм пропуснала  newsm78

# 567
Тези дни имах много задачи и навсякъде с малкия, и пазар и всичко...просто вче
Скрит текст:
ра ми дойде в повече, заболя ме следобед тазът, кръстът и отдолу и надолу, но аз си довърших задачките. Пих магнезий и но шпа, но чак към 12 през нощта ме отпусна. ММ не ми повярва, че м
и е зле и така...

# 568
Благодаря ви за палчетата, златни сте   Hug.
Педиатрърката ми каза, че в момента е бум на грипа и за съжаление протича с много усложнения. И нашият случай е такъв. За щастие гърдичките са чисти, гърлото и ушите са добре. Носа е яко задръстен. Смени АБ и добави други хапчета за имунната система и капки за носа. Обеща, че до 2-3 дена Т ще започне да спада. Моля се да излезе права  Praynig. Лошото е, че и аз май се разболявам. Усещам си гърлото стегнато и започнах да кашлям. Сега пия чай с лимон, направих си мед с настърган лимон, взимам клеева тинктура, инфлуцид и осцилококцинум. Едва ли ще ми се размине, но дано да минава по-леко. На всичко отгоре корема ми е постоянно твърд от няколко часа. Днес много вървяне ми се събра и висене права пред кабинета на педиатърката. Надявам се като почина малко да мине.
Edna_Me4ta, успех с новият режим, дано да успееш да свалиш кръвната захар  Hug.
piletta, каквото и да избереш дано да даде резултат и няма странични ефекти.
snowflakely, много неприятно ... не може ли да ти изпишат домашно лечение? Аз като имах скъсяване док ми изписа магнерич и папаверин, повече лежане, никакво физичесно натоварване и ме извика след 10-ина дена на контролен преглед. Ясно е, че с малко дете няма как да лежиш в къщи, но и аз като теб бих влязла в болница само в краен случай, защото не могха да оставя малкия  /дано не се налага/ Rolling Eyes.
Лека вечер на всички. Аз се надявам тази вечер да мога да поспя...

# 569
snowflakely Не се натоварвай толкова!! Hug Hug
Ellle Не позволявам твърди кореми!!! Айде като се наспиш - утре поне това да не е проблем. И наистина малчо да се оправи, както е казала педиатърката!!

Общи условия

Активация на акаунт