Баба Марта се задава, здрави бебчета през ЮНИ обещава! - тема 9

• 31 269
  • 703
  •   1
Отговори
# 570
Маминки от снощи ме цепи главоболие, вече ми се плаче и нямам сили. Дайте бърз съвет, дали Парацетамол ще ме облекчи?  newsm78

# 571
  • на пясъка при черупките от миди
Главоболието е възможно да е от магнитните бури. На мен много ми влиаят. Имах супер главоболие+ нулево спане тази нощ. Четох в нета, че от тази нощ стартират шест последователни дни с много силни изригвания на слънцето. Нямам идея дали е съвпадение, щи видим довечера  Peace

# 572
Маминки от снощи ме цепи главоболие, вече ми се плаче и нямам сили. Дайте бърз съвет, дали Парацетамол ще ме облекчи?  newsm78

Панадол Бебе ни е позволен за всякакви болежки от сорта.

Аз да питам за мнение - сега съм края на 27- началото на 28 г.с., нали така и така не съм ходила на ФМ. Има ли смисъл да ходя сега или не... Мамите, които са ходили при д-р Даскалов в Пловдив да ми кажат,моля, как протича прегледът?

# 573
DilyanaVutova, може Парацетамол  Peace.
Mimko, за Троянчев имам отлични впечатления, дори назад в темите съм описала как минава прегледа при него. За Даскалов нищо не мога да кажа.

# 574
Мимко, аз бях точно при Даскалов в 28-ма седмица. Преглежда всичко от главата (очи, лице, моцъци), гръбнак, сърце, стомах, бъбреци, костици, пръст, ръце, крака, пол пъпна връв, кръвоснабдяване на матката и плода, за шийката на матката нищо не ми каза, пусна ми 4Д-то да си го видя, извади ми снимки с всички показатели и лицето и ми даде диск. Много добро отношение получих. Ако не си ходила на първата ФМ, за твое спокойствие и за второ мнение не е безмислено да ходиш.
Еллле успех с борбата. Дано се оправите бързо. Аз в момента съм с някакъв грип , но без Т. Носът ми е в ужасно състояние, гърлото ми също, лимфните ми възли са подути и ушите ми глъхнат сякаш са пълни с течност. Много се надявам да няма усложнения.
Бързо оздравяване на всички И успешен ден.

# 575
sisonder, и мен вчера ме стегна гърлото и днес вече кашлям зверски. Бързо оздравяване и на теб, дано няма усложнения.

# 576
Здравейте на всички!
Ellle дано се оправите бързичко!
DilyanaVutova на мене определено парацетамола ми помага!
sisonder оздравявай бързо и ти!

# 577
  • athina
ДОБЪР ВИ ДЕН МАМЧЕТА!!!

Не искам да чувам за скъсени шийки и твърди кореми и грипове и кашлици.Хайде всички вече да оздравяват за да посрещнем пролетта с усмивки. Praynig Praynig Praynig
ЕЛЛЕ-аз бях писала по-напред,че се опитвам да се разболявам,но ми се размина с гаргара с клеева тинктура.За кашлицата си правих чай от лукчета-6 лукчета ги варих в 250мл вода и го изпивах колкото се може по-топло и ми помогна-опитай нищо не губиш,пък и ако не помогне поне няма да навреди.Аз имах 2вида лукчета и сложих и от двата-класически и медени.
За лекарства знам,че всичко което е предназначено за БЕБЕТА ни е позволено.Не ми се е налагало да ползвам и не мога да дам мнение,но мамите които употребяват да кажат.
Успех и кураж на всички майчета и дечицата им и бързо оздравяване.

# 578
Леле момичета.какво става!? Много болни,много нещо. Всички бързо да оздравявате.
Elle,аб знамнче не е хубаво да се сменя при по-малко от 5 до 7 дни прием. Дано детенцето оздравява вече и ти също. Папагалчетата,когато се появиха пъпките ги подарихме,понеже ни казаха,че е от тях,малкия беше много тъжен,но.... Е вече знаем,че не са те причината,но няма как да кажа да ги върнат.
snowflakely абсолютно ли няма кой да гледа малкия!? Това не е шега работа,поне намирай как да лежиж през по-голямата част от времето.
Аз продължавам и днес с прането и гладенето,докато мина всички дрехи на мм и детето и спалното бельо,ще ми се разкаже играта ,а и как бавно съхне всичко  ooooh! .
Моята мащеха е акушерка, от нея знам че ако тръгна да се разболявам правя три ударни дози парацетамол+ 10 вит.с \сутрин,обед,вечер\

# 579
  • Варна
Парацетамол разрешен ли е? Бях останала с впечатление, че не е  newsm78
Момичета да оздравявате бързо и децата също  Hug

# 580
Добър ден момичета!!!
Днес не стига че е мрачно ми и дъждовно-снежно!!!
За мен днес е ден за пране Joy Joy а утре ден на чистене и гладене Shocked Close

# 581
snowflakely, знам че е трудно, но съм сигурна, че с малко реорганизация можеш да намериш начин да почиваш повече.

Дами, моля ви, уважавайте се. Какви са тези дни за гладене и чистене. Поглезете се малко Hug

# 582
Арлина по принцип съм на твоето мнение но понякога се налага да направиш жертви!!! Joy Joy Laughing

# 583
bubentseto, аз като цяло мразя АБ и гледам само в краен случай да давам, но този път определено се изплаших и сега слушам и изпълнявам. А и от първия АБ  полза нямаше никаква  Rolling Eyes.
Аз вече съм с Т 37.1, но до вечерта сигурно ще вдигна още. Усещам, че влизам в една от онези серии,в които ти се случват гадории една след друга ...
По колко Парацетамола на ден мога да поема?Джинджифил против грип как се приготря, т.е. с чай,с мед, в какво количество?

# 584
Здравйете мами,

Само да кажа на болните, че пробвах като бях аз болна преди 3 седмици това, което Дива беше казала по-назад за тампоните с ракия в ушите против хрема и много ми помогна - за две нощи ми премина хремата, а беше много силна в началото. Пробвайте, сигурна съм, че ще има ефект.

Хубав и спокоен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт