Нашата сватба през 2015 - тема 4

• 28 348
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Аз си взех роклята и после обувките, но знаех че ще съм на равно. Скъсиха ми я на място. Моите са лилави - като темата на сватбата. Остава да си ушия чантичка.

# 481
Мисс, това са обувките. Нищо особено, даже са бабешки, но смятам, че ще бъдат много удобни. А и отделно, аз ще си взема сандали, с които мисля да изкарам вечерта.

Това им е цената, но аз ги купих за 28 паунда. Ако не беше една кукувица да ми наддава, щях да ги взема за 15. И ме е яд, ако трябва да бъдем честни.

Купих също така и страхотна фигурка за тортата с младоженци и малко момченце, че нали ние не сме сами, не искам детето да се чувства пренебрегнато.

И кутийка за халките. То пък се оказа, че тях българка ги прави. И нея много си я харесвам.

Последното нещо са воалите. Да, воалите, защото поръчах два  Mr. Green Един в али-то, днес ми го пуснаха и до месец ще дойде. И един в ибей, който чакам в четвъртък.

# 482
I ♥, на мен ми харесват обувките и не изглеждат неудобни.
Утре съм на пробен грим. Нямам търпение! Гримьорката е като някаква от пълна промяна - така ги прави, че все едно са други хора. Аз няма да се омазвам много де, ако има възможност ще се снимам и ще ви покажа.

# 483
  • София
I ♥ , и аз съм се спряла на подобни, дори са същата марка  Mr. Green В магазина, от където купих роклята, ги имаше и ги пробвах и ми се сториха много удобни /а и не са много високи, че ММ не е дългуч/. За сега са ми резервен вариант, но човек никога не знае, хехе.

Ето ги:

edit: Забравих да добавя, че на живо и обути не са толкова бабешки  Mr. Green

# 484
Алечка, благодаря!

Бубулеса, направо ме успокои  Sunglasses Твоите също са много хубави! Аз понеже или нося ток(над 10 см.), или нося балеринки. Но и моят мъж не е много по-висок от мен и трябва да се съобразя, та затова се насочих към тези несправедливо набедени от мен модели за бабешки. Сега нямам търпение да ги видя, а това няма да е скоро. След като си ги пробвала, би ли казала дали си отговарят на номерата?

# 485
  • София
I ♥, малко ме е страх да не те подведа за номерата, мисля, че помолих за 36-ти номер и ми се сториха добре, може би дори леко по-големи от нормалното... обаче не съм 100% сигурна. Мога да отида в магазина и да ги пробвам пак, ако не бързаш, и ще ти пиша Simple Smile

# 486
Аз също съм решила да съм с цветни обувки- никой няма да ме гледа под роклята, а и бели обувки, боти, сандали, ботуши просто не понасям....Смятам първо да си купя обувки, за да се вземат мерки с тях, да се ушие направо с определената дължината и да не се пипа повече. Струва ми се най-правилно.

Мис Б., казаха ми, че с час е най-удобно...ставало направо стълкновение...и за да не се нерви никой с час е най-добре за всички!

I ♥, мн. са ти хубави обувките, на Буб.Б. също! Като гледам май всички сме с поръчани воали... ако не се оливаха така с цените можех и да се навия на някой магазин в България...Да видим какво ще дойде! Моят е ivory, смятам и роклята да е такава.

И ние си взехме фигурка за тортата онзи ден! Голям смях падна, защото крехката булка е преметнала младоженеца с лекота на едното си рамо, а той гледа изумено! Това, разбира се, е шега, защото в живота практически е невъзможно с разликата от 35кг и 35 см във височината  hahaha

Рано ми е на мен за грим още, искам да имам малко тен, все пак сватбата е септември.

# 487
  • София
З_A_Я , благодаря!  Heart Eyes Аз също още не съм решила точно какви обувки искам, цветни /тъмно зелени ще се вържат чудесно с темата/ или златни много ми харесват, но и тези от линка по-горе са много удобни. Все търся нещо да ме грабне, накрая наистина ще съм с беличките /въпреки, че и аз хич не обичам бели обувки и т.н./

Момичета, като заговорихте за фигурки за тортата - можете ли да ми кажете как вървят цените? Ние искаме нашата фигурка да са два бухала, което, предполагам, е доста нестандартно, и сигурно затова цените са около 30 долара?  newsm78

Малко съм втрещена и не знам дали ми се дават толкова пари за някаква украска... вярно, че остава за спомен, но все пак...

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 14:44 от Бубулеса Бубълска

# 488
Нашата я купихме от сладкарски склад във Варна за крупната сума от 7.40лв. Laughing Ако някой се интересува да пише на лични, за да не рекламирам.

Искам да споделя възмущението си по въпроса със сватбените фигурки!!!

Бях харесала една в Али експрес за 13 евро и смятах да я поръчвам. Случайно я видях в магазина на сладкарница Крамер- Варна и когато полюбопитствах за цената ме застреляха буквално #2gunfire 93 лв!!! Направо съм отвратена от наглостта на търговците!

# 489
ЗАЯ, благодаря ти  Hug
Бубулеса, беше вече  Mr. Green Купих ги и няма връщане назад, но ще слагам стелки, ако са доста по-големи.
За фигурките, направо ме е срам да кажа нашата колко излезе, но наистина исках и моят син да се чувства част от всичко това и да е значим, а какъв по-добър начин от това, да е на върха на тортата заедно с нас  Heart Eyes
Цената беше 16 паунда+10 за доставка. В бг лева е малко над 70 лв., но за тази покупка не съжалявам въобще!

Понеже аз съм болна и съм в къщи, сега излизах на разходка с кучето и бях приятно изненадана от пристигналия ми воал. Трябваше да е в четвъртък, но е подранил. Този е от ибей, другият от али-то ще си го почакам доста. Изглежда точно като на снимката, не е твърд и не драска и смятам, че за тези пари е един доста хубав воал!

# 490
  • гр. София
Момичета ,здравейте!  bouquet
 След малко прекъсване се включвам и аз Simple Smile Преди 1-ви март посетихме Яев с бъдещите кумове и дечурлигата. На мен адски много ми хареса- въпреки лошия път, въпреки дъждовното време, въпреки, че за кума комплекса не е лукс( ние не целим и това). Просто усетих , че е нашето място за нашата приказка.   Hug Отношението е страхотно. Дадоха ни папка с инфо, цени и подробности, за което се сетих -питах ( голяма емоция ме тресеше, ей) толкова чакано събитие, та чак не ми се вярва. Laughing  Единствената свободна дата за август е 16-ти неделя. Като теглихме чертата грубо излезе сума, която е много за нас ( мъжът ми в момента е без работа) и той се стресна,защото е ясно, че заем ще трябва да се тегли........ Ех, сви ми се сърчицето,толкова много исках да ви пиша,че поне малко да ми олекне. Виждах как тази приказка изчезва... Cry
Въпреки всичко кандидатствах за кредит вчера и днес ме одобриха. Сутринта един дълъг разговор с ММ струва ли си, как ще се справяме и т.н Накрая се решихме и се надявам до 2-3 дни да резервираме 16-ти август  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Щастлива, щастлива. мноогоо съм щастливааааа.

# 491
  • София
Алечка дали ще можеш да покажеш твоите лилави обувки,много бих искала да ги видя  Rolling Eyes

Марая Дано всичко е наред при вас и да изживееш своята приказка   bouquet

# 492
  • На остров
Марая, не знам не искам да звуча лошо, но според мен тегленето на кредит за правене на сватба е много рисковано събитие, но пожелавам от сърце всичко да се нареди   bouquet !

"I ♥, мн. са ти хубави обувките, на Буб.Б. също! " и аз мисля като Зая, много хубави обувки !

Зая според мен цвета слонова кост е много приятен, дано дойде нещо, което си очаквала !

I ♥ правилно си разбрала сега, няма да е в БГ сватбата ни.

Радвам се, че ви харесва менюто ни сами си го измислихме и сами ще си го сготвим  Heart Eyes .

Sexylove86 не се притеснявай, аз не се засягам напротив щастлива съм от всичко случило се в живота ми  Simple Smile .

За тръпката мога да споделя, че аз сега много повече се вълнувам, имам опита, увереността в себе си и знам как и какво искам, имам и възможността да стане точно както си го представям. С две думи много по щастлива съм и е много по осъзнато.

# 493
Марая, дано не се засегнеш, но смятам, че вече след като имате деца, тегленето на заеми за удоволствия(а не примерно за жилище), е доста необмислено начинание. Особено след като и един от двамата не работи. Дано ви се наредят нещата!

Оne, благодаря за мнението за обувките  Hug

Относно поредността на сватбите-за мен е първа, защото с бащата на сина ми нямахме сключен брак. За моят приятел също е първа, защото пък той е с 4 години по-малък от мен и не е имал жени, деца и други такива екстри  Laughing Но неоспоримо е много голяма емоция и за трима ни! Те двамата с моя син са много добри приятели и взаимоотношенията им са страхотни!

# 494
  • гр. София
Момичета, споделих- ясно е ,че всеки има различна гледна точка според стандарта на живот, работа, деца, жилище. Не се засягам- днес съм адски щастлива, как да ви се сърдя. Жилище си имаме собствено, детето живо и здраво-справяме се,пък и съм оптимист,че нещата ще се наредят.! Само живот и здраве да имаме всички!     bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт