Нашата сватба през 2015 - тема 4

• 28 296
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
на вечерните свтаби рязането се прави късно, мисля, че при начало на празненството в 19ч е съвсем нормално към 23 часа, че даже и по-късно да се разреже, все пак рязането на тортата формално е края на тържеството, но само формлано  Wink

# 601
на вечерните свтаби рязането се прави късно, мисля, че при начало на празненството в 19ч е съвсем нормално към 23 часа, че даже и по-късно да се разреже, все пак рязането на тортата формално е края на тържеството, но само формлано  Wink

И аз така мисля. Ние официално влизаме в ресторанта в 19:00, така, че 23:00 ми се струва съвсем разумен час.

mtaneva, вече почти съм наизустила датите и дните от края на август до средата на септември ( планирам отпуската, ние сме на 05.09) и само като мернах първата покана изтръпнах.  JoyОткачам вече #Crazy

# 602
Хаха моя грешка З_А_Я, ама добре че ви ги показах, никой досега не беше забелязал Simple Smile

# 603
  • София
mtaneva, страхотни покани, много стилни и изчистени! Направо завиждам!  Mr. Green

Ние още не сме мислили за часовото разпределение в ресторанта, но предвид това, че и ние официално влизаме в ресторанта в 19:00 ч, мисля, че 23:00 ч е нормално време?  newsm78

Ммм, идея - нашата торта май все пак ще остане на вариант къпкейкове, ако някой иска да си тръгне по-рано - дали не може да си  вземе едно къпкейкче? В кутийка? Като подарък?  Embarassed

# 604
добра идея Wink не знам нашата към колко ще я режем,няма  да сме  сами в ресторанта та ще трябва да я режем пред всички ,мисля че ще позабавляваме всички  присъстващи,нямам търпение

# 605
  • София
mtaneva, страхотни покани, много стилни и изчистени! Направо завиждам!  Mr. Green

Ние още не сме мислили за часовото разпределение в ресторанта, но предвид това, че и ние официално влизаме в ресторанта в 19:00 ч, мисля, че 23:00 ч е нормално време?  newsm78

Ммм, идея - нашата торта май все пак ще остане на вариант къпкейкове, ако някой иска да си тръгне по-рано - дали не може да си  вземе едно къпкейкче? В кутийка? Като подарък?  Embarassed

Хубава идея,ами ние на сватбата,на която бяхме миналата година тортата беше късно и много хора си тръгнаха,та не искам и при нас да става така,ама аз се надявам официалното ни влизане да е в 18.00 , така че 22.00 мисля че ще е добре в нашия случай   Laughing

# 606
Добро утро мили дами! Нека денят ви бъде изпълнен с прекрасни емоции и бързо тръгване от работа Wink (днес като за петък 13 съм в изключително добро настроение Party )

mtaneva поканите са много, много хубави! Аз най харесах тази с птичките Simple Smile

За разпределението като часове аз май съм от малкото по-късно влизащи в ресторанта newsm78 . Ние от 18:30 имаме welcome drink и ще влезем в ресторанта в 19:30. Иска ми се тортата да я разрежем около 11 защото имам само 5 деца ама 4 от тях са под 10 годишна възраст, а и прадядото на младоженеца - да е жив и здрав, ще присъства и не искам да ги затормозявам хората. Пък и си мисля, че час и половина някъде след рязането на тортата ще е добре да приключим партито - все пак имаме пари да броим после, както се смеем напоследък Wink

Аз реших, че няма да купувам кутия за подаръците. Агентката ми предложи да ми даде под наем за символичната сума от 6-7лв. дървено ковчеже и това ми се връзва идеално с темата. А и после няма да се чудя къде да я прибирам, че котката да не реши да я ползва да легло или нещо от сорта  Laughing

Не знам дали ви казах, но утре и в неделя имам записани часове в два магазина за рокли и направо нямам търпение!!!

# 607
  • София
Видях поканите в албумчето много са красиви. Моите покани вече са готови и вчера пристигнаха, ще ги снимам и ще ги кача, че са различни от тези които първоначално бях качила в стария албум. Ние в поканата писахме само ресторанта от 19:00 , не сме писали welcome drink , не знам дали е грешка. То така или иначе хората ходят по-рано, като отидат ще заповядат първо в градината, след снимки ние ще се появим и ще обикаляме да ги поздравяваме и после влизат гостите в ресторанта и накрая ние с посрещане от фолклорна група. То съм в голяма чуденка дали да има welcome drink, защото градината на ресторанта е много малка и не знам как ще се набутат всички.

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 10:34 от pepi_mdi

# 608
  • гр. София
Здравейте и от мен!
Днес ходих при моята братовчедка, както ви казах изработва картички, кутии, покани и т.н. Бях и уговорила среща с уж друго момиче, което ще се жени. Когато ме видя, реши че идвам за срещата им.Тя учтиво ме покани да вляза в ателието и след думите и " И такаааа,сега какво ....." Аз не я оставих и да довърши и казах " Здрасти, аз съм Ина!" ( името на момичето) Ех, каква изненада, щастие прочетох в насълзените и очи, запрегръщахме се, разцелувахме се и с просълзени очи се  оставихме на изненадата и щастието . Голяма радост, голямо нещо.
И така започнахме да обсъждаме поканите. Аз не съм мислила за тях все още. Идеята ми бе да даде на по-близките- кумуве, родители по-специални покани, а на останалите нещо по-различно. Покана под формата на вестник Шок например. Защото при нас това събитие си е направо шок за останалите хихихи. но Дани ме разубеди.Вестника ще направя като предизвестия за събитието, а официалните покани ще раздадем някъде юни, юли. Та сега съм в издирване на  шаблон, темплейт да си направя вестник- ще е хубаво за първоаприлска шега. Хм сега се сещам колко ли ще струва да публикувам обява??!!! Ех, щуротии, щуротиии  Joy

# 609
Хахаха много хубаво си го направила.Радостта е била голяма.И аз днес имам радоооост Simple Smile .Присгигнаха ми кутията за пари,шампанското,украсата за чашите,възглавничка за халки,свещите,етикетите за ракия,етикети за медчетата и номерата за масите.Много си ги харесвам.Не мога да им се нагледам.Качила съм ги в албума mim_pld  Crazy

# 610
  • гр. София
Мимс, всичко е толкова елегантно и красиво! Страхотни са!  Heart Eyes

# 611
  • София
Хахаха много хубаво си го направила.Радостта е била голяма.И аз днес имам радоооост Simple Smile .Присгигнаха ми кутията за пари,шампанското,украсата за чашите,възглавничка за халки,свещите,етикетите за ракия,етикети за медчетата и номерата за масите.Много си ги харесвам.Не мога да им се нагледам.Качила съм ги в албума mim_pld  Crazy

Най - много ми харесаха възглавничката за халките и етикетите   bouquet , може би,защото още си нямам такива  Laughing Всичко е много хубаво. Моят девиз в кръга на шегата разбира се е - " лилаво - лошо няма "  Laughing

# 612
Здравейте и от мен wavey На 14.02 получих дългоочакваното предложение  Party От Известно време се опитвам да прочета темите , ами трудно е Simple Smile Мислим сватбата да ни е Септември месец , но точната дата ще определим ,когато се приберем за Великден .Мислим , че няма да е прекалено късно .Тогава ще посетим няколко ресторанта и  изберем най-правилният Simple Smile 

Проблемът ми е с роклята (или по точно с магазините Simple Smile ) Искам роклята ми да е семпла  и елегантна , аз си я представям с V - деколте , падаща свободно и много ама много искам да е с дантела . За сега в сайтовете които гледах намерих такива в магазина на  София Борисова  ( но си мисля , че цената няма да е в рамките на бюджета ми ) и в един сайт за онлайн  пазаруване , което ме притеснява малко . Та въпросът ми е знаете ли добро шивашко ателие в София , където могат да ми ушият моята мечтана рокля Simple Smile
Предварително се извинявам ако има такова питане и отговор !Просто не успях да се стърпя да не се включа, но продължавам да чета назад   Simple Smile

# 613
  • гр. София
Цвети, честито! Аз харесах едно ателие във ФБ, но нямам отзиви. Пратих ти ЛС

# 614
Мим, всичко е чудесно!!!

Общи условия

Активация на акаунт