Шестокласници - 2!

• 44 160
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Гери, в края на всеки пост има "Информирай модератор" - там трябва да пишеш.
Колко ще има ефект е друга работа...

# 631
Ок,Мерси, Мими.

# 632
  • Пловдив
gerka, има ефект. Ако има обиди, нападки и подобни, модераторът може да изтрие съответния пост. При неколкократни такива постове модераторът може да ограничи достъпа на този потребител до форума.  Peace

# 633
gerka, има ефект. Ако има обиди, нападки и подобни, модераторът може да изтрие съответния пост. При неколкократни такива постове модераторът може да ограничи достъпа на този потребител до форума.  Peace

Баш обиди няма, но има обидно отношение, излизане от темата....не мога да повярвам, че потребителя не е рапортуван до сега, а си пише с пълна сила и успява на 100% да опорочи всяка тема, в която се включи.
Благодаря, за информацията как става, ще преценя кога да информирам.

# 634
  • най-шареното място
Може и да е, но тези мерки са временни и за всеки случай поотделно.
Рапортувай като има такива постове - реагират.

# 635
  • София
Моята ученичка предаде учебниците си вчера, а за днес и утре имат домашни по някои от тях Rolling Eyes Детето снимало съответните страници, та ще има как да ги пише.
Почна да учи "На прощаване" - така да се каже - с летящ старт, след последните изходни нива. Като знам темповете й на учене наизуст, лятото тъкмо ще й стигне да научи стихотворенията и да позапомни прозата. Е, и задачи ще решава, де - да не губи форма.

# 636
  • София
ВЕСЕЛА ВАКАНЦИЯ!
Ваканцията започна, моята щерка още спи Laughing изморена след екскурзията вчера.
Там са им дали бележниците, има си значка за отличник 2015, хубава характеристика от класната, доволна съм от изминалия 6 клас. Мисля, че и тя. Чакам я да стане, за да я питам дали има домашно, освен книгата за прочит по английски и малко тестове по бел.

Сега е мой ред да успея да организирам хубаво лято, в което да съчетая работа с развлечения и почивка.
Каква е вашата програма? Споделяйте за интересни събития и в Сф, че ще сме закотвени тук известно време.

# 637
  • София
Моят младеж е с пълно 6 в бележника, но който му го е попълвал, вероятно или е спал, или има проблеми с математиката: при 5 по руски език първия срок и 5 - втория, има 6 за годината newsm78. Едната от двете последни бележки ще да е грешна, обаче според детето, е тази за втория срок Laughing.

# 638
  • Бургас
при нас чак в понеделник ще видим бележник, вчера по историчката питала моето и още няколко деца дали искат да ги изпитва за 6 щото били между 5 и 6 и те естествено отказали, то бива да си сетиш късно да оформящ, ама чак пък последният ден, при върнати учебници и след като реално вече никой не учи и е на ваканционна вълна...

# 639
Добър ден!
След 6 години отново съм в 7-ми клас и ще се присъединя към вас.  Wink
Приятно ми е да видя познати муцуни  Simple Smile - Петя, Дидева   Hug
Да си пожелаем едно чудесно лято и на есен с песен да вървим към успех!
Весела ваканция!

# 640

Днес Макси става на тринадесет години! Пожелавам му здраве, късмет и много нови истински приятели!

В петък върнаха учебниците, изпитваха и оформяха до четвъртък включително!
Продължаваме и през ваканцията един път седмично уроци по математика, взех назаем два сборника, да си решава. Само да уточня, че ако той не беше пожелал, в никакъв случай нямаше да настоявам за учене през ваканцията! Изцяло негова идея е, само мога да го подкрепя!

# 641
Честит Рожден ден на Макси!
Да е много здрав, щастлив и уверен!
Прекрасна ваканция му желая!

Деси, Честит Празник!
Прекрасно ти е детето. Харесвам деца, които имат реална самооценка. Решението му говори, че е отговорен , има цели и ги преследва с труд и упоритост.

# 642
Деси, честит рожден ден на Макси!   bouquet
Да бъде здрав и много щастлив!

# 643
  • у дома
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на МАКС!!!
Най-вече здраве,късмет и истински приятели! Весел празник!

И при нас изпитваха до четвъртък,даже учебниците ще ги връщат утре.

# 644
Честит празник, Деси! Да ти е жив и здрав!
Моето няма да може да си вземе бележника утре. Ще ходя аз. Вчера се прибра от танци с 39 градуса. Мислех, че може да е от слънцето, много беше топло, а те са били все на открито. Бяха на участие. Но снощи вдигна 39.6, та ми изкара акъла. Толкова много никога не са ми вдигали. Днес пак я поддържа над 38.7. Баща му го гледа, че съм на работа и ми е толкова притеснено. Вероятно е някой вирус, за да е толкова висока. Зачервено е малко гърлото. Зле почваме ваканцията, но дано се разминем с това.  Praynig
Хубава ваканция на всички!

Общи условия

Активация на акаунт