Шестокласници - 2!

• 44 128
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • у дома
Betty L. ,бързо оздравяване  Hug
Не се шашкай за температурата,дребният трудно вдига температура,но когато има е в диапазана 39-40 ,даже няколко пъти сме го увивали с мокри чаршафи,за да спадне по-бързо...

Днес отидохме да вземем маратонки на Оги,защото старите съвсем сдадоха багажа-намъкна се в 44 номер,а сандали този номер пък въобще не открихме да му харесват newsm78  От къде купувате сандали на момчетата  Praynig

Дайте идеи за четене за лятото-не училищна литература разбира се,че аз вече хептем съм се изчерпала...
Предупредил ме е,че до края на месеца иска само да чете книги и да не го закачам за нищо друго...Лесно изпълнимо,защото и на мен ми е писнало от работа и почти вече почивам,а след седмица заминавам с дребен на Вършец на тренировъчен лагер от спортните танци и ще ги оставя да се гледат двамата с мъж ми.

# 646
Бети, Дано да е нещо лекичко при Косето! Hug

Светле, трябва да ни питаш от къде купуваме сандали на мъжете си. Wink Сами е с 36-37.  Laughing
И двете ми момчета ходят само с маратонки или спортни обувки. Купувала съм сандали  1-2 пъти и така си седят необути.

Книги не бих си позволила да препоръчвам на Оги. Може би юношеска класика?

Изкарахме дълъг и хубав уикенд. Вчера с малкия се спасихме на Витоша от жегите, вечерта на приятен РД.
Хубава и спокойна седмица ви желая!

# 647
  • у дома

Светле, трябва да ни питаш от къде купуваме сандали на мъжете си. Wink Сами е с 36-37.  Laughing
И двете ми момчета ходят само с маратонки или спортни обувки. Купувала съм сандали  1-2 пъти и така си седят необути.

Ужас-дребен завърши втори клас и е с 35 номер обувки ooooh! Мъж ми не носи сандали и съответно въобще изобщо не знам и мъжете от къде пазаруват сандали newsm78 В нашия град до сега намерих само на две места да продават и то боклуци   Twisted Evil

# 648
  • София
Честит Рожден Ден на Макс! Да е жив и здрав, и да има много късмет!

Душко, добре дошла! Много се радвам да те видя!  Hug

Бети, да се оправя детенцето бързо! Hug

При нас - днес ще им раздават бележниците и ваканцията започва! На всички деца - да е приятна! Hug Hug Hug

# 649
Ваканцияяяя! Взех бележника - не може да съм по-доволна - завършва с пълно 6, дори по ЗИП БЕЛ е успял явно да се справи.  bowuu
Иначе тази сутрин е добре вече. Обещала съм утре да идем на кино - Джурасик уърлд. С малката ще гледаме нещо женско.  Laughing
Косето носи 37 номер. Никога няма да стигне до 44-ти. Баща му, чичо му и дядо му по бащина линия -всичките носят номер 40. Баща ми е с 42 - така че това е максимумът.  Peace

# 650
  • София
Сандали купихме на момчето от Декатлон, има много хубави, с лепки и "натегачи" от всички страни (моя човек е със стъпала тип "дълги тесни плавници", 42 номер е в момента), 45 лв. бяха. Ортопедична подметка, протектор за пръстите отпред.

# 651
  • у дома
Сандали купихме на момчето от Декатлон, има много хубави, с лепки и "натегачи" от всички страни (моя човек е със стъпала тип "дълги тесни плавници", 42 номер е в момента), 45 лв. бяха. Ортопедична подметка, протектор за пръстите отпред.

Благодаря за идеята,но ние сме в провинцията и при нас такъв магазин няма Twisted Evil В онлайн магазина им намирам само тези http://www.decathlon.bg/mazki-sandali-s500-sazdeno-cherno-id_8242606.html ,но и те са с изчерпана наличност...

# 652
  • София
 newsm78 Не са тези, ето тези са: http://www.decathlon.ie/c-87918-arpenaz-200-hiking-sandals.html

# 653
Светле, аз купувам от Амазон.
Последно съм купувала това:
Camel
Clarks - на различна цена разбира се - дала съм 28 евро за тях.

Моят също е с голям крак - сега е с №42...

Днес ще си получават бележниците в класа на моя и после ще ходят групово на кино.  Laughing   

# 654
  • София
Деси, да ти е жив и здрав Макси, и да бъде много щастлив! Hug
Бети, бързо да се оправяте! Браво на бележките!
В клуба на големите плавници е моята девойка - 39 номер Confused Силно се надявам да спре да расте това стъпало, особено на ръста и килограмите никак не стои добре. Излишно е да казвам, че си мислех, че ще се закотви на моя номер и ще си менкаме обувчици, ама - тц. Сега в дребното ми е надеждата  Laughing

# 655
  • I want it all and I want it now.
Честит Рожден Ден на Макс!
Да е жив и здрав   bouquet

# 656
Привет!Весела ваканция!
Аз се изгубих последните месеци,но чета какво се случва в темичката.
Деси,Да ти е здрав и усмихнат тийнейджъра Макс!
Последно видях,че обсъждате плавниците,на които трябва да се търсят обувки.И при нас,както при Ели,госпожицата е с 39 номер.... на фона на 49-ти на баща и чак се плаша тя до кой ще стигне преди да спре да расте крака.
Относно бележниците-петици по БЕЛ,математика,история и география.Другото са шестици.На общият фон се мъдри една 3-ка по ЗИП математика,която така и не разбрах как се получава на фона на оценките от математиката.Единственото обяснение ,лично за мен,е в различните учителки и методите им на работа.
Притеснявам се догодина да не сложат госпожата от ЗИП математика за редовните часове,защото катастрофата е лесно предвидима.Ще обмислям варианти за подготовка за матурите догодина,а също така се надявам и моята хубавица да реши какво и се учи след 7-ми клас.Засега изобщо н е е ориентирана.....При вас как е?

# 657
  • най-шареното място
Деси, да ти е живо, здраво, усмихнато и щастливо детето!

Наистина техните крака не са както бяха нашите Simple Smile При момичетата май е по-трудно. Момчетата излизат от "дупката" след детските номера и влизат в мъжка номерация, което си е облекчение.

Не, няма кой знае каква ориентация. На преден план е радостта от ваканцията. Има и някоя петица
Скрит текст:
, основно поради пълна липса на текущи оценки в бележника. Пак по същите предмети срочни и годишни от нищото. Догодина ще го мсилим.

# 658
  • Бургас
най-накрая се появи и нашият бележник, за мен е приличен успехът на моето момченце, 5-ци -по Мат, Мат.Зип, Бел, Ист, ЧП, Музика и информационни, другото -6-ци, за една оценка не му достига за успех над 5.50, но не е болка за умиране, все пак поправихме 4-ките по Мат от първия срок, а и при нас нивото си е височко - нямаме нито един пълен отличник в класа, така че като отчитам факта, че моето дете не е от отговорните и учещи много деца, направо си е добре
момичета, кажете налага ли се да провеждам някакво обучение на тема секс на младежа, все пак вече сме на възраст 13-14 и като гледам какви неща се говорят по фейсбук направо се втрещявам колко са напред децата, моят хубавец го атакуват   като изгладнели акули девойките, вчера даже ми се обади класният да ме моли да карам моичкия да ходи на някакво събиране на класа, щото не искал, а девойките атакували господина с молби да му се обажда и  да го кандърдисва, наложи се да замазвам положението, че е зает, ама направо срам ме хвана, като господинът ми се жалваше как примирали девойките за  моя, а той ги пренебрегвал, отделно сега гледам и с някаква девойка от горния випуск има някаква закачка, излизат, пишат си до посред нощ и т.н., другият месец ще ходят на лагер, а на предишния госпожата ми се оплака, че не могли да извадят моя наследник  и другите момчетии от стаята на момичета, с които се задявали...та аз трябва ли  някакви лекции да изнасям, не че знам какви... или то детето само се е образовало

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 13:19 от asya02

# 659
  • Варна
С 5,38 завършва моята девойка. Беше много нещастна, защото бях обещала, ако и двамата с брат и завършат с над 5,50 да купя таблет. Този път им се размина таблета.
Оказа се, че са и оставили 4 по физическо. Ходих даже да говоря с учителя. При само една 5 в бележника ми се искаше да разбера как има 4. Според него не можела да покрие някакви нормативи. Неизвестно защо нормативите не са покрити само от 5-те момичета, чиито имена за почват с Д и са една след друга в списъка. Въобще откакто ги е поел тоя учител каквото и да прави едвам изкарва по физическо. В 4 клас имаше една 5 по физическо. В 5 клас една 4 по физическо. Сега пак. Сериозно се замислям дали да не я спра от физическо. И без това доста боледува в резултат на каляването, което господина им прилага зимните месеци.
Учителят пък по ИТ не написал в дневника една 6, защото дневника го нямало. Съответно и оставил 5 за годината. Искам да попитам някой знае ли какво се учи по ИТ в 7 клас?
Драми разни.
Сега започна да чете бай Ганьо, но не и  е интересно и го чете насила.

Общи условия

Активация на акаунт