Щастливи заедно с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги '35

• 58 201
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Аз пак гледам  Laughing Laughing Laughing взехме си вече и третата булка.  Peace Много е хубава.  Grinning
Ще моля Миленка от сърце и душа  Praynig Praynig Praynig да преведе думите на свекървата към новодошлата снаха. Имам чувството, че съветът, който дава си заслужава да се чуе и знае.
Изгледах го! Много хубава приказка! Много!!! А финала...
Едно чудо те стяга за гърлото. Едно- друго свива душата. Трето пълни очите със сълзи.
Не знам дали и думите са толкова въздействащи, като звук и картина,  но си пожелавам да мога да го гледам с превод!
Тази нощ пак гледах филма.Присъединявам се към написаното от g_georgieva08  .
Мен най-силно ме стегна за гърлото, даже ме разплака М.Турак, така добре изигра чувството на безпомощност да защити жена си. Sad
Всички сцени са изпипани до последния детайл.Страхотна работа са свършили режисьор, оператори, актьори. Hug
Продължавам! Laughing

Построиха училището. Peace

Скрит текст:
Тук прескачам малко. Там където имам нужда от превода, все още не съм правила онагледяване. Heart Eyes
Доведоха булката.Силно изиграни моменти от майката и бащата, горди с красивата си дъщеря и в следващия момент-дълбока, късаща сърцето, мъка!

Следва продължение. Heart Eyes

# 31
Ако не се лъжа патрона е цитирал  Яшар Кемал в два туита

Mahsun Kırmızıgül @Mhsnkrmzgl  ·  17h 17 hours ago
Ben sevgi için, barış için yazıyorum. Barışın yanında olmayanlar eserlerimi okumasınlar. Yaşar Kemal https://instagram.com/p/zp2yeljTzQ/

Mahsun Kırmızıgül @Mhsnkrmzgl  ·  19h 19 hours ago
Anadolu'nun bilinmeyen kapılarını ve hikayelerini düyaya açan, bu toprakların en büyük romancısı Yaşar Kemal nur içinde yat.

Yasar Kemal  
http://en.wikipedia.org/wiki/Ya%C5%9Far_Kemal

# 32
Това са от вчерашната серия постове на М.К. (на предната страница са).

Тара, чудесно фото резюме на най-емоциналните моменти в "Чудо".  smile3525

Слагам тази снимка от премиерата на "Кървав януари", защото вляво от М.К. е и баш спонсорът на "Боют филм" Мубариз Мансимов (основател и президент на "Palmali"). Wink

И един въпрос към изгледалите "Чудо" от "Замунда". Чухте и видяхте ли това изпълнение и в кой точно момент?  newsm78
https://www.youtube.com/watch?v=2-KLTxXg1Zc

Не знам дали и думите са толкова въздействащи, като звук и картина, но си пожелавам да мога да го гледам със превод!
Личното ми мнение е, че картина и звук са достатъчно въздействащи (ако не и повече на моменти). Естествено, друго си е гледане с разбиране. Но ми направи впечатление, че най-силните и ключови реплики са събрани във фрагманите (за хората с очи на сърцето; сърцето да не е сакато; където свършва надеждата; четири месеца разчитаме на държавата и осем месеца се предаваме на бога и пр.). Сигурно ще си харесам и други след превода на български, а и разни смехории. Но и друг път сме отбелязвали умението на "Боют филм" да привлича вниманието към проектите си.

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 18:55 от Tania M.

# 33

И един въпрос към изгледалите "Чудо" от "Замунда". Чухте и видяхте ли това изпълнение и в кой точно момент?  newsm78

Ще се включа със отговор от това, което чух и видях.  Hug

Мелодията звучеше в маршрутката. Обаче да си кажа честно не знам точно кога... дали когато даскала пътуваше към селото сам или в момента когато се бяха запътили към града в търсене на финансова помощ.  Laughing

# 34
Сигурно е така, ще проверя по-късно. Но аз очаквах да я чуя в такава сцена - така беше разпространена най-напред песента. Но тя сигурно е извън кадър, защото със сигурност не съм я видяла - мин.0:04 - 0:14:
https://www.youtube.com/watch?v=a9WoU-xz5z8

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 14:02 от Tania M.

# 35
Здравейте.
Баба Марта носи пролетта, здравето, щастието и радостта!
Пожелавам Ви ги от сърце!

# 36

Такава сцена със сигурност нямаше, Peace за жалост. Много добре им се получаваше иначе.  Wink Grinning

# 37
Момичета,
Вместо да "вземе страха" на булката, целуна гълъба и го пусна, но....от вълнение, взе че припадна.Братята за какво са? Да помагат! Бързо го върнаха на булката,ококорили очи от изненада. Hug

А тя след това хубавичко го изкъпа, нагласи го, нахрани го и чак тогава го пусна навън. Heart Eyes

# 38
Тара,  Hug страхотни колажи! Благодаря!   bouquet

Значи това било идеята на гълъба  "Да вземат страха на булката?"

# 39
Привет  Hug
Ели  Hug аз още не съм го изгледала  ще изчакам малко време за субтитри ако не стане тогава в оригинал с турски език  .

Диди не чакай превода, гледай го.
Аз го изгледах, думичка не разбирам карам по интуиция, но се посмях и си поплаках на воля.
С превода ще разберем по ясно събитията, но на мен филма ми въздейства и без да знам езика. Така е има филми които въздействат и без думи, а други уж с превод и нищо.
За музиката просто няма какво още да се каже.  Вие сте казали всичко, то и за филма сте казали всичко. Хубав филм, не е чудно, че има такава посещаемост.

Накрая на филма си поревах още повече на воля.

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 14:54 от eligeda

# 40

И един въпрос към изгледалите "Чудо" от "Замунда". Чухте и видяхте ли това изпълнение и в кой точно момент?  newsm78

Ще се включа със отговор от това, което чух и видях.  Hug

Мелодията звучеше в маршрутката. Обаче да си кажа честно не знам точно кога... дали когато даскала пътуваше към селото сам или в момента когато се бяха запътили към града в търсене на финансова помощ.  Laughing

Аз се върнха сега, но нито и в дават случая не звучеше тази мелодия. Нещо да не съм недовидяла. newsm78 newsm78

# 41
Но...хората са жестоки! Sad
Диди, аз също не разбирам нищо, оттук до края, думите просто са излишни.

Не издържах,М.Турак ме разплака.smile3518

# 42

Аз се върнха сега, но нито и в дават случая не звучеше тази мелодия. Нещо да не съм недовидяла. newsm78 newsm78
Ели,  Hug по вероятно е грешката да е в моя телевизор  Wink Laughing и песента да не е звучала точно на тези сцени. но пък съм сигурня, че я имаше... нейде.  Laughing Laughing Laughing
Като мина на поправка, ще се изкажа.  Peace

# 43
Момчета, не се косете повече, бе! Отменям поправителните. Simple Smile Нали си уточних въпроса. Не ми беше зор за песента, а да я изпее тоз хор с тоз диригент. Разбра се, че няма наяве такъв хор.  Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 18:28 от Tania M.

# 44
Журито дето провежа кастинага за снаха.

Ама и кастинга един път.  Joy Joy

Сигурно да има хубави зъби означава поне един два метални.   Joy Joy
 Като гледам и нашия кривогледчо и той с метални зъби.

Общи условия

Активация на акаунт