МОНОДИЕТА - тема 10

• 133 152
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за отговора! Hug

# 61
днес и утре ще ям яйца, а от събота, ако сте доволни и имате резултати, може и да започна 6x2x2

# 62
И с риск да се повторя  Embarassed Embarassed Има ли желаещи да си създадем група във ФБ? Wink Не искам да се натрапвам, просто питам.

# 63
Здравейте момичета, присъединявам се към вас и съм адски отчаяна. След 1 месец на месо и зеленчуци свалих само 2 кг. Нямам воля за стриктни диети но и килограмите са ми много 83 при ръст 172. Не обичам яйца, бихте ли ме посъветвали с какво да ги заменя и кой режим да започна? Решила съм днес на кисело мляко, дано устискам.   bouquet

# 64
Здравейте.И аз се присъединявам към вас с диетата на Ваня Червенкова.
Днес ми  е втори ден на картофи.Вчера бях на кафе без захар,на обяд порция пържени картофи ,следобяд кафе и вечерята беше запечени картофи.
Стартирам с 68 кг

# 65
 TheOneS, не съм се изгубила, но не съм се и теглила, така че не знам какво е положението. Ти си стриктна, така че съм сигурна, че резултата ти ще е супер! Аз, така или иначе съм се примирила с бавното отслабване. В крайна сметка по 2кг., по 2кг и ето ти ги 20 Laughing До лятото има време, макар че не това ми е основния мотив. При мен и възрастта, и проблемите с щитовидната влияят.
rrp, Aya39 аз стартирах от 73 Sad, а ръста ми е далеч от 172.
По въпроса за Фейсбук групата, аз нямам  време и за там. Тук ми е достатъчно.  Peace Макар че съм си мислила да си снимам дънките . Пазя си слабите дънки с надеждата, да си ги нося един ден, пък и за мостра Laughing

Аз не съм толкова стриктна и заменям храни, но гледам да са от един вид. Днес трябваше да съм на зеле, а аз съм на моркови.
  Успешен ден!

# 66
Здравейте, момичета   bouquet
Ето и отчета за мен:
Започнах диетата 81,700кг. Днес, след 1 месец монодиетуване съм: 71,000кг., или -10,700кг.  Mr. Green
Иначе вчера денят на варени яйца (6бр.) Беше успешен
Днес, ден 18: Ябълки  Crazy
П.С. По-късно пак ще ви навестя, че сега съм от телефона  Mr. Green
Хубав и успешен ден   bouquet

# 67
  • Пловдив
Ти си нашият герой !!!
От днес почвам и аз прословутата диета на В.Ч. . Ще ям варени картофи. Старт 69.100

# 68
TheOneS, страхотни резултати! Hug

# 69
Аз съм ЗА фейсбук група!  Ще е мотивиращо,  мога да кажа че имам свободно време но пък нямам толкова информация… никога досега не съм била на монодиета,  да си кажа честно досега каквото и да съм пробвала съм се отказвала до 3,4ти ден.. Затова не съм много удачна аз да я направя групата там… относно тук коментиращите искам да знам тези,  които имат най голям опит,  биха ли споделили с коя са свалили най много кг и коя са издържали най-лесно?  Благодаря..

# 70
Ако се съберем още няколко момичета, ще направя една и всеки ще е добре дошъл. Peace

# 71
TheOneS,
перфектен резултат!

# 72
хади прави, като имаш мерак  Hug
аз във фейса имам снимки само отпреди 10кг  Laughing

имаме рожденик в офиса smile3510
бри със смокиня, синьо сирене с бодната сушена синя сливка, гауда с грозде...... и вино, и вино

TheOneS  браво на теб
ти ще си мис Моно този месец  

# 73
  • Пловдив
Браво, страхотни резултати TheOneS, само не разбрах пишеш след един месец, а след това-днес ден 18 ? Та това за 18 дена или месец го постигна? Така или иначе си е много почти 11 кг, как се надявам и при мен да се получи  newsm78

# 74
здравейте момичета,
От днес стартирах диетата 6х2х2.
Целта ми е 10 кг за 1 месец Simple Smile
Дай Боже  Praynig
Да ви попитам как стои въпроса със захранването след монодиета. Може ли някой да обясни подробно как става захранването, защото това е най-голямото ми притеснение

Общи условия

Активация на акаунт