МОНОДИЕТА - тема 10

• 132 311
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Алинна, и аз съм така със сушените плодове, особено кайсии и смокини.

Айде правете ФБ група, че не издържам вече! Искам си всички девойки активни! Давизззз, липсваш ми вече!

# 572
Аз пак се присъединявам към вас с диетата на В. Червенкова. Peace
Искам и аз във ФБ, бях предлагала преди седмица, но никой не ме отрази, така, че ще се радвам и аз да се присъединя. Wink

# 573
Ами хайде, Лоренка вече пусна линк. Аз се присъединих  Mr. Green

# 574
  • София
Lorenca,ще ме присъединиш ли и мен?

# 575
  • Пловдив
Хах, тя моята мотивация ако беше такава, отдавна да се бях стопила, ама нали половинът си ме харесва и пухена, още се помайвам. Аз имам един нездравословен въпрос.......дали пък не може чипс........картофки и сол все пак  Embarassed

И моя настоящ (мотивацията е бившия ми, който се е стопил с едно 35 кила и новата ми, с манекенски размери) ме харесва както съм. Ама ако мина под 55 кила, може и да ме зареже, от страх да не ме счупи, че той е едър и висок!  Joy

А моята да си я кажа ли от одеве,чак се разревах. Мъж ми му викам да се хваля ли за 7 дни на диета съм свалила 3 кг и той ми вика хвали се когато свалиш 30. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Идваше ми да го убия.Е 30 не знам но 20 ще сваля.

Иде ми да го убия, тоя твоя. Егати подкрепата. Ама нали си имаш нас, аз се гордея с резултатите ти! Капка по капка, вир става!  bouquet
И аз така..гадини са мъжете!

# 576
  • СОФИЯ
В плодовите дни - може ли сушени, незахаросани Плодове?

# 577
  • Варна
Всеки който желае да се присъедини към групата в ФБ нека да ми пише на ЛС ,защото групата по желание на момичетата е тайна !

# 578
Лори писах ти съобщение Simple Smile

# 579
 Joy
Пролетта наближава. Изпод леглата плахо се подават първите кантари.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 580
  • Бургас
ами който нямам Фейсбук?!?!

как да ви следя сега? не е честно така  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 09:19 от begeli

# 581
Линкът към Фейсбук не работи!!! И аз искам една групичка като на 90 дневната диета да се направи. Ще е готино да се съберем всички отслабващи да си даваме кураж.

# 582
Добро утро и успешна седмица!

Малко резултати от мен:

Ден 1 - около 72 кг
Днес, ден 7 - 68,7 кг

Тоест за 6 дни на диета съм свалила 3,3 кг

# 583
  • на вълнолома
Здравейте! От година се боря с килограмите, бях на 90ДД, свалих 9 кг, но лятото си върнах половината. След това опитах с 90ДД  отново, но не свалих и грам и се отказах. Сега вече 22 дни съм на системата -60, свалих 2,5 кг, но от 3 дни зациклих нещо. Сега ще опитам с монодиета. Четох примерите от първа страница и мисля да опитам като за начало само 6-7 дни, да попитам:има ли значение как се редуват дните- мисля си протеини и прости захари да ги редувам.
Благодаря предварително за отговорите! Пожелавам на всички вас и на себе си да достигнем желаното тегло! Simple Smile

# 584
нямат значение дните, но с прости захари през ден няма да отслабнеш много

Общи условия

Активация на акаунт