Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 65 409
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Бъдете живи и здрави, бели и червени,
а сърцата ви винаги да преливат
от щастие и любов!

# 181
Добър ви ден!

Аз да се похваля, че точно днес, на баба Марта войото се оправи и се отваря без проблем. Само дето лъгаха толкова, че проблемът не бил при тях. Остава и аз да оздравея и в понеделник ще мога да гледам епизодите спокойно.

Ани, мерси за разяснението за Менакши. Така и не ми беше станало ясно какво се случи, защото повече не я показаха Чатури. Жалко, че тоя Рачкумар ще я отвлече, явно още от сега започва с простотиите.

Браво! smile3501 smile3501 smile3501 Много се радвам, че проблема се е оправил. Няма за какво да ми благодариш Hug радвам се, че мога да ти помогна.

# 182
  • София
Светлината на моя живот в Индия 28.02.15г.

Two Hearts Two HeartsЕпизодът започва с хубавите сладки ладо които си похапва Сандия:

"Като не искаш да ме изслушаш, аз ще си се радвам сама Smile Колко са вкусни тези
сладки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лека по лека започва да го вижда троен rotfImbo rotfImbo rotfImboедин..двама,трима tooth Two Heartsброи си ги, и им  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesсе радва Two Hearts
Взима си микрофона и го вика с пълно гърло"Сураджи.. Сураджи" Two Hearts как да не и обърне внимание човек smile3533 Всички я гледат, а Сантош започва да търси Сурадж.
Сантош:
  " Нашата Сандия се качи на каруцата и вика с пълно гърло Smileгосподи хората я гледат -през това време тя си пее си вика колко и глас държи- Smile отиди да я свалиш, всички и се смеят." Smile Smile Smile
Сурадж:
  "Какво правиш мила  Two Heartsслизай долу Two Hearts
Сандия:
  "Няма да сляза докато не ти задам, един въпрос!?! Two Hearts
Сантош напълно се обърква и докато моли Сурадж по-бързо да я свали..Даиса(лелята) Smile я пита да не е хапнала сладки със хашиш. Smile
Сантош:
  "Сандия, няма навика да яде такива сладки.Аз познавам дъщеря си..Слизай от там вече"
 Лелята се сеща,че и е дала подноса с ладото с хашиш newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Сандия:
  "Искаш ли да сляза..ела при мен да ти кажа нещоо.. Smile  rotfImbo rotfImbo идвай дее..ела по-близо" Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm62 newsm62 newsm62
Всички се смеят под мустак,чак им става неудобно.. иска да му удари една звучна целувка  love001Арунчо чак закрива очите на Пари да не гледа. newsm62
Сандия:
  "Няма да слизам, днес ще летяя..Знаеш ли Диипак и Чоти? Two Hearts newsm62 newsm62 newsm62
Всички се чудят кои са. Сурадж:
  "Кои са Диипак и Чоти?!"   Two Hearts txtloves
Върти се  покрай каруцата  Сурадж, а от ляво..а от дясно  newsm62
Мена гледа да спаси семейната чест:
  "Е..е поразвеселила се е малко повече, на всеки се случва tooth tooth tooth Божее как се подиграва на Сурадж rotfImao rotfImao rotfImao
Даиса пита,Сантош пита,Арун пита ..кои са тези хора newsm62 newsm62 newsm62
Сурадж:
  "Не майко не знам млади ли са ,стари ли са. Сигурно нейни роднини.Сандия кои са Диипак и Чоти!?!"
Сандия:
  "И аз... не знам кои са newsm62 newsm62 бурен смях rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo..отговори на въпроса ми!!!" newsm62 newsm62 newsm62

Сурадж:
  "Е..  като не знам как да ти отговоря!"   Two Hearts txtloves
Сандия:
  "Колко е.. едно  и едно" Smile Мишри и казва че е две, Сурадж и той казва "аха.." Чоту казва единадесет - лъжа, лъжа, лъжа!!!" rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Сантош:
  "Дъще, никой не е учил повече от теб. Ти кажи" Smile Smile Smile Smile Smile
Сандия:
  "Вярното е  едно и едно е две, ноо..всъщност е трии...Ако сляза какво ще получа Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts passifier passifier
Арун:
  "Ти дъще слез, пък Сурадж всичко ще ти даде." rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Нашия всичко и обещава Two Hearts newsm76 Two Hearts
Сандия:
  "Първо искам Емили.."  preggo ..ново двайсет rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Сантош:
  "Емили снахо ела, ела бързо.." Grinning Grinning Grinning Grinning
Сандия:
  "Сураджии..голям глупчо си newsm62 newsm62 - врътва се на другата страна- няма да слизам, сърдита съм ти" Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts
 Той прави още едно кръгче около каруцата. Извинява и се, моли я да слезе...ама нищо не става smile3533
Сантош:
  "Дъще моля те слез..ти си любимата ми снаха. И ще ме слушаш. Имаш навика да правиш това което искаш, но моля те слез! Майчице мила!" newsm62 newsm62 newsm62
Сандия:
  "Даа.. това е правилният отговор майко..ти позна! smile3504
Всички я гледат объркани. Едни са схванали вече, други не thumbsup на Сурадж започва да му просветва Two Hearts - Нашата майка ще се превърне в бабаа..бабаа" newsm62 newsm62 newsm62

Two Hearts Two Hearts Two HeartsВече всички са щастливи от страхотната новина  Kissing Heart Гледат я умиление и и се радват. newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Арун:
  "Сантош какво казва тя. Ти ще ставаш баба а аз дядо!" newsm44
Даиса я поздравява - "какъв Холи само Сантош, ще го запомните! Да ви е честито."  smile3501

Сурадж се качва при нея-"Какво ми казваш да те питам още веднъж." Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Сандия:
  "Виж сега, ние двамата ще ставаме мама и татко. Това ти казвам smile3504Казвам ти истината Two Hearts ти ще ставаш баща..майка-баба, татко- дядо,Мохит,Мена,Емили,Чави ще става леля! newsm62 А аз ще ставам майка" Two Hearts txtloves Two Hearts Тя си го прегръща  Two Heartsвсички са супер щасливи newsm44 Сантош благодари на господ за тази новина  newsm07

Two Hearts         txtloves txtlovesНа другата сутрин всички са развълнувани, но и замислени& smile3533
Емили:
  "Майко, етървичката беше опиянена. За това не знам дали казва истината?
Арун:
  "Дори опиянена, няма да каже такова нещо толкова лесно." newsm10
Мена:
  "Правилно казваш татко, знаем че тя не лъже никога..Знам,че хашиша те кара да казваш някои неща които са ти на сърце smile3521 Нали си спомняш как си казах всичко като си хапнах ладо. Все още не знаем дали и е минало и дали ни е казала истината." smile3534
   Е..това всички се питат и се съмняват. Така си остават да се чудят newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

В промото:Сантош я пита кой е Диипак. А тя нищо не си спомня smile3503 newsm62 Сурадж и казва, че сбора едно и едно е три. Как така правилното е две.. newsm62

txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 17:42 от miha-

# 183
  • София
Баба Марта днес разнася Two Hearts
пълна кошница с цветя, Two Hearts
и на всеки на ръката връзва някаква мечта.   Two Hearts
С пожелание за здраве, радост   Two Hearts
и много сбъднати мечти!   Two Hearts
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!   Two Hearts
МОМИЧЕТА Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts txtloves txtloves

Миха, благодаря ти за прекрасните пожелания! newsm51 newsm76 Two Hearts

Честита Баба Марта и на теб!!! Много здраве, щастие и усмивки ...
  txtloves txtloves txtloves love001 Two Hearts

Благодаря ти  Two Hearts Two Hearts Two Hearts за пожеланията и за хубавия колаж txtloves newsm51 txtloves txtloves

# 184
  • София

Ооо txtlovesМного ти благодаря за хубавия поздрав txtloves какъв хубав момент си хванала! smile3501 Two Hearts txtloves Two Hearts Two Hearts txtloves Two Hearts

# 185
  • София
Намерих едно невероятно интервю с Анас и Депика от Холи! Говорят за забавните сцени със Сандия и Сурадж и за другите неща!!! Анас танцува страхотно, Депика е зад него и му се радва. Много са готини и сладки - личи си, че много се забавляват заедно - как само се гледат и смеят докато дават интервюто! Има и моменти зад кадър ...  newsm44 newsm76 Two Hearts    love001 txtloves  Kissing Heart Two Hearts smile3521

http://www.dailymotion.com/video/x2ie50d_sandhya-ka-holi-hungaam … aur-baati-hum_fun

Много са забавни newsm62
Анас: "По-добрия вариант беше наистина да си хапне такова ладо. Ама не се съгласиха да го направим" newsm62 newsm62 newsm62

Купонджии са всичките rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Много хубаво клипче! Two Hearts txtloves Two Hearts newsm51

# 186
Благодаря на всички ви за снимките и клиповете newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 гледам ги и не мога да им се нарадвам txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves Миха благодаря за превода Two Hearts Two Hearts Two Hearts снощния епизод е уникален и си заслужава да го гледам още един път Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha най-после Сандия бременна откога го чакаме, сигурна съм, че Сурадж и Сандия ще бъдат родители за пример Heart Eyes  Тара твоите колажи винаги са радост за очите txtloves Обожавам ги Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 187
  • София
Благодаря на всички ви за снимките и клиповете newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 гледам ги и не мога да им се нарадвам txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves Миха благодаря за превода Two Hearts Two Hearts Two Hearts снощния епизод е уникален и си заслужава да го гледам още един път Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha най-после Сандия бременна откога го чакаме, сигурна съм, че Сурадж и Сандия ще бъдат родители за пример Heart Eyes  Тара твоите колажи винаги са радост за очите txtloves Обожавам ги Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Ани Мерси newsm51 снощния епизод, ще е от тези които ще си връщам отново и отново txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts newsm10
Двамата ще са страхотни родители newsm10

# 188

Two Hearts Two HeartsЕпизодът започва с хубавите сладки ладо които си похапва Сандия:

"Като не искаш да ме изслушаш, аз ще си се радвам сама Smile Колко са вкусни тези
Лека по лека започва да го вижда троен rotfImbo rotfImbo rotfImboедин..двама,трима tooth Two Heartsброи си ги, и им  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesсе радва Two Hearts
Взима си микрофона и го вика с пълно гърло"Сураджи.. Сураджи" Two Hearts как да не и обърне внимание човек smile3533 Всички я гледат, а Сантош започва да търси Сурадж.
Сантош:
  " Нашата Сандия се качи на каруцата и вика с пълно гърло Smileгосподи хората я гледат -през това време тя си пее си вика колко и глас държи- Smile отиди да я свалиш, всички и се смеят." Smile Smile Smile
Сурадж:
  "Какво правиш мила  Two Heartsслизай долу Two Hearts
Сандия:
Сантош напълно се обърква и докато моли Сурадж по-бързо да я свали..Даиса(лелята) Smile я пита да не е хапнала сладки със хашиш. Smile
Сантош:
  "Сандия, няма навика да яде такива сладки.Аз познавам дъщеря си..Слизай от там вече"
 Лелята се сеща,че и е дала подноса с ладото с хашиш newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Сандия:
  "Искаш ли да сляза..ела при мен да ти кажа нещоо.. Smile  rotfImbo rotfImbo идвай дее..ела по-близо" Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm62 newsm62 newsm62
Всички се смеят под мустак,чак им става неудобно.. иска да му удари една звучна целувка  love001Арунчо чак закрива очите на Пари да не гледа. newsm62
Сандия:
  "Няма да слизам, днес ще летяя..Знаеш ли Диипак и Чоти? Two Hearts newsm62 newsm62 newsm62
  "Кои са Диипак и Чоти?!"   Two Hearts txtloves
Върти се  покрай каруцата  Сурадж, а от ляво..а от дясно  newsm62
  "Е..е поразвеселила се е малко повече, на всеки се случва tooth tooth tooth Божее как се подиграва на Сурадж rotfImao rotfImao rotfImao
Сурадж:
  "Не майко не знам млади ли са ,стари ли са. Сигурно нейни роднини.Сандия кои са Диипак и Чоти!?!"
Сандия:
  "И аз... не знам кои са newsm62 newsm62 бурен смях rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo..отговори на въпроса ми!!!" newsm62 newsm62 newsm62

Сурадж:
  "Е..  като не знам как да ти отговоря!"   Two Hearts txtloves
Сандия:
  "Колко е.. едно  и едно" Smile Мишри и казва че е две, Сурадж и той казва "аха.." Чоту казва единадесет - лъжа, лъжа, лъжа!!!" rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Сантош:
Сандия:
  "Вярното е  едно и едно е две, ноо..всъщност е трии...Ако сляза какво ще получа Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts passifier passifier
Арун:
  "Ти дъще слез, пък Сурадж всичко ще ти даде." rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Сандия:
  "Първо искам Емили.."  preggo ..ново двайсет rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Сантош:
Сандия:
  "Сураджии..голям глупчо си newsm62 newsm62 - врътва се на другата страна- няма да слизам, сърдита съм ти" Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts
 Той прави още едно кръгче около каруцата. Извинява и се, моли я да слезе...ама нищо не става smile3533
Сантош:
  "Дъще моля те слез..ти си любимата ми снаха. И ще ме слушаш. Имаш навика да правиш това което искаш, но моля те слез! Майчице мила!" newsm62 newsm62 newsm62
Сандия:
Всички я гледат объркани. Едни са схванали вече, други не thumbsup на Сурадж започва да му просветва Two Hearts - Нашата майка ще се превърне в бабаа..бабаа" newsm62 newsm62 newsm62

Two Hearts Two Hearts Two HeartsВече всички са щастливи от страхотната новина  Kissing Heart Гледат я умиление и и се радват. newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Арун:
Даиса я поздравява - "какъв Холи само Сантош, ще го запомните! Да ви е честито."  smile3501

Сурадж се качва при нея-"Какво ми казваш да те питам още веднъж." Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Сандия:
  "Виж сега, ние двамата ще ставаме мама и татко. Това ти казвам smile3504Казвам ти истината Two Hearts ти ще ставаш баща..майка-баба, татко- дядо,Мохит,Мена,Емили,Чави ще става леля! newsm62 А аз ще ставам майка" Two Hearts txtloves Two Hearts Тя си го прегръща  Two Heartsвсички са супер щасливи newsm44 Сантош благодари на господ за тази новина  newsm07

Two Hearts         txtloves txtlovesНа другата сутрин всички са развълнувани, но и замислени& smile3533
Емили:
Арун:
Мена:
  "Правилно казваш татко, знаем че тя не лъже никога..Знам,че хашиша те кара да казваш някои неща които са ти на сърце smile3521 Нали си спомняш как си казах всичко като си хапнах ладо. Все още не знаем дали и е минало и дали ни е казала истината." smile3534
   Е..това всички се питат и се съмняват. Така си остават да се чудят newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

В промото:Сантош я пита кой е Диипак. А тя нищо не си спомня smile3503 newsm62 Сурадж и казва, че сбора едно и едно е три. Как така правилното е две.. newsm62

txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves

Миха, благодаря от сърце за великолепния и точен превод на вчерашния епизод на "Светлината" в Индия! Златна си - без теб сме загубени ...  newsm51 newsm76 Two Hearts Сега вече ми се изясни всичко - аз си мислех, че ги пита колко деца има в семейството, а Сандия питала колко прави 1 и 1 ...  Joy Joy Joy А кои наистина са Диипак и Чоти? Да не би Сандия под влиянието на сладките с хашиш - да си е измислила имена на детето - съответно ако е момче или ако е момиче. Направо е опасна - пък и пита кои са. Сурадж и другите от къде да знаят - а той като пита нея - и тя не знаела ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo В случая явно иска да каже 1 и 1 прави три понеже Сандия и Сурадж са си направили бебе и стават трима ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart smile3521 Как само го изтърси пред всички - Сурадж направо се същиса, чудеше се истината ли говори или е под влияние на сладките ...  hahaha hahaha hahaha Накрая тя кято каза, че е истина - всички се зарадваха - Сурадж също се усмихна и така се гушнаха.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  loveuuu  love001 Но и Сандия искаше звучна целувка от Сурадж ...  Flushed Flushed Oha!  grinning039 Смешно ми стана как другите гледаха и си закриваха очите да не ги гледат ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green На сутринта обаче и тя не помни какво е говорила - нито знае кой е Диипак, пък и поправя Сурадж, че 1 и 1  е 2 ... smile3533 newsm62

# 189

Ани Мерси newsm51 снощния епизод, ще е от тези които ще си връщам отново и отново txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts newsm10
Двамата ще са страхотни родители newsm10

Миха, Ани - съгласна съм с вас!  newsm10 Този епизод ще си го пускам отново и отново без да ми омръзне - уникални сладури са Сурадж и Сандия!!!  txtloves txtloves txtloves hug Oha! Освен това е толкова забавен, свеж и цветен епизод. Пък и с тази уникална новина - сигурна съм, че Сурадж и Сандия ще бъдат невероятни родители.  Те са Великолепна двойка ... smile3521  ylinfant Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 190
  • София
Скрит текст:

Лека по лека започва да го вижда троен rotfImbo rotfImbo rotfImboедин..двама,трима tooth Two Heartsброи си ги, и им  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesсе радва Two Hearts
Сантош:
Сурадж:
  "Какво правиш мила  Two Heartsслизай долу Two Hearts
Сандия:
Сантош:
Сандия:
  "Искаш ли да сляза..ела при мен да ти кажа нещоо.. Smile  rotfImbo rotfImbo идвай дее..ела по-близо" Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm62 newsm62 newsm62
Всички се смеят под мустак,чак им става неудобно.. иска да му удари една звучна целувка  love001Арунчо чак закрива очите на Пари да не гледа. newsm62
Сандия:
  "Кои са Диипак и Чоти?!"   Two Hearts txtloves
Върти се  покрай каруцата  Сурадж, а от ляво..а от дясно  newsm62
Сурадж:
Сандия:

Сурадж:
  "Е..  като не знам как да ти отговоря!"   Two Hearts txtloves
Сандия:
  "Колко е.. едно  и едно" Smile Мишри и казва че е две, Сурадж и той казва "аха.." Чоту казва единадесет - лъжа, лъжа, лъжа!!!" rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Сантош:
Сандия:
  "Вярното е  едно и едно е две, ноо..всъщност е трии...Ако сляза какво ще получа Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts passifier passifier
Арун:
Сандия:
  "Първо искам Емили.."  preggo ..ново двайсет rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Сантош:
Сандия:
  "Сураджии..голям глупчо си newsm62 newsm62 - врътва се на другата страна- няма да слизам, сърдита съм ти" Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts
Сантош:
Сандия:

Two Hearts Two Hearts Two HeartsВече всички са щастливи от страхотната новина  Kissing Heart Гледат я умиление и и се радват. newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Арун:
Даиса я поздравява - "какъв Холи само Сантош, ще го запомните! Да ви е честито."  smile3501

Сандия:
  "Виж сега, ние двамата ще ставаме мама и татко. Това ти казвам smile3504Казвам ти истината Two Hearts ти ще ставаш баща..майка-баба, татко- дядо,Мохит,Мена,Емили,Чави ще става леля! newsm62 А аз ще ставам майка" Two Hearts txtloves Two Hearts Тя си го прегръща  Two Heartsвсички са супер щасливи newsm44 Сантош благодари на господ за тази новина  newsm07

Two Hearts         txtloves txtlovesНа другата сутрин всички са развълнувани, но и замислени& smile3533
Емили:
Арун:
Мена:

Миха, благодаря от сърце за великолепния и точен превод на вчерашния епизод на "Светлината" в Индия! Златна си - без теб сме загубени ...  newsm51 newsm76 Two Hearts Сега вече ми се изясни всичко - аз си мислех, че ги пита колко деца има в семейството, а Сандия питала колко прави 1 и 1 ...  Joy Joy Joy А кои наистина са Диипак и Чоти? Да не би Сандия под влиянието на сладките с хашиш - да си е измислила имена на детето - съответно ако е момче или ако е момиче. Направо е опасна - пък и пита кои са. Сурадж и другите от къде да знаят - а той като пита нея - и тя не знаела ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo В случая явно иска да каже 1 и 1 прави три понеже Сандия и Сурадж са си направили бебе и стават трима ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart smile3521 Как само го изтърси пред всички - Сурадж направо се същиса, чудеше се истината ли говори или е под влияние на сладките ...  hahaha hahaha hahaha Накрая тя кято каза, че е истина - всички се зарадваха - Сурадж също се усмихна и така се гушнаха.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  loveuuu  love001 Но и Сандия искаше звучна целувка от Сурадж ...  Flushed Flushed Oha!  grinning039 Смешно ми стана как другите гледаха и си закриваха очите да не ги гледат ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green На сутринта обаче и тя не помни какво е говорила - нито знае кой е Диипак, пък и поправя Сурадж, че 1 и 1  е 2 ... smile3533 newsm62

Няма защо txtloves набързо ти отговарям,че трябва да се прибирам от работа rotfImbo rotfImbo rotfImbo Да с имената на двамата иска да му даде пример, за име на детето smile3504 Смешно беше и с Емили. Имаше впредвид,че иска  първото да е момиче smile3533 с такова име, а те привикаха веднага Емилито rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 191
Намерих едно невероятно интервю с Анас и Депика от Холи! Говорят за забавните сцени със Сандия и Сурадж и за другите неща!!! Анас танцува страхотно, Депика е зад него и му се радва. Много са готини и сладки - личи си, че много се забавляват заедно - как само се гледат и смеят докато дават интервюто! Има и моменти зад кадър ...  newsm44 newsm76 Two Hearts    love001 txtloves  Kissing Heart Two Hearts smile3521

http://www.dailymotion.com/video/x2ie50d_sandhya-ka-holi-hungaam … aur-baati-hum_fun

Много са забавни newsm62
Анас: "По-добрия вариант беше наистина да си хапне такова ладо. Ама не се съгласиха да го направим" newsm62 newsm62 newsm62

Купонджии са всичките rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Много хубаво клипче! Two Hearts txtloves Two Hearts newsm51

Радвам се, че клипчето ти харесва Миха! Аз ти благодаря за превода ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Олеле, ще ме разбият ...  Joy Joy Joy Представете си да беше хапнала наистина такова ладу ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Най-добре и двамата да си хапнат такова и да видиш какво става - ще пада забавление ...  smile3521 smile3521 smile3521 Two Hearts txtloves Наистина целия екип са страхотни и са големи купонджии ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Винаги ми донасят добро настроение ...  mrstraetz Flushed Heart Eyes

# 192

Няма защо txtloves набързо ти отговарям,че трябва да се прибирам от работа rotfImbo rotfImbo rotfImbo Да с имената на двамата иска да му даде пример, за име на детето smile3504 Смешно беше и с Емили. Имаше впредвид,че иска  първото да е момиче smile3533 с такова име, а те привикаха веднага Емилито rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ясно - Благодаря ти!   bouquet Аз се чудех защо вика Емили - а тя веднага дойде и вика: кажи етървичке ...  Joy Joy Joy Сандия направо им разказа играта - хората от къде да знаят защо им изрежда имена и какво иска да им каже - чак ги пита кои са ...  hahaha hahaha hahaha Накрая като призна за бебето беше страхотно - много хубави, забавни и специални сцени. Отлична игра на Анас и Депика...  smile3521 newsm76 txtloves Two Hearts Oha!

# 193
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Бъдете живи и здрави, бели и червени,
а сърцата ви винаги да преливат
от щастие и любов!

Благодаря ти за прекрасните пожелания Ани! Честита Баба Марта - всичко най-добро и много усмивки ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  love001 Two Hearts

# 194
  • София
Момичета Two Hearts ето едно клипче от следващия епизод Two Hearts
 Сандия си гледа изпълнението по телефона txtloves и май има сутрешно гадене 1stroller txtloves smile3521
А пък Сурадж  Two Hearts е толкова сладък, как се прегръщат с Арун  newsm44 newsm44 newsm44 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

">#t=13[/video]
                    stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 22:45 от miha-

Общи условия

Активация на акаунт