Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 463
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Събуждането след Холи шоуто newsm68 е много,мноооого готино Crazy
Сурадж веднага и вдигна възглавницата за да  си полегне удобно Heart Eyes Hug
Всички са много щастливи Hug Сурадж си гушна хубаво Сандийка preggo txtloves  Heart Eyes
но какво и каза ще разберем от Миха Laughing

Heart Eyes  Kissing Heart Two Hearts  loveuuu

Тук е гушнал Пари  Laughingмного му отива Crazy newsm32 newsm32

Joy Joy Joy Joy Joy bowuu

Поредния Великолепен Епизод в Индия! Определено на Сурадж много му отива с бебе в ръка. Двамата със Сандия ще са прекрасни родители. Днес ми напълниха душата като останаха на саме - гледаха се влюбено и се прегръщаха щастливи, че ще си имат бебе ...  newsm44 Two Hearts Two Hearts  newsm76 txtloves txtloves txtloves  love001 smile3521   ura  ylinfant

# 256
Миха когато го преведеш тогава ,ние не бързаме за никъде  smile3521
Ааа сетих се и за още нещо от днешната серия  smile3521.Тая Мена или и  епаднала тухла на главата или е озарена от божията светлина защото се държи много мило и няма грам нито завист нито злоба тия дни  newsm78.Майка и беше дошла и яко я подковаваше явно ,че детето на Сурадж ще измести нейните или нещо такова обаче Мена май каза ,че се радва или нещо подобно.Сантош и таткото точно минаваха покрай стаята и я чуха как мило говори  и Сантош чак се просълзи като я чу ,а майка и направи такъв жест ,че все едно и казва дъще  дъщееее много си тъпа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А и другия забавен момент с Мена беше като седяха да чакат да се събуди Сандия и Менакшито  подрънква с гривните си  да я събуди , ама така подрънква ,че все едно стадо кравички подрънкват със звънчетата си  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Изгледах клипчетата  smile3521.Анас голям чаровник и как само отваря всеки подарък с внимание и вика уааааау ,много хубаво ,чудесно  smile3521За рождения ден получил парфюми и шоколоади ,а за Нова година картички ,сувенирчета и пак шоколадче да си хапва  Joy Joy Joy JoyКаника ,тя както винаги е мнного живичка и сладка и си личи ,че с Анас са си добри приятели.Те и на други клипчета са били заедно и все си гукат много хубаво двамката  smile3521.Клипчето на което  Сантош и снахите и си хапват  е много весело и накрая и Анас дойде и си попяха с екранната си мама  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.А промото е супеееер  smile3521.Леле леле доживяхме Сантош да сервира на Сандия и то с каква бързина и внимание самооооо  smile3521

# 257
Това го намерих в индийския форум ,е и другите неща са от там ,но за тази снимка там се казва ,че май така ще изглежда Сурадж след 5 години  newsm78 Еее нали Сандийчето харесва мъже с мустаци ей на и нейния да и се хареса се е обзавел с такива  smile3521
Поне мустака на Сурадж няма да е рошав като на татко му  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И едно селфи на Анас ви нося ,за да преглътнете  мустака по-горе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy.За селфито казват ,че  е ново ама аз като че ли съм го виждала и друг път или просто той обича да се фотка така  newsm78 smile3521

Този мустак ме стряска от сутринта. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Реших да не го пускам да стряскам момичетата Joy Joy Joy Joy Joy
Дори си направихме една бърза консултация с
Рокси
Ама ти си много бърза....можеше да си го оставим за по натам rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboтова удоволствие Joy Joy Joy
 newsm51 smile3525 txtloves txtloves

Ени, Миха - Аз се надявам, че снимката с мустака не е нова и че това дето пишат в индийския форум не е вярно. Рових се из instagram профилите на актьорите и екипа и за щастие не я видях там.  Praynig Praynig Praynig Анас всякак е готин, но на мен ми се иска да си го гледаме с облика както до сега. Освен това предпочитам да няма скок - нека проследим процеса на бременност на Сандия и после другото. Все още не е потвърдено това за 5-те години скок, но дори да има дано не променят драстично външния вид на сладурите ...  Praynig Най-важното за нас е със скок или без Анас и Депика да си останат в сериала до края и колкото и да продължи той - финала му да е щастлив и Сурадж и Сандия да са заедно ...  Praynig Praynig Praynig  newsm76 Two Hearts   love001 txtloves

Спомних си как преди време Анас беше пуснал снимка, на която е с перука на сета ...  Joy Joy Joy

Дано и сега просто се шегува с мустачките! Не че е зле, но хайде по-добре да си го гледаме без тях ..  Mr. Green

На другата снимка е повече от Великолепен! Той обича да се снима така - толкова е готин и сладък ...
  txtloves txtloves txtloves  Oha! smile3521

# 258
Миха явно това ще е новатаа визия на Сурадж и щем не щем трябва да свикваме с мустака  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАз между другото бях с плахи надежди ,че тази снимка е от някъде другаде или е колаж  обаче ти ми попари надеждите окончателно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Миха мерси за разясннеието за това семейство при което са на гости нашите хора сега  в сериите дето ги дават при нас .Аз като ги гледах без превод и бях в голяма чуденка от къде изкочиха и каква им е драмата  newsm78.Е стана ми ясно ,че поканиха семейството на Сурадж на гости за да го почетат за победата обаче защо всички бяха толкова притесни не разбрах  newsm78А то какво било нашите са на гости на друг сериал  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyОбаче Сурадж и Сандия са по красиви от тия другите главни герои  smile3533.И изобщо всички от нашия сериал са си по-хубави  Joy Joy Joy Joy Joy Joy е и ония са добре ама нашите са си по, по, най- хубави
Днешните три серии по Войо са мнооого хубави ,а утрешните ееееее там романтиката ще се лелееееееееее в неограничени количества  smile3521

# 259
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Миха HugРоси HugСофи HugАни HugПоли HugДжили Hug мерси за всички интересни  нещица с които сте украсили темичката ни  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Гледах новата серия от Индия  и съм се усмихнала с една мнооого голяма усмивка  smile3521
Сандия като се събуди  и пред нея домсъвета на фемили Рати строен и я гледа с гооолям интерес  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyВсички я подпитват обаче никой нищо не и казва ,накрая Сурадж и извади телефона ,да си види изпълнението и да си опресни паметта  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyСандийка естествено се засрами като стана ясно ,че си е казала пред половин Пушкар ,че е бременна и избяга на вън  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyВсички много щастливи поздравиха Сурадж ,ама татко му и майка му миличките как се зарадваха ,че тяхното дете ще си има дете  smile3521много ,много сладки бяха всички  smile3521
Сандия и Сурадж после имаха една мнооого красива сцена ,точно както в техен стил  smile3521/Бях се затъжила за точно тези им взаимоотношения ,когато си говорят миличко ,шегуват  се един с друг ,усмихват се ,гледат се  txtloves txtloves txtloves txtlovesСандия беше на двора и се беше скрила зад един прострян розовичък шал ,е то не може да се каже ,че се е скроила де защото шала е прозрачен  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha но тя беше от едната страна ,Сурадж от другата и имаше мноооого романтика и после прегръдки  smile3521

Съгласна съм с мнението ти Ени - новият епизод на "Светлината" в Индия е невероятен!  newsm51 Всички така бяха наобиколили Сандия и я чакаха да се събуди, за да им каже дали това за бебето е вярно или не - а тя милата като стана се чуди какво става ...  Joy Joy Joy Почнаха да я питат кои са Диипак и Чоти - тя пък не знаела. После Сурадж и каза, че 1 и 1 е 3 - тя вика - не е 1 и 1 е 2. Чуди се нашата какво я разпитват толкова - по едно време я питаха и за Емили. Тя пак не загря - нали нищо не помни. Менакши ме разби показваше й, че си е била пийнала ...   hahaha hahaha hahaha Накрая Сурадж показа записа на Сандия и признанието й и я попитаха дали е вярно. Тя милата като се видя какви ги е вършила направо се засрами - усмихна се и избяга.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Всички разбраха, че това е вярно и така се зарадваха - Сантош, Арун, Емили, Менакши и най-вече Сурадж. Той милия толкова се развълнува, че наистина ще става баща. Арун и Сантош го прегърнаха и поздравиха ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts После Сурадж използва момента, че са се разсеяли и се измъкна, за да си види жената ...  smile3521 Сцената между Сурадж и Сандия беше уникална! Тя се скрила зад прозрачния червено-розов шал. Говорят си, по едно време той махна шала - шегуваха се нещо. А после толкова сладко и влюбено се прегърнаха.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts    loveuuu  ylinfant Сандия явно му потвърди за бебето и двамата бяха на седмото небе от щастие, че ще си имат бебе. Сурадж галеше Сандия по лицето, а после отново се гушнаха страстно един в друг! Невероятно силна, чувствена и романтична сцена. Отлична игра на Анас и Депика ...  txtloves txtloves txtloves  Two Hearts hug Oha!   ura

Определено Менакши искрено се зарадва за бебето на Сандия и Сурадж - хареса ми как отряза майка си ...  smile3501

Колкото до мустаците - нека не бързаме със заключенията! По-добре да почакаме и да видим какво ще стане ...  Wink

Миха, не се притеснявай за превода! Ще почакаме колкото трябва ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 260
  • София
Скрит текст:
Това го намерих в индийския форум ,е и другите неща са от там ,но за тази снимка там се казва ,че май така ще изглежда Сурадж след 5 години  newsm78 Еее нали Сандийчето харесва мъже с мустаци ей на и нейния да и се хареса се е обзавел с такива  smile3521
Поне мустака на Сурадж няма да е рошав като на татко му  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И едно селфи на Анас ви нося ,за да преглътнете  мустака по-горе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy.За селфито казват ,че  е ново ама аз като че ли съм го виждала и друг път или просто той обича да се фотка така  newsm78 smile3521

Този мустак ме стряска от сутринта. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Рокси
Ама ти си много бърза....можеше да си го оставим за по натам rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboтова удоволствие Joy Joy Joy

Ени, Миха - Аз се надявам, че снимката с мустака не е нова и че това дето пишат в индийския форум не е вярно. Рових се из instagram профилите на актьорите и екипа и за щастие не я видях там.  Praynig Praynig Praynig Анас всякак е готин, но на мен ми се иска да си го гледаме с облика както до сега. Освен това предпочитам да няма скок - нека проследим процеса на бременност на Сандия и после другото. Все още не е потвърдено това за 5-те години скок, но дори да има дано не променят драстично външния вид на сладурите ...  Praynig Най-важното за нас е със скок или без Анас и Депика да си останат в сериала до края и колкото и да продължи той - финала му да е щастлив и Сурадж и Сандия да са заедно ...  Praynig Praynig Praynig  newsm76 Two Hearts   love001 txtloves

Спомних си как преди време Анас беше пуснал снимка, на която е с перука на сета ...  Joy Joy Joy

Дано и сега просто се шегува с мустачките! Не че е зле, но хайде по-добре да си го гледаме без тях ..  Mr. Green

На другата снимка е повече от Великолепен! Той обича да се снима така - толкова е готин и сладък ...

newsm10Ох..а бе стресна си ме този мустак smile3532 дано да си права  newsm10 не че няма да го преглътна Joy Joy Joy иначе за всичко друго съм съгласна с теб Hug като и да го направят важното е да играят до края и да има щастлив финал txtloves
     И нали си знаеш Hug ти хвърляш по някоя молитва Praynigа пък продължавам да си повтарям,че финала ще е щастлив newsm62 txtloves Two Hearts txtloves

# 261
Роси ти продължаваш да се надяваш  smile3521добреее и аз ще продължавам тогава  smile3521Абе с мустак ,без пустак все си е хубав човека  smile3521
Днешните серии по Войо почнаха много забвно с пристигането на Сурадж и фемили в Пушкар.Сурадж взе да забърсва Сандия и и вика ,че била красива като се изчервява ама не и когато точката и е размазана  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyИ докато се забърсваха и превеждаха в красив  вид взеха да си се гледат хуубаво и тогава мама дойде и им развали момента  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сурадж взе да се оправдава ,че кърпичката му паднала и затова се бавят пък майка му вика ти нещо от Сингапур взе много да я изпускаш тая кърпичка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyТаткото обаче хубаво я нареди ,че и те като са били млади колко кърпички са изпускали ехееее и да спре вече да ги прекъсва децата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
После изкочи пича от другия сериал и ги покани на празненство у тях.Там ги посрещнаха с много почит обаче онова семейство имат яка драма  newsm78.Аз така разбрах ,че младите искат да заминат за чужбина ,а възрастните не им е много гот от това решение.Явно и съпругата от другия сериал не ще ама главния герой от там пък е решил сериозно да емигрира .Нашето Сандийче естествено няма начин да не се намеси и му каза много правилно на оня пич ,че на всякъде си има проблеми ,но че в Индия хората са въпреки всички щастливи защото са заедно ,обичат се подкрепят се и други такива умни работи му каза  smile3521
Докато нашата Сандийка говори с главния герой от другия сериал ,Сурадж пък приготви в кухнята храна за бебето им.Мена и тя дойде заедно с Мухит и Чоту и си донесе саритата да ги продава обачеее тамън взе да си прави тънки сметки Сантош я спря и и каза ,че тия хора толкова много правят за Сурадж и нея как не я срам да им вземе пари  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
После Сурадж каза благодарствено слово ,благодари на мама ,на тати и на Сандийчето ,после Сандия и другата мацка танцува и така свърши втората серия  smile3521
В третата серия семейство Рати се прибират и на тяхната улица ги чака голямо празненство  smile3521Викрам и другите малки гнидички веднага взеха да разпределят наградата за какво да я похарчат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyама Сантош ги разпъди на бързо и попита Сурадж той какво иска да направи с парите.Сурадж каза ,че част ще заделят за черни дни ,за сватбите на Мухит и Чави ще има също заделени пари и ооооооо ужас за всички решили моля ви се със Сандия да дарят 200 ,300 хилки за благотворителност  smile3511.Викрам ,Мухит,Чави и Мена естествено това с благотворителността не го разбраха нооооо мама  и тати останаха много горди от Сурадж и Сандия ,че са решили да направят такова нещо  smile3521
После лелята пристигна заедно с всички други от махлата да каже ,че Сурадж е на първа страница във вестника и да го поздрави за успеха.В промото за следващия епизод Сурадж се извинява на Сандия ,че никой не е бил щастлив когато тя е била във вестника ,че никой не я е поздравил както подобава за такъв успех .

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 03:53 от Eny87

# 262

newsm10Ох..а бе стресна си ме този мустак smile3532 дано да си права  newsm10 не че няма да го преглътна Joy Joy Joy иначе за всичко друго съм съгласна с теб Hug като и да го направят важното е да играят до края и да има щастлив финал txtloves
     И нали си знаеш Hug ти хвърляш по някоя молитва Praynigа пък продължавам да си повтарям,че финала ще е щастлив newsm62 txtloves Two Hearts txtloves

Само така Миха! Трябва да се молим и надяваме, че финала ще е щастлив и нашите сладури ще си играят до края и ще ни радват с още много готини моменти ...  newsm10 Two Hearts txtloves Two Hearts  Praynig Praynig Praynig

Ще излъжа ако кажа, че мустака не ме е притеснил и мен - възможно е и нещо такова да измислят, но може и да не е така и снимката да е стара - ще видим. Иначе със или без мустак Анас си е готин. Но без си ми харесва най-много ...  Wink

Най-важното е и Анас и Депика да ни радват в сериала, колкото и да продължи той - двамата са просто Великолепни ...
txtloves txtloves txtloves   Kissing Heart hug  love001 Praynig

# 263
Роси ти продължаваш да се надяваш  smile3521добреее и аз ще продължавам тогава  smile3521Абе с мустак ,без пустак все си е хубав човека  smile3521
Днешните серии по Войо почнаха много забвно с пристигането на Сурадж и фемили в Пушкар.Сурадж взе да забърсва Сандия и и вика ,че била красива като се изчервява ама не и когато точката и е размазана  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyИ докато се забърсваха и превеждаха в красиви  вид взеха да си се глрдат хуубаво и тогава мама дойде и им развали момента  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сурадж взе да се оправдава ,че кърпичката му паднала и затова се бавят пък майка му вика ти нещо от Сингапур взе много да я изпускаш тая кърпичка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyТаткото обаче хубаво я нареди ,че и те като са били млади колко кърпички са изпускали ехееее и да спре вече да гои прекъсва децата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
После изкочи пича от другия сериал и ги покани на празненство у тях.Там ги посрещнаха с много почит обаче онова семейство имат яка драма  newsm78.Аз така разбрах ,че младите искат да заминат за чужбина ,а възрастните не им е много гот от това решение.Явно и съпругата от другия сериал не ще ама главния герой от там пък е решил сериозно да емигрира .Нашето Сандийче естествено няма начин да не се намеси и му каза много правилно на оня пич ,че на всякъде си има проблеми ,но че в Индия хората са въпреки всички щастливи защото са заедно ,обичат се подкрепят се и други такива умни работи му каза  smile3521
Докато нашата Сандийка говори с главния герой от другия сериал ,Сурадж пък приготви в кухнята храна за бебето им.Мена и тя дойде заедно с Мухит и Чоту и си донесе саритата да ги продава обачеее тамън взе да си прави тънки сметки Сантош я спря и и каза ,че тия хора толкова много правят за Сурадж и нея как не я срам да им вземе пари  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
После Сурадж каза благодарствено слово ,благодари на мама ,на тати и на Сандийчето ,после Сандия и другата мацка танцува и така свърши втората серия  smile3521
В третата серия семейство Рати се прибират и на тяхната улица ги чака голямо празненство  smile3521Викрам и другите малки гнидички веднага взеха да разпределят наградата за какво да я похарчат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyама Сантош ги разпъди на бързо и попита Сурадж той какво иска да направи с парите.Сурадж каза ,че част ще заделят за черни дни ,за сватбите на Мухит и Чави ще има също заделени пари и ооооооо ужас за всички решили моля ви се със Сандия да дарят 200 ,300 хили за благотворителност  smile3511.Викрам ,Мухит,Чави и Мена естествено това с благотворителността не го разбраха нооооо мама  и тати останаха много горди от Сурадж и Сандия ,че са решили да направят такова нещо  smile3521
После лелята пристигна заедно с всички други от махлата да каже ,че Сурадж е на първа страница във вестника и да го поздрави за успеха.В промото за следващия епизод Сурад се извинява на Сандия ,че никой не е бил щастлив когато тя е била във вестника ,че никой не я е поздравил както подобава за такъв успех .

Както се казва надеждата умира последна! Освен това трябва да мислим позитивно - с мустак или без със скок или без - важното е да се радваме на блестящата игра на Анас и Депика до финала на сериала и накрая всичко да е ОК!  newsm51 newsm76 Two Hearts txtloves  love001 Two Hearts hug

Благодаря ти за разказа на днешните серии на "Светлината във Войо! Аз още не съм ги гледала и ми беше интересно да го прочета ...  Hug Hug Hug

Определено нашите са си най-готини - актьорите от този сериал не могат да им стъпят и на малкия пръст ...
newsm10

# 264

Рокси

Ахххх, ама защо искат да го направят като някой чичко с този мустак сега! Grinning
Може би по този начин ще изглежда по-отговорен родител в очите на индийските зрители?
Аз, като човек, който гледа сериала от двата му края към средата Joy забелязвам голяма разлика във външния вид както на Сандия, така и на Сурач. Дипика много се е разхубавила в последните серии, отслабнала е и направо е разцъфнала, явно бракът й се отразява ползотворно. Нагледно е била леко пухкава преди около 3 години

и сега

При Анас
в началото
по време на състезанието в Сингапур
а на тази снимка се виждат не само 3 години разлика, а и поне 7-8 килограма.

За мен лично, когато гледам новите епизоди, усещането е, че гледам друг човек - и като визия, и като поведение. Дано поне да няма мустаци! Laughing

# 265
  • Prague Czech Republic

Ето я нашата Сандиика като полицайка http://youtu.be/a1WkA9_VI0w

# 266
Ахххх, ама защо искат да го направят като някой чичко с този мустак сега! Grinning
Може би по този начин ще изглежда по-отговорен родител в очите на индийските зрители?
Аз, като човек, който гледа сериала от двата му края към средата Joy забелязвам голяма разлика във външния вид както на Сандия, така и на Сурач. Дипика много се е разхубавила в последните серии, отслабнала е и направо е разцъфнала, явно бракът й се отразява ползотворно. Нагледно е била леко пухкава преди около 3 години
 и сега

При Анас
в началото по време на състезанието в Сингапур
а на тази снимка се виждат не само 3 години разлика, а и поне 7-8 килограма.

За мен лично, когато гледам новите епизоди, усещането е, че гледам друг човек - и като визия, и като поведение. Дано поне да няма мустаци! Laughing

Нормално е за 3-4 години и двамата да се променят по някакъв начин! На мен всякак ми харесват - и в момента са прекрасни. Все по-красиви и сладки стават и това много ме радва ...  smile3525 Two Hearts txtloves  Kissing Heart Two Hearts Благодаря за снимките ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Колкото до мустаците - и аз се надявам, че няма да му сложат и тази снимка не е от сега - но ще видим ...  Praynig Praynig Praynig

# 267

Ето я нашата Сандиика като полицайка http://youtu.be/a1WkA9_VI0w

Да това е епизода, в който тя уби Раджкумар след като той застреля Сантош! За съжаление тук са показани само 5 минути. Трябва да се види целия епизод - толкова екшън има. Сандия е уникална полицайка ... newsm10   Kissing Heart  Hands Clap

# 268
Нормално е за 3-4 години и двамата да се променят по някакъв начин! На мен всякак ми харесват - и в момента са прекрасни. Все по-красиви и сладки стават и това много ме радва ...  smile3525 Two Hearts txtloves  Kissing Heart Two Hearts Благодаря за снимките ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Колкото до мустаците - и аз се надявам, че няма да му сложат и тази снимка не е от сега - но ще видим ...  Praynig Praynig Praynig
[/quote]

E, може би малко пресилих нещата Laughing
Всъщност и аз ги харесвам Heart Eyes Да го кажем така - Дипика се е разхубавила, а Анас е порастнал Simple Smile
Хайде едно поздравче с Анас

Лека нощ Роси и момичета, аз ще си пускам 412 еп. Heart Eyes До тук съм стигнала

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 00:51 от Juls-556

# 269
Отдавна не се бях включвала, но като гледам сериите по Нова на "Малката булка" ми се струва, че Ананди наистина обича Джагдиш...Някой беше споменал, че тяхното не било любов

Общи условия

Активация на акаунт