Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 358
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Аз ще ви пожелая лека нощ с двама човека  които са красиви  и от вън и от вътре  txtloves

Уау, Сурадж и Сандия са Великолепни! Много ти благодаря Ени - лека нощ и сладки сънища ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts  love001

Глори, благодаря за клипчето!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Лека нощ и приятни сънища на теб ... 
smile3524

Лека нощ smile3520 и от мен и от мен момичета smile3520 smile3522
Глори HugМерси за клипчето, утре ще се посмеем още повече thumbsup
Ени HugМерси и на теб за хубавите колажи
Роси Hugточно така, трябва да си много добър режисьор за да заснемеш по такъв начин през последните години, всички любовни сцени с момичето което харесваш, а след това става и твоя жена. Много е добър thumbsup

Определено е така!  newsm10 Лека нощ и сладки сънища Миха  smile3524 Отново благодаря за всичко ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Two Hearts  love001

# 376
Момичета Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet
А другия организатор на конкурса дето все е с Гари не знам името му, ама е много сладък Heart Eyes, мъжът на Мети също ми допада, хареса Сурадж от самото начало и както казах преди благодарение на него Сурадж се записа за конкурса. Някой знае ли как е истинското име на Брендън и дали наистина е индиец, явно ще има някаква роля занапред щом ще живее в къщата на Сантош Thinking А и друго се сетих - някой знае ли истинското име на другия колега на Сандия дето беше с нея и Закир, когато заловиха терористите?
Тара благодаря за колажите newsm51  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Наистина другия организатор на конкурса е много хубав - и аз го забелязах!  newsm10 newsm76 Two Hearts Мъжа на Мети е страхотен човек - може да се каже, че той подкрепяше повече Сурадж отколкото жена си. Освен това много му помогна - като се почне от лаптопа, та се мине през състезанието. Дори накрая се скара с жена си и я накара да си признае всичко ...  newsm44 ppp  Hands Clap Брендън е важен персонаж - не само защото подкрепи Сурадж по време на състезанието и обикна Сантош като майка, но и защото е много добър човек. Той е сирак и Сантош ще го приеме за свой син - дори ще отиде с тях в Пушкар и ще живее там известно време.  Wink Той именно ще засече сигнала от чистотата на лаптопа на Раджкумар и ще каже на Сандия. Така ще започнат да подозират, че има нещо гнило. thumbsup  Също Брендън й каза и че е доловил нещо в облеклото на Чоту - тогава Сандия ще се сети, че Раджкумар е сложил бомбата там.  smile3501 Интересна е ролята му, но не знам истинското му име ...  newsm78 За съжаление не знам и името на колегата на Сандия и Закир - предполагам питаш за пилота дето им помогна, когато се биеха с Раджкумар и терористите. Той също доста се би и стреля - симпатяга е, но не знам как се казва ... Rolling Eyes

Ясно, благодаря! smile3525 Да, точно за пилота питах, не се притеснявай няма значение Hug 

# 377
Laughing Четирима Сураджи bowuu за добро утро и приятен ден момичета Hug  Heart Eyes Heart Eyes   food010  food010

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 378
добро утро, момичета
И Раджкомар е много сладък, така де, актьорът, който играе неговата роля... Такова сладко младежко лице има това момче, че чак е жалко, че играе върл терорист

на аватара на Ани май е той, нали?

# 379
добро утро, момичета
И Раджкомар е много сладък, така де, актьорът, който играе неговата роля... Такова сладко младежко лице има това момче, че чак е жалко, че играе върл терорист

на аватара на Ани май е той, нали?

Да той е! newsm10 Актьора определено е хубав, но ролята му е много лоша. Тепърва какви ще ги върши - ужас ...  #2gunfire

# 380
Ето една готина снимка зад кадър от сериите с отвлечения самолет - тук Раджкумар е заедно със Закир, Арун и човек от екипа. Актьора в ролята на Закир също е много хубав. Като цяло актьорите и актрисите в сериала са избрани много добре и са много красиви. Но Анас и Депика са си върха - двамата са уникални ...   smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 381
Laughing Четирима Сураджи bowuu за добро утро и приятен ден момичета Hug  Heart Eyes Heart Eyes   food010  food010

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Идеално за начало на деня! 4-ма Анас/Сурадж ...  txtloves txtloves txtloves Благодаря Софи ...  Hug

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 13:19 от Roxis

# 382
Поредните серии с бг превод които ме изненадаха приятно Laughing Сурадж излезна голям палавник  Heart Eyesиска Сандия да го обискира и обещава да не се противи..истината си беше казал "Сандия,аз не съм наивен..аз само изглеждам такъв" bowuu Laughing Heart EyesСтрахотни са newsm10    love001

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 13:50 от soffita

# 383
  • София
        newsm51Светлината на моя живот в Индия 04.03.15г.

След като Сантош  хубавичко се е скарала на продавача и му казва,че снаха му не яде храна приготвена от всеки Smile Smile Smile Smile дават  Сандия в полицейският участък да я гледа с апетит Smile Smile Smile Smile
   "Много е вкусна, приготвила ми е чатни и роти Smile но сигурно и ти, не си се нахранил, по- добре да хапнем заедно" Two Hearts txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves
Сурадж:
   "Много се радвам,че те виждам така щастлива. Да знаеш майка колко се суетеше сутринта в кухнята." Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Сандия:
   "Виждам колко храна ми е приготвила Grinning ако знаех,че ще има толкова много храна, щях да забременея по-рано" stork-girl stork-boy  thumbsup Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Сурадж:
   "Искам да ти кажа, че след това дете нищо не ни пречи,веднага да започнем с второто Two HeartsТака ще те глезят по-дълго време." Two Hearts Two Hearts Two Hearts hug

В къщата на Анкур също се радват за добрата новина. Булбул пита Анкита дали може да си поръча бебе по избор. Казва, че има предчуствие за момиче Grinning Grinning Grinning
Анкита:
   "Ако е момченце, ще си играеш по същия начин. Така ще имаш още едно братче." Grinning
Анкур:
   "Нашата леля ще роди момче, ще стане много добър полицай и ще гони лошите." Grinning Grinning Grinning
Анкита:
   "Моята зълва ще става майка,това е най-важното. Какво ще е детето няма никакво значение thumbsupда е здраво и много щастливо." Grinning
Анкур:
   "Не може Сурадж да направил момиче Grinning Grinning GrinningМалко се притеснявам за сестра ми. Сантош ще я гледа, но нали и тя не е добре, а и Мена е бременна. Много хора са там...Тук имаме повече условия да я гледаме."
Анкита:
   "Ще отида и ще говоря  със Сантош. Мисля, че като я помоля няма да има нищо против."

newsm62 newsm62  Сандия се прибира и още от вратата моли Сантош да и сложи някаква храна Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinningтя веднага става да и сложи..нали се е притеснила, че Сандия не се е нахранила Joy Joy Joy JoyТя сяда и си чака чатнито.
Сандия:
   "Но, мамо това е халва..нали ми беше пратила чатни, сложи ми от него. Толкова много ми хареса." Grinning newsm62 newsm62 newsm62
Сантош:
   "Дъще храната беше разменена, яла си храната на някаква жена. Но ти си изяш халвата.." Grinning Grinning Grinning
Сандиика започва да се цупи Joy Joy Joy Joy и Сантош отива да прави, няма как Joy Joy Joy
Арун като я вижда така..Не може да и се начуди Joy Joy Joy Joy newsm62
   "Сине Smileтвоята майка, Сандия я промени напълно. Сега готви ли готви Simple Smileхрана след храна Grinning Grinning Grinning Grinning Но да знаеш, станеш ли баща а тя майка. Сантош ще ви вземе детето да го гледа тя." Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy newsm62
Обаче Сандиика не харесва това което и приготвя Сантош. Тя пак отива да прави, този път десет вида hahaha Joy Joy newsm62
Мена:
   "Ако продължава така, майка ще се превърне в призрак newsm62как хубаво я върти на малкия си пръст." Joy Joy Joy Joyнищо не и харесва, апетит ли няма Joy Joy Joyха сега да видим какво ще стане,майка е толкова добра готвачка..." newsm62
И почва едно носене на лютеници Joy Joy Joy JoyСантош хвърчи като линейка от кухнята до дневната и обратно newsm62 Всички я гледат, как си ги опитва и даже започва  Арунчо само преглъща..и на него му се отваря апетит newsm62
           Казва,че ще си отиде в стаята да си полегне Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Сурадж:
   "Но, нали каза че си много гладна, да отида да купя отвън нещо.." Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Нашата казва,че апетита и е минал вече newsm62 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Сантош:
   "И сега какво да правя. От къде да намеря...за първи път да ми поиска, да и приготвя нещо специално и аз да не мога да и угодя. Ще отида при този човек." Grinning
Мена:
   "Майко и как ще отидеш при него. Забрави ли как обиди чатнито на жена му, скара му се пред всички на улицата. Ами ако не даде рецептата." Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Все пак се решава да отиде със Сурадж

Той не остава,много доволен като ги вижда:
   "За какво сте дошли, да ми се карате още..не ви ли стигна караницата на улицата" Joy Joy Joy
Сантош:
   "Не, не братко Grinningдойдохме да ти върнем съда, сложихме и джелеби.. Joy Joy"-а пък Сурадж допълва:
   "И можеш да ни сложиш едно чатни..матни..така ли се казваше майко thumbsup Grinning Grinning Grinning Grinning
Слага им той Grinningдомати, чесън и люти чушки Joy Joy Joy Joy
   "Нали искахте чатни, ето ви съставките. Ние бедните хора нямаме машини, всичко си правим на ръка. За това вкуса е различен GrinningВие си направете по ваш вкус." Joy Joy Joy
Сурадж:
   "Прав си братко, друго си е  на ръка. Ето аз правя джелеби на ръка. А твоето чатни е толкова вкусно, да си оближеш пръстите. Жена ми много го хареса."
Продавача:
   "Така ли, я питая майка си какво ми каза.Че снаха и не яде такава храна.Никога няма да заменя храната на жена си за халвата с плодове и ядки. Нищо че е по-обикновенна."
Сантош:
   "Братко, дай ни за снахата.За всичко си прав, дай ни от чатнито. За бременна жена е все пак."
Да ама той се запъна и неще да им даде Joy Joy Joy Жена му излиза да му каже,че отива на пазара, да отиде и той по-късно.
И така нашите си остават без чатни newsm62 седят и се чудят в дневната какво да направят Joyсложили по един пръст на бузка Grinning и мислят ли мислят Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy smile3532

newsm62 Two Hearts newsm62  Two Hearts newsm62  Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62

# 384
        newsm51Светлината на моя живот в Индия 04.03.15г.

След като Сантош  хубавичко се е скарала на продавача и му казва,че снаха му не яде храна приготвена от всеки Smile Smile Smile Smile дават  Сандия в полицейският участък да я гледа с апетит Smile Smile Smile Smile
   "Много е вкусна, приготвила ми е чатни и роти Smile но сигурно и ти, не си се нахранил, по- добре да хапнем заедно" Two Hearts txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves
Сурадж:
   "Много се радвам,че те виждам така щастлива. Да знаеш майка колко се суетеше сутринта в кухнята." Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Сандия:
   "Виждам колко храна ми е приготвила Grinning ако знаех,че ще има толкова много храна, щях да забременея по-рано" stork-girl stork-boy  thumbsup Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Сурадж:
   "Искам да ти кажа, че след това дете нищо не ни пречи,веднага да започнем с второто Two HeartsТака ще те глезят по-дълго време." Two Hearts Two Hearts Two Hearts hug

Скрит текст:
          В къщата на Анкур също се радват за добрата новина. Булбул пита Анкита дали може да си поръча бебе по избор. Казва, че има предчуствие за момиче Grinning Grinning Grinning
Анкита:
   "Ако е момченце, ще си играеш по същия начин. Така ще имаш още едно братче." Grinning
Анкур:
   "Нашата леля ще роди момче, ще стане много добър полицай и ще гони лошите." Grinning Grinning Grinning
Анкита:
   "Моята зълва ще става майка,това е най-важното. Какво ще е детето няма никакво значение thumbsupда е здраво и много щастливо." Grinning
Анкур:
   "Не може Сурадж да направил момиче Grinning Grinning GrinningМалко се притеснявам за сестра ми. Сантош ще я гледа, но нали и тя не е добре, а и Мена е бременна. Много хора са там...Тук имаме повече условия да я гледаме."
Анкита:
   "Ще отида и ще говоря  със Сантош. Мисля, че като я помоля няма да има нищо против."

newsm62 newsm62  Сандия се прибира и още от вратата моли Сантош да и сложи някаква храна Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinningтя веднага става да и сложи..нали се е притеснила, че Сандия не се е нахранила Joy Joy Joy JoyТя сяда и си чака чатнито.
Сандия:
   "Но, мамо това е халва..нали ми беше пратила чатни, сложи ми от него. Толкова много ми хареса." Grinning newsm62 newsm62 newsm62
Сантош:
   "Дъще храната беше разменена, яла си храната на някаква жена. Но ти си изяш халвата.." Grinning Grinning Grinning
Сандиика започва да се цупи Joy Joy Joy Joy и Сантош отива да прави, няма как Joy Joy Joy
Арун като я вижда така..Не може да и се начуди Joy Joy Joy Joy newsm62
   "Сине Smileтвоята майка, Сандия я промени напълно. Сега готви ли готви Simple Smileхрана след храна Grinning Grinning Grinning Grinning Но да знаеш, станеш ли баща а тя майка. Сантош ще ви вземе детето да го гледа тя." Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy newsm62
Обаче Сандиика не харесва това което и приготвя Сантош. Тя пак отива да прави, този път десет вида hahaha Joy Joy newsm62
Мена:
   "Ако продължава така, майка ще се превърне в призрак newsm62как хубаво я върти на малкия си пръст." Joy Joy Joy Joyнищо не и харесва, апетит ли няма Joy Joy Joyха сега да видим какво ще стане,майка е толкова добра готвачка..." newsm62
И почва едно носене на лютеници Joy Joy Joy JoyСантош хвърчи като линейка от кухнята до дневната и обратно newsm62 Всички я гледат, как си ги опитва и даже започва  Арунчо само преглъща..и на него му се отваря апетит newsm62
           Казва,че ще си отиде в стаята да си полегне Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Сурадж:
   "Но, нали каза че си много гладна, да отида да купя отвън нещо.." Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Нашата казва,че апетита и е минал вече newsm62 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Сантош:
   "И сега какво да правя. От къде да намеря...за първи път да ми поиска, да и приготвя нещо специално и аз да не мога да и угодя. Ще отида при този човек." Grinning
Мена:
   "Майко и как ще отидеш при него. Забрави ли как обиди чатнито на жена му, скара му се пред всички на улицата. Ами ако не даде рецептата." Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Все пак се решава да отиде със Сурадж

Той не остава,много доволен като ги вижда:
   "За какво сте дошли, да ми се карате още..не ви ли стигна караницата на улицата" Joy Joy Joy
Сантош:
   "Не, не братко Grinningдойдохме да ти върнем съда, сложихме и джелеби.. Joy Joy"-а пък Сурадж допълва:
   "И можеш да ни сложиш едно чатни..матни..така ли се казваше майко thumbsup Grinning Grinning Grinning Grinning
Слага им той Grinningдомати, чесън и люти чушки Joy Joy Joy Joy
   "Нали искахте чатни, ето ви съставките. Ние бедните хора нямаме машини, всичко си правим на ръка. За това вкуса е различен GrinningВие си направете по ваш вкус." Joy Joy Joy
Сурадж:
   "Прав си братко, друго си е  на ръка. Ето аз правя джелеби на ръка. А твоето чатни е толкова вкусно, да си оближеш пръстите. Жена ми много го хареса."
Продавача:
   "Така ли, я питая майка си какво ми каза.Че снаха и не яде такава храна.Никога няма да заменя храната на жена си за халвата с плодове и ядки. Нищо че е по-обикновенна."
Сантош:
   "Братко, дай ни за снахата.За всичко си прав, дай ни от чатнито. За бременна жена е все пак."
Да ама той се запъна и неще да им даде Joy Joy Joy Жена му излиза да му каже,че отива на пазара, да отиде и той по-късно.
И така нашите си остават без чатни newsm62 седят и се чудят в дневната какво да направят Joyсложили по един пръст на бузка Grinning и мислят ли мислят Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy smile3532

newsm62 Two Hearts newsm62  Two Hearts newsm62  Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62 Two Hearts newsm62

Миха, благодаря ти за хубавия и точен превод! Страхотна си ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  love001 Определено си е друго като знаем какво говорят ...  newsm44 Бях сигурна, че разговора между Сурадж и Сандия е пикантен - ето човека е готов след първото бебе веднага да почнат с второто ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Много бяха сладки двамата как се гледаха докато тя си хапваше ...  txtloves txtloves txtloves После толкова се смях как Сантош тичаше да угажда на Сандия - а тя иска друго ...  Joy Joy Joy Мена и тя не се спря със забавните коментари ...  hahaha hahaha hahaha Продавача излезе голям инат - как им връчи лютата чушка ...  Mr. Green А Сурадж му напълнил кутията с джелеби ...  Heart Eyes Тази вечер ще е голям смях като се дегизират да откраднат от храната му - Сурадж и мустак ще сложи, за да вземе храна на жена си - готов е на всичко на Сандия ... newsm51 Flushed  grinning039

# 385
Поредните серии с бг превод които ме изненадаха приятно Laughing Сурадж излезна голям палавник  Heart Eyesиска Сандия да го обискира и обещава да не се противи..истината си беше казал "Сандия,аз не съм наивен..аз само изглеждам такъв" bowuu Laughing Heart EyesСтрахотни са newsm10    love001

Скрит текст:

Това и на мен супер много ми хареса!  newsm44 Ако майка му ги видела как й държи ръката щял да каже, че й махал мравка - а Сандия му вика - ставаш много непослушен Сурадж ...  Joy Joy Joy После Сурадж й разказа за обиска на полицаите, но не го били завършили ...  Wink Направо ме разби когато каза на Сандия, че може тя да го претърси - той обещавал да не се противи. Ох голям палавник е и какви погледи си хвърляха със Сандия. Обожавам ги ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts txtloves smile3521 Тамън кято тя стане полицай често могат да си се претърсват взаимно и да си прилагат такива методи - то затова и с белезници ще се закачат - опасни сладури са. Великолепна двойка ... txtloves txtloves txtloves Flushed Heart Eyes Flushed Oha!

# 386
  • Варна
някой ако може да ми разкаже малко за Булката, че последно време тоя Джагдиш толкова ми е противен като се заплесва по тая грозотия Гаури! пък тя  и тъпа и нахална, пуууу!

# 387
Току-що изгледах новият епизод на "Светлината" в Индия и съм повече от очарована. Паднах да се хиля през цялото време ...  newsm44 newsm76 smile3533 След като Сурадж, Сантош, Арун и Менакши се чудеха как да се сдобият с храната, която Сандия иска - всеки от тях измисли индивидуален план.   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Първо Сурадж отиде при продавача дегизиран като майстор уж да поправя чешмата - сложил и мустаци. Разби ме ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Така също беше много хубав - сладурче ни е той ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts В това време първо Мена дойде и докато продавача се занимаваше с майстор Сурадж - Менакши с една пръчка успя да придърпа тенджерата и да сипе в една кутия за Сандия ...  Joy Joy Joy тъкмо си тръгна - дойде Сантош и тя така с една пръчка придърпа тенджерата и сипа за снахата Сандия - обаче за да не излезе като кражба остави и пари ...  hahaha hahaha hahaha Сурадж бая се измъчи с тая чешма - в това време и Арун дойде дегизиран като жена - с шал - той пък направо си влезе в къщата мина покрай тях и пак си сипа от яденето, като в замяна май остави листа от бетел - после си излезе. Направо паднах ...  smile3532 smile3532 smile3532 Накрая Сурадж успя да поправи чешмата и прати продавача да пусне водата отвън - в това време нашия отиде да сипе от яденето, за да занесе на Сандия - отваря той тенджерата и тя почти празна ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Все пак човека тръгна да сипва в един съд и хоп - продавача го гепи ...  Joy Joy Joy В това време в дома на Рати - Сантош, Арун и Мена крият от храната и чакат Сандия да слезе, за да я зарадват - идва тя и те в купом и поднасят едно и също в отделни съдове - нали откраднаха от храната. Сандия как гледаше ...  hahaha hahaha hahaha Тогава дойдоха и Анкур, Анкита и дъщеря им - всички тръгнаха да крият храната. Почнаха да питат за Сурадж и всеки се чуди къде е - по едно време Сурадж цъфна на вратата дегизиран и продавача го води. Сандия как пригледа ...  smile3521 smile3521 smile3521 Менакши, Сантош и Арун разбраха, че той е бил майстора с чешмата ...  Joy Joy Joy Продавача уж се мръщеше, но разбра защо са го направили и си тръгна.  Mr. Green После всички дадоха съдовете си на Сурадж да нахрани Сандия. Нашите две гълъбчета тръгнаха да се усамотят в кухнята ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Когато Миха пусне превода ще ми бъде много интересно точно какво си говореха всички - най-вече Сурадж и Сандия ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тя май уж му правеше забележка, че е съпруг на инспектор Сандия Рати, а прави такива неща - той пък май й отговори, че и инспектор Сандия Рати не е искала нищо друго ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Направо ми напълниха душата Сурадж и Сандия как влюбено и готино се гледаха и си говореха - изведнъж Сурадж бръкна с пръст в храната и даде на Сандия в устата. Тя буквално добре му облиза пръста - доста готина и дори леко еротична сцена. Такива погледи си хвърляха двамата все едно Сандия иска да изяде и Сурадж, а и той нея - после двамата тръгнаха на някъде заедно усмихнати ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts  love001 hug smile3521  ura

# 388
Акция "чоти" в индийската серия премина перфектно Joy Joyдори Сурадж стана майстор ВК в къщата на продавача, за да вземе за Сандийка храната която и харесва и си похапва с апетит Laughingа Сантош остави и пари като се оправдаваше с боговете предполагам JoyАрун  ми приличаше на Дайса с това сари rotfImbo rotfImbo обаче си заслужаваше, Сандия си похапна направо от ръката на Сурадж Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts Two Hearts щастливи сладури Heart Eyes Heart Eyes

В промото за утре, Сандия ще се подвизава като сомнамбул,за да си похапне Laughing #Crazy Crazy preggo

Laughing Laughing

bowuu Joy Joy Joy newsm10 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501  love001  love001  loveuuu

# 389
  • София
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Страхотен епизод rotfImbo rotfImboтолкова смешни и забавни бяха всичките rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Такова желание на всички да нахранят Сандиика с любимото и чатни Two Hearts Two Hearts Арунчо като жена беше толкова забавен newsm62
На Сантош и се оказаха къси ръцете Joy Joy Joyна Мена корема и пречеше rotfImbo rotfImbo
А Сурадж се оказа пишман водопроводчик rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboобичам си ги всичките Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Толкова хубаво сте го разказали, че  си мисля че няма нужда от превод txtloves txtloves txtloves txtloves newsm51 

Общи условия

Активация на акаунт