Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 252
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
"БУЛКАТА"
Не ми стана ясно в епизода утре...първо Ананди уж се появи и го изненада за рд, а после даваха партито изненада на Гаури за Джагад  newsm78, където пак се появи Ананди
smile3508  Но едно е ясно-примката се затяга вече,около вратлето на лъжливия Джаго ! ... Започва обратното броене! ... Цък...цък...цък...   ... Много ми е жал за Ананди! Да идва вече,оня красавец,с плочките,че най-ме хваща яд,да гледам,когато прасета подритват най-хубавите ябълки!

Ех! ... На Калианито,внучка да съм й,искам аз ! Друго нииищо не ми трябва!  Mr. Green
Това ми хареса!  Joy
Ам`чи тъй де!!  Grinning  Постоянно да ти тика пачките в ръцете и всеки път,като се окъкаш до уши,все да измисля някой друг виновен-не искаш ли и ти,такава баба,м?!  Twisted Evil

# 631
Роси  Hug Hug Hug мерси много за хубавата новина която си ни донесла  smile3525
Миха HugСофи HugДжули Hug
Гледах новата серия от Индия и много ама много ми хареса  smile3521.Беше изпълнена само с хубави и положителни емоции .Новината че Сурадж и Сандия ще си имат близнаци зарадва всички и абсолютно всички бяха много милички  smile3521Хареса ми  и това ,че всички заедно в пакет се предвижват и отиват при Анкур и семейството му ,а защо ще разберем от Михаааа  smile3521
А Менакши къде ли беше  newsm78,може би Каника вече е излезнала в майчинство или може и да еродила бебечето  smile3521
Надявам се че каквото и да се случило Анас и Дипика ще продължат да играят своите роли защото Сурадж ,Сандия няма да са същите без тях ,няма да я има любовта и романтиката ако единия  от тях си тръгне  smile3521

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 23:12 от Eny87

# 632
Рокси Hugотлична новина и специални поздрави за това което си направила и сега го споделяш с нас  smile3501    love001нищо че Чави ми е много противна - като артистка  и като роля в сериала ooooh!

Не си представям купона за епизод  1000 без Анас и Депика Peace  1dating Two Hearts

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз съм супер щастлива! Определено се успокоих след отговора на Sehrish Ali/ Чави, че всичко е наред ...  newsm44 Two Hearts txtloves  Kissing Heart Two Hearts Радвам се, че реших да й пиша - аз я харесвам. В ролята на Чави понякога много ме дразни, макар че в бъдеще ще се промени доста. Иначе актрисата е хубава, а и забелязах, че е много общителна и често благодари на феновете си и отговаря като я питат нещо. Това ми харесва ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз също не мога да си представя сериала без Анас и Депика, както и партито за 1000 серии! Те двамата са уникални - надявам се, че ще ни радват в сериала до финала ...  txtloves txtloves txtloves   loveuuu smile3521  newsm76 Praynig Пуснала си супер аватар с двамата сладури ...   love001 Heart Eyes Flushed От кой номер епизод е, че нещо не се сещам ...  Hug

# 633
# 634
# 635
Кармата ми става все по-интересна и очаквам всяка серия с нетърпение особено след днешната. Вчерашната не можах да я гледам хванах само края на втората и се чудех откъде се появи това момиче и си спомних, че Тереза беше казала, че ще се появи някаква дето уж е дъщеря на Джоги. Дано скоро разберат, че е измамница иначе ще е жалко за Дивия и Джоги. Не ми харесва, че тя се разочарова от него  no

Гена и Сумитра са ми любимки след Ананди. Гена е много красива актриса и е жалко, че ще я сменят. Дано утре всички да разберат, че Джагдиш е женен, та да го видим тогава как ще се оправдава.

# 636
Роси  Hug Hug Hug мерси много за хубавата новина която си ни донесла  smile3525
Миха HugСофи HugДжули Hug
Гледах новата серия от Индия и много ама много ми хареса  smile3521.Беше изпълнена само с хубави и положителни емоции .Новината че Сурадж и Сандия ще си имат близнаци зарадва всички и абсолютно всички бяха много милички  smile3521Хареса ми  и това ,че всички заедно в пакет се предвижват и отиват при Анкур и семейството му ,а защо ще разберем от Михаааа  smile3521
А Менакши къде ли беше  newsm78,може би Каника вече е излезнала в майчинство или може и да еродила бебечето  smile3521
Надявам се че каквото и да се случило Анас и Дипика ще продължат да играят своите роли защото Сурадж ,Сандия няма да са същите без тях ,няма да я има любовта и романтиката ако единия  от тях си тръгне  smile3521

Няма за какво да ми благодариш Ени!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И аз мисля като теб - казала си нещата много точно ...  newsm10 newsm76 Two Hearts И аз се надявам, че каквото и да се е случило наистина както казва Чави всичко е наред и че Анас и Депика ще продължават да ни радват с ролите си на Сурадж и Сандия, колкото и да продължи сериала. Те са изключителни и без тях не би било същото ...  Praynig Praynig Praynig Епизода в Индия наистина беше много хубав и интересен - по-късно ще разберем защо всички отидоха в дома на Анкур. Но беше супер готино като разбраха за близнаците ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Не разбрах къде е Менакши - може Каника да си е дала малко почивка. Все пак до вчера беше на сета в доста напреднала бременност. За сега не са обявили да е родила - може просто да си почива малко. Ще видим ...  newsm10 Утрешния епизод също ще е невероятен и ще видим още прекрасни моменти с бъдещите родители Сурадж и Сандия - супер двойка са ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart  loveuuu  love001 smile3521

Пуснала си страхотни неща ...   Heart Eyes ppp  Hands Clap

# 637
Рокси Hug аватарите са от най- тъжната серия за мен 620 ooooh!нощта преди заминаването на Сандия за Академията решават да не спят и да я прекарат заедно будни за последно с любимите си неща  smile3521Края на 619 и 620 ми действат много емоционално Sad не знам какво си говорят,но самата им игра е уникална..както съм писала и преди - не им разбираш какво говорят точно,но само като им гледаш изпълнението се смееш или натъжаваш.Има толкова време докато ги излъчат тези серии с БГ превод но отсега знам, че ще ги гледам още толкова колкото досега Wink

# 638
Рокси Hug аватарите са от най- тъжната серия за мен 620 ooooh!нощта преди заминаването на Сандия за Академията решават да не спят и да я прекарат заедно будни за последно с любимите си неща  smile3521Края на 619 и 620 ми действат много емоционално Sad не знам какво си говорят,но самата им игра е уникална..както съм писала и преди - не им разбираш какво говорят точно,но само като им гледаш изпълнението се смееш или натъжаваш.Има толкова време докато ги излъчат тези серии с БГ превод но отсега знам, че ще ги гледам още толкова колкото досега Wink

Благодаря ти Софи!  Hug Вярно, че беше тогава - дори преди 2 седмици гледах тоя момент, но сега съвсем ми беше излязъл от главата ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Наистина там двамата са изключителни - толкова хубави, прекрасни и сладки моменти. Пълнят ми душата щом ги погледна - много ги обичам ... txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts  loveuuu smile3521

# 639
Приятели, имам страхотна новина! Днес писах под снимката на Анас с Чави и повдигнах въпроса за последните новини около Анас и Депика - шамара и другите глупости. Попитах я дали всичко е наред и че съм много разтревожена. Сега видях, че Чави е отговорила, да не се притесняваме и че всичко е наред. Много се радвам ...  newsm44 newsm44 newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 txtloves След като прочетох съобщението й се успокоих ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Все пак тя е на сета по цял ден и е близо до тях двамата - би трябвало да знае много по-добре от тези дето са пуснали новините из медиите. Щом тя го казва вярвам, че е така и всичко между Анас и Депика е наред и това са измислици ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm51  Kissing Heart

Ето превод на моето съобщение и отговора на Sehrish Ali/ Чави ...
  Flushed Heart Eyes  Hands Clap

Аз: Страхотна снимка! И двамата сте много хубави. Харесва ми вашето приятелство. Моля те кажи ми, че всичко е наред между Анас и Депика? Какви са тези ужасни новини. Аз съм много разстроена и притеснена. Кажи ми, че не е вярно. Аз не вярвам, че Депика е ударила шамар на Анас. Не вярвам и на глупостите за него. Сурадж и Сандия са чудесна двойка. Искаме да продължим да ги гледаме заедно в сериала. Моля пуснете снимка или кажете нещо, за да опровергаете тази глупост. Кажи им, че ги обичаме. Много прегръдки и целувки от България Sehrish, Анас Heart Eyes

Sehrish Ali: Хора, не се притеснявайте ... Всичко е наред   Laughing

Хубаво си направила, Роси, браво на теб txtloves
Добре е също така, че това момиче комуникира с феновете, стига профилът действително да е нейният. Всъщност, както се казва "всяко чудо за 3 дни", след първоначалната ескалация на напрежението, емоциите е редно да се поуталожат, а чувствата да се  поуспокоят. Трезвата мисъл рано или късно ще надделее у главните действащи лица и нещата ще се оправят по един или друг начин.

Лека нощ, момичета Simple Smile Two Hearts

# 640
Рокси Hugотлична новина и специални поздрави за това което си направила и сега го споделяш с нас  smile3501    love001нищо че Чави ми е много противна - като артистка  и като роля в сериала:ooooh:

Не си представям купона за епизод  1000 без Анас и Депика Peace  1dating Two Hearts

soffita txtloves
Това е супер!   newsm51

# 641
Още малко емоции с нашите сладури Peace Heart Eyes

Kissing Heart Two Hearts Two Hearts

Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes

...и тези също Praynig Heart Eyes

Praynig Heart Eyes

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 642
Приятели, имам страхотна новина! Днес писах под снимката на Анас с Чави и повдигнах въпроса за последните новини около Анас и Депика - шамара и другите глупости. Попитах я дали всичко е наред и че съм много разтревожена. Сега видях, че Чави е отговорила, да не се притесняваме и че всичко е наред. Много се радвам ...  newsm44 newsm44 newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 txtloves След като прочетох съобщението й се успокоих ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Все пак тя е на сета по цял ден и е близо до тях двамата - би трябвало да знае много по-добре от тези дето са пуснали новините из медиите. Щом тя го казва вярвам, че е така и всичко между Анас и Депика е наред и това са измислици ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm51  Kissing Heart

Ето превод на моето съобщение и отговора на Sehrish Ali/ Чави ...
  Flushed Heart Eyes  Hands Clap

Аз: Страхотна снимка! И двамата сте много хубави. Харесва ми вашето приятелство. Моля те кажи ми, че всичко е наред между Анас и Депика? Какви са тези ужасни новини. Аз съм много разстроена и притеснена. Кажи ми, че не е вярно. Аз не вярвам, че Депика е ударила шамар на Анас. Не вярвам и на глупостите за него. Сурадж и Сандия са чудесна двойка. Искаме да продължим да ги гледаме заедно в сериала. Моля пуснете снимка или кажете нещо, за да опровергаете тази глупост. Кажи им, че ги обичаме. Много прегръдки и целувки от България Sehrish, Анас Heart Eyes

Sehrish Ali: Хора, не се притеснявайте ... Всичко е наред   Laughing

Хубаво си направила, Роси, браво на теб txtloves
Добре е също така, че това момиче комуникира с феновете, стига профилът действително да е нейният. Всъщност, както се казва "всяко чудо за 3 дни", след първоначалната ескалация на напрежението, емоциите е редно да се поуталожат, а чувствата да се  поуспокоят. Трезвата мисъл рано или късно ще надделее у главните действащи лица и нещата ще се оправят по един или друг начин.

Лека нощ, момичета Simple Smile Two Hearts

Профилът със сигурност е неин Джули - в това съм 100 % сигурна!!!  smile3525 Two Hearts Two Hearts Повечето актьори от сериала имат профили и често пускат снимки от сета. Комуникират по между си - следват се и т.н. Освен това понякога пускат снимки и от ежедневието си - дома си. Аз съм добре запозната с тези неща ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Затова се радвам, че тя ми отговори и каза, че всичко е наред! Вярвам, че е така - дано скоро на всички им стане ясно и да се спрат с тези ужасни новини.  Praynig Praynig Praynig Надявам се, че Анас и Депика ще продължават да ни радват с ролите си на Сурадж и Сандия, както и с прекрасни снимки, моменти и интервюта ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart  loveuuu smile3521 newsm17

# 643
Още малко емоции с нашите сладури Peace Heart Eyes

Kissing Heart Two Hearts Two Hearts

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes

...и тези също Praynig Heart Eyes

Praynig Heart Eyes

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Ухааааааа, всички снимки на Сурадж и Сандия са Великолепни!  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts  love001 smile3521 Много ти благодаря, че ги пусна Софи ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тези на плажа, тази под душа, тези от екшъна с терористите - всички са суперски. Много емоционални сцени имаше и там между двамата сладури. Така хубаво си я гушна той - нали се притесни за нея ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts ppp  Hands Clap

# 644
Ени, Софита, Джули благодаря ви за снимките и колажите hug hug hug newsm51 newsm51 newsm51
Рокси зарадва ме с тази новина Hug благодаря ти smile3525 много хубаво си им писала. Нека да знаят, че ги обичаме txtloves txtloves txtloves На мен Чави сега ме дразни, но в индийските серии ми харесва, както и Сантош.
Да им е честито на Сурадж и Сандия за близнаците! newsm44 Heart txtloves

Общи условия

Активация на акаунт