Ето и от мен един клип на Анас, в който явно показва подаръците си, които е получил на Нова година - много ми е интересно дали е от роднини и приятели или от феновете и за какво говори, на мен ми се струва, че може би е от феновете.

https://www.youtube.com/watch?v=jy_PgN2JYIQ
Попадала съм и на други подобни клипове само че показвал подаръците от рождения му ден.
Мерси Ани

Обикновенно за рождения му ден и за Нова година, събират всичко което са получили от феновете и му ги носят.
В Индия по принцип това е традиция. Почти всички актьори или публични личости правят такива интервюта с подаръци от феновете.

Умеят да показват отношение към публиката си.

Той е винаги супер на тези предавания..виж с какво внимание се отнася към всичко което му поднасят. Благодари на всеки:hearts:радва се на всичко което е получил

Ето и от мен един от любимите ми клипове

Тук е на последния си рожден ден с подаръци от индийските форуми. Правен е по време на снимките на епизодите с терористите, преди тези в самолета

В клипа има един смешен момент

Каника:"Ти сериозно ли!?!

Анас:"Каква е тази реакция

Анас:"Каника е най-добра в подготвянетото на изненади за рожденни дни. Но когато дойдат веселите моменти с храненето е цапането с торта,тя е винаги отстрани. А обиктновенно тя е подготвила всичко. Много е срамежлива в такива моменти. Ако не я извикам, тя винаги си стои някъде в страни